מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצלע הגברית של זוג חברים מתחיל איתילילך19/05/2014
יש לי בעיה.
יש מישהו שמאוד מושך אותי אינטלקטואלית, רגשית, ואני פוחדת שגם פיסית. הוא מחזר אחרי כמו שלא חיזרו כבר הרבה זמן. אני נשואה ווגם הוא נשוי באושר, לפחות על פניו.
אבל הוא כל הזמן מתחיל איתי.
לאחרונה אנחנו בקשר חברי עם הזוג הזה, יוזמה שלי, לאחר שהבהרתי לו בתחילת הקשר בינינו שאני לא טיפוס לבגוד וגם עכשיו כשאנחנו יוצאים ביחד איתם ומבלים איתם (כל הזמן!) ההתחלות מצידו ממשיכות ביתר שאת.
האמת היא שזה מחמיא לי. בעלי עיוור לזה וכן גם אישתו. ניתן לומר שההרגשה היא שאנו יוצאים בזוג כשאנחנו ברביעייה. זה קצת מטורף, האמת.
עדיין לא מימשנו את המשיכה הזו אבל אני פוחדת שזה יתדרדר. ובינתיים הקשר בין המשפחות מתעצם ומעמיק.
מה לעשות? הייתם ממשיכים בקשר עם כזה זוג חברים "בעייתי"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש אנשים שאוהבים לשחק באש.
Dona19/05/2014כי זה מגרה, מלהיב מכניס פלפל לאפרוריות ולשגרה. אבל גם
אלו שמשחקים באש מנסים לשמור על כללי הבטיחות בסיסיים.
אבל את יקירתי משחקת באש ליד ערימת דינמיט.
ואם רוצה לנהל רומן, לפחות תעשי את זה בצנעה ולא מתחת
לאף של בני הזוג שלכם. זה דבר שלא יעשה. בהנחה שהם
(בני זוגכם) אינם מטומטמים או אטומים רגשית ואתם (את
והמחזר) אינכם רובוטים, בשלב כלשהו יתפסו מבט, חיוך,
תנועה שתחשוף את מהות הקשר שלכם.
אז תתרחקו ואל תבלו יותר יחד. לבני הזוג תמצאו סיבה.
ותמצאו חברים אחרים לבילוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?