לפני גירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני גירושין
    שני
    26/04/2014

היי ,אני בת 29 נשואה +3
    מיד לאחר שביתי הבכורה נולדה החלו יחסי עם בעלי להתערער ...הן מינית הן אינטלקטואלית ,היו ביננו עליות ומורדות בהם הצלחנו להתגבר על מכשולים ..לימים נולדה לנו ילדה נוספת ..
    בתקופה האחרונה החלטתי שאין מנוס ושחייב לעשות משהו על מנת להציל את הנישואים
    הצעתי שניגש ליעוץ זוגי והייתה הסכמה ...ממש לפני הפגישה השנייה בעלי הבריז לי בטענה שיש לו עיסוקים אחרים ..
    חייבת לציין כי לאורך כל שנות הנישואים היו ניסיונות חוזרים ונשנים מצדי לפייס ביננו ,לוותר על המון דברים גם אם היו עקרוניים עבורי, לגשר על דברים להבין אותו ולמחול על טעיות ...מעולם לא טענתי שאני מושלמת אבל אני זאת שתמיד ניסתה לשפר דברים ולהשתנות ...ההברזה הזאת הכניסה אותי למצב שאין ביכולתי לעשות משהו נוסף ויתרה מכך כבר לי שום רגש מינימלי אליו ושום אמפתיה כלפיו ,רק רצון עז להתנתק ,להתגרש ולסיים את כל הסאגה הזאת שנקראת במירכאות כפולות ומכופלות "משפחה ".
    כבר נפלה ההחלטה מצדי להתגרש ועכשיו זה רק עניין של זמן עד שהוא ידע על כך .
    אני בטוחה בעצמי ויודעת שאסתדר סתם מעניין אותי לדעת מה תהיה תגובתו ואיך הוא יפעל כשישמע על כך ...איך עלי להתנהג בהמשך לאחר שידע מה לעשות איך להתנהל?
    דבר נוסף ..יש לי הרגשה שבעלי מסית את אחד הילדים נגדי ומפתה בכל מיני "הפתעות" ופינוקים ,מדבר מאחורי גבי איך מתמודדים? מתנהגים כרגיל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני גירושין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו