בגידה ממושכת.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה ממושכת.....
    נרקיס
    27/05/2014

אני נשוי פלוס 3.... לפני כשנה הכרתי מישהי רווקה... עד היום אנחנו בקשר.... בבית מערכת היחסים בעליות ומורדות.... לא יכולתי יותר לשאת את השקר והיום סיפרתי בבית את מה שעובר עלי... היה לי מאוד קשה ולא יכולתי לספר את כול האמת לפרטי פרטים כי ממש כאב לי הלב על אישתי ועל הילדים.... כרגע אני עוד בבית ואשתי כנראה לא יודעת עוד איך לעכל את זה... אני מאוהב ברווקה אבל גם מאוד אוהב את משפחתי.... אני לא יודע לאן יובילו הדברים והאם כדאי לספר את כול האמת? הפחד הכי גדול שלי שהילדים שלי יקבלו את זה מאוד קשה וזה יפגע בהם.... איך עוזבים בית עם אישה טובה ושלושה ילדים? או איך עוזבים משהי שמאוהבים בה .... איך אני יכול לכוון את עצמי ומה יהיה הכי נכון לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה ממושכת.....

הוספת תגובה

• מה שלא סיפרת עדיין, אל תספר.

Dona
    28/05/2014

זה מיותר ומזיק. וגם הווידוי בפני אישתך היה מיותר ומזיק, אבל את הנעשה אין להחזיר.
    לעת עתה אתה מאוהב ואכול נקיפות מצפון. ומבולבל מאוד. ועכשיו גם מרגיש רע כי הכאבת לאישתך (שלא לצורך). אינך מסוגל לקבל החלטה (אבל אתה לפחות יודע שאינך יכול לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה). לך לקבל יעוץ. בהקדם (כי לא עושה רושם שמסוגל להסתדר לבד). ותקווה שאחרי הצעדים שעשית לא תישאר קרח מכאן ומכאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שלא סיפרת עדיין, אל תספר. - תגובה

יששכר רוטרי
    28/05/2014

היי דונה ,
    התשובות שלך מעולות,
    את יכולה להיות יועצת מעולה,
    אני יכול להמליץ עליך כמנהלת פורום (אם את מעוניינת) .
    ברכותי, רוטרי יששכר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסמקת אותי.

Dona
    31/05/2014

תודה על ההערכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    29/05/2014

שלום לך,

אל תמשיך את הטעות שעשית! תשמור מכל משמר על הבית והמשפחה שהקמת!
    אף אחת לא שווה שתפרק משפחה! בסופו של יום אם תעשה את הטעות תתגרש ו"הרווקה" לא תממש את אהבתכם המדומה! ואתה תישאר קרח מכל הכיוונים ובסופו של יום אתה ורק אתה תשלם מחיר יקר מנשוא! תאמין לי מניסיון כל הנשים שמנהלות רומן עם גבר נשוי לא שוות כקליפת השום! מה שהן עשו איתך לאישתך הן יעשו לך! שלא יהיה לך ספק!

תציל את עצמך ואת המשפחה שלך, יש לך אישה טובה בבית כפי שאתה מציין, תשמור עליה אחרת מישהו אחר ירוויח!

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטעות שעשית היא לא שסיפרת

אני
    30/05/2014

רומן ובגידה בסוף מתגלים, לדברים האלו יש את הדינמיקה שלהם ובסוף, בדרך לא דרך, בזמן הכי לא צפוי ולא מתאים הם יוצאים לאור ואז מתחילה מהומת עולם.

לחיות בשקר זה דבר נורא לרוב האנשים יש מצפון והוא דואג לייסר אותם יום יום, שעה שעה, דקה דקה במיוחד שמדובר על אישה טובה ובית. לכן לחשוף את הרומן זה הקתרזיס של הנפש שלך והשחרור שלך.

לגבי אשתך כמובן שמבינת זה סוף העולם ונפילת השמיים ועל זה לא צריך להרחיב יותר מידי. זכור דבר אחד ילדים הם תמיד מחוץ למשחק. אסור אסור אסור לשתף אותם בכל התסבוכת הזאת ועם כל הקושי שניכם צריכים לנשוך שפתיים לחרוק שיניים ולשדר עסקים כרגיל.

הטעות שעשית היא לא שסיפרת אלא בדרך שעשית זאת. יש דרך להתודות על רומן וצריך לעשות זאת במסגרת של טיפול זוגי תחת פיקוחו של איש מקצוע שיוכל לעזור לה להכיל את הכעס שקיים (כמובן אתה צריך היית להיפגש איתו קודם ולהכין את הקרקע) ואז במסגרת הזאת לפתוח את הנושא.

לגבי אשתך אם אני הייתי גבר נבגד הייתי מעדיף לדעת עם כל הקושי האיום שנלווה מכך מאשר לחיות באי ודאות ושקר.

לגבי חשיפת הפרטים תנסה לגלות את המינימום אבל אם היא שואלת וחוקרת אפילו על סוג התחתונים שהיא לבשה לספר הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו