מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה ממושכת.....נרקיס27/05/2014
אני נשוי פלוס 3.... לפני כשנה הכרתי מישהי רווקה... עד היום אנחנו בקשר.... בבית מערכת היחסים בעליות ומורדות.... לא יכולתי יותר לשאת את השקר והיום סיפרתי בבית את מה שעובר עלי... היה לי מאוד קשה ולא יכולתי לספר את כול האמת לפרטי פרטים כי ממש כאב לי הלב על אישתי ועל הילדים.... כרגע אני עוד בבית ואשתי כנראה לא יודעת עוד איך לעכל את זה... אני מאוהב ברווקה אבל גם מאוד אוהב את משפחתי.... אני לא יודע לאן יובילו הדברים והאם כדאי לספר את כול האמת? הפחד הכי גדול שלי שהילדים שלי יקבלו את זה מאוד קשה וזה יפגע בהם.... איך עוזבים בית עם אישה טובה ושלושה ילדים? או איך עוזבים משהי שמאוהבים בה .... איך אני יכול לכוון את עצמי ומה יהיה הכי נכון לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שלא סיפרת עדיין, אל תספר.
Dona28/05/2014זה מיותר ומזיק. וגם הווידוי בפני אישתך היה מיותר ומזיק, אבל את הנעשה אין להחזיר.
לעת עתה אתה מאוהב ואכול נקיפות מצפון. ומבולבל מאוד. ועכשיו גם מרגיש רע כי הכאבת לאישתך (שלא לצורך). אינך מסוגל לקבל החלטה (אבל אתה לפחות יודע שאינך יכול לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה). לך לקבל יעוץ. בהקדם (כי לא עושה רושם שמסוגל להסתדר לבד). ותקווה שאחרי הצעדים שעשית לא תישאר קרח מכאן ומכאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שלא סיפרת עדיין, אל תספר. - תגובה
יששכר רוטרי28/05/2014היי דונה ,
התשובות שלך מעולות,
את יכולה להיות יועצת מעולה,
אני יכול להמליץ עליך כמנהלת פורום (אם את מעוניינת) .
ברכותי, רוטרי יששכר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסמקת אותי.
Dona31/05/2014תודה על ההערכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני29/05/2014שלום לך,
אל תמשיך את הטעות שעשית! תשמור מכל משמר על הבית והמשפחה שהקמת!
אף אחת לא שווה שתפרק משפחה! בסופו של יום אם תעשה את הטעות תתגרש ו"הרווקה" לא תממש את אהבתכם המדומה! ואתה תישאר קרח מכל הכיוונים ובסופו של יום אתה ורק אתה תשלם מחיר יקר מנשוא! תאמין לי מניסיון כל הנשים שמנהלות רומן עם גבר נשוי לא שוות כקליפת השום! מה שהן עשו איתך לאישתך הן יעשו לך! שלא יהיה לך ספק!
תציל את עצמך ואת המשפחה שלך, יש לך אישה טובה בבית כפי שאתה מציין, תשמור עליה אחרת מישהו אחר ירוויח!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטעות שעשית היא לא שסיפרת
אני30/05/2014רומן ובגידה בסוף מתגלים, לדברים האלו יש את הדינמיקה שלהם ובסוף, בדרך לא דרך, בזמן הכי לא צפוי ולא מתאים הם יוצאים לאור ואז מתחילה מהומת עולם.
לחיות בשקר זה דבר נורא לרוב האנשים יש מצפון והוא דואג לייסר אותם יום יום, שעה שעה, דקה דקה במיוחד שמדובר על אישה טובה ובית. לכן לחשוף את הרומן זה הקתרזיס של הנפש שלך והשחרור שלך.
לגבי אשתך כמובן שמבינת זה סוף העולם ונפילת השמיים ועל זה לא צריך להרחיב יותר מידי. זכור דבר אחד ילדים הם תמיד מחוץ למשחק. אסור אסור אסור לשתף אותם בכל התסבוכת הזאת ועם כל הקושי שניכם צריכים לנשוך שפתיים לחרוק שיניים ולשדר עסקים כרגיל.
הטעות שעשית היא לא שסיפרת אלא בדרך שעשית זאת. יש דרך להתודות על רומן וצריך לעשות זאת במסגרת של טיפול זוגי תחת פיקוחו של איש מקצוע שיוכל לעזור לה להכיל את הכעס שקיים (כמובן אתה צריך היית להיפגש איתו קודם ולהכין את הקרקע) ואז במסגרת הזאת לפתוח את הנושא.
לגבי אשתך אם אני הייתי גבר נבגד הייתי מעדיף לדעת עם כל הקושי האיום שנלווה מכך מאשר לחיות באי ודאות ושקר.
לגבי חשיפת הפרטים תנסה לגלות את המינימום אבל אם היא שואלת וחוקרת אפילו על סוג התחתונים שהיא לבשה לספר הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?