מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לר מבינה את עצמי???אלה17/05/2014
נשואה 12 שנים + 3 ילדים היום עובדת בעבודה אחרת בעבודה הקודמת שלי הכרתי גבר שבת אהבתי בו מעל הראש שעבדתי שם ידענו שאנו מאוהבים הקשר הסתכם בשיחות מגע קל המון התלהבות ורגש לא העז נו להיפגש מחוץ למקום...שעזבתי ניסינו לנתק אצלי ללא בהצלחה עד שהסכמתי להיפגש עימו המפגשים ביו חודש לא שכ בנו אבל היה מגע והלחץ בקשר גבר רציתי מעבר לו היה קשה וזה נגמר זה נגמר ג'ואב בניתוק מוחלט מצידו יש לציין שגם דיברנו יחד אני הייתי כל כך מתוסכלת מחוסר במימוש שתמיד רבנו ואני תמיד גם הייתי עושה את הצעד תשולם. הקשר של הפגישות נגמר בכאב לב סיפרתי לבעלי לא העזתי לספר על הפגישות רק שהיה קשר של דיבורים המשכתי הלאה נכנסתי להריון בעודי בהריון סתם שלחתי הודעה והוא נענה לי ודיברנו במיילים מעט וכמובן התנתק הייתה לי תחושה שבגלל ההריון ילד צי ושוב שלחתי לו הודעה והוא נעתר לשוחח איתי דיברנו בהודעות אני לא מסוגלת לדבר איתו כואב לי עוד מה שהוא עשה הוא אמר שהוא שמח שהמשגצי לא יודעת אם התכוון הוא אמר שא אהבנו מאוד ולא יכולנו לממש בגלל המשפחה הוא רצה לדבר בטלפון לא רציתי הוא אפילו אמר בואי ניפגש הוא שאל אם אני בהלם לדעתו היינו צריכים להמשיך את הקשר אנחנו זקוקים לו הוא כמובן לא מוכן להתגרש אני כמובן לא מסכימה הבהרתי לו שלא כל פעם שאני מדברת איתו אני רוצה רומן...הוא כמובן התכנס ומעדיף שלא נדבר לטענתו הוא לא חיפש אף אחת אחריי...מה הקטע שלו אני יודעת שאחרי מה שהיה לנו אישתו חשדה והוא ניסה לשפר מה הקטע שלו הוא חיכה שאפנה אליו שאהיה איתו ברומן למה אני לא מפסיקה לרצות...הקשר נותק בבית סהכ בסדר אני שמחה עם מה שיש לי אבל לא מוותרת על הגבר הזה עד הסוף אני לא אתן לו לפגע בי שוב מה קורה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לר מבינה את עצמי??? - תגובה
יששכר רוטרי18/05/2014שלום לך,
את רומנטיקנית חסרת תקנה, כי מהי הרומנטיקה?
היא ניסיונות להתגבר על האיסורים במימוש האהבה....
הואיל ששניכם נשואים, אז ישנם כמובן איסורים על פי אמות המידה שלכם, הנובעים מתוך החינוך שלכם, והמוסריות שלכם.
לו הייתם ממשים את הקשר (בכל דרך), היית סובלת פחות , אי המימוש משגע אותך ....
לא הוא פוגע בך ...את פוגעת בעצמך.
ייתכן שאף הוא סובל מאי המימוש...אך כל אחד מכם מודע לעצמו בלבד, לפחות בשלב הזה.
אני חושב שאוכל להקל עליך.
רוטרי יששכר מומחה לאהבה, זוגיות, ולמיניות האדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריחה מהאפרוריות היום יומית....
Dona18/05/2014של שגרה שוחקת בעל/ילדים/בי/עבודה אל פנטזיית הנעורים של התאהבות /פרפרים/ ריגושים. וזה אחלה אם את יודעת לעשות את ההפרדה. אבל עושה רושם שאצלך פנטזיה ומציאות מתערבבים אגב, אצל הבחור השני זה פחות (בדרך כלל זה ככה אצל גברים).
כתבת שהוא לא יפרק נישואים אז הוא בניגוד אליך יודע כנראה להפריד, ורוצה רק קצת ריגושים והשלמות למה שחסר לו בבית (תמיד חסר משהו. תלוי איך מטפלים).
הייתי מציעה לך (אולי) ללכת על זה (על מימוש הקשר) אבל את תיפגעי מזה (גם אם היום חושבת שלא). ויש סיכוי שגם אנשים אחרים יפגעו.
היותכם נשואים נותנת ליחסיכם נופך דרמטי (״אנחנו שנינו כנגד כל הסיכויים/העולם״)
זה רק מלבה את הפנטזיה שלך. ולמרות כל השיעמום/שגרה/הרצון בריגושים כדאי שתחזרי לקרקע המציאות. לא עושה רושם שהקשר יכול לעמוד במבחן המציאות ואת יכולה ליפול חזק וגם לפגוע באחרים.
עצות לטיפול (אם יש רצון ומודעות - אז יש) - המומחים כבר יתנו לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלה21/05/2014מדובר בסיפור של 7 שנים שכל פעם נגמר בפיצוץ ובאי נעימות ניראה לי שאם הייתי רוצה ריגוש הייתי מוצאת משהו אחר וגם הוא? כבר היינו בקשר הדוק יותר לפניי שנה וחצי וזה נגמר בפיצוץ לא מבינה אייך. הוא מסוגל להיכנס לזה שוב?? לא מפחד מכאב לב מאישתו זה כבר שיבש לו את הזוגיות לטענתו....אייך הוא מסוגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?