מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה? מיואשת.לילך01/06/2014
אני נשואה למעלה מעשרים שנה עם 4 ילדים, במשך שנות הנישואים גיליתי שבעלי בקשר עם נשים מהעבר שלו, התעמתתי אתו על כך ותמיד הכחיש וטען שמדובר ביחסי ידידות בלבד. דרשתי ממנו לנתק את הקשר והבטיח שיעשה כך.
מאז האמון שלי בו נפגע מאד, אני חרדתית, בודקת הודעות ומספרי טלפון ולא רגועה.
הוא הרבה בפייסבוק, כותב הודעות ומוחק, מוחק מספרי טלפון וכו'.
בשבוע שעבר ראיתי שוב מספר טלפון של האקסית שלו והרגשתי שעולמי נחרב.
הוא שוב טען שסתם התקשרה אליו ולא עשה כלום, כל הזמן הוא אומר לי שאין לי הוכחות ולכן אני לא יכולה להאשים אותו בבגידה. הילדים מאד מבוהלים מהריב והצעקות, ואני לא יודעת מה לעשות. האם לפרק את החבילה, האם לסלק אותו מהבית?
אשמח לקבל עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה? מיואשת. - תגובה
יששכר רוטרי01/06/2014היי לילך,
אכן יש לכם בעיה, והיא לא קלה...
* את תמיד יכולה לנסות לפרק את החבילה....אבל לא נראה לי שאת רוצה. ...
* איך בדיוק תסלקי אותו מהבית, שהרי זה גם ביתו (אני מניח), ומה הרווחת? כלום.
כי אם הוא אכן בוגד בך, יקל עליו לעשות זאת כאשר הוא לא נמצא בפיקוח, ותחת עיניך.
על כן אני מייעץ לך את הרעיון הבא: טיפול זוגי, של כל אחד מכם לחוד.
שם תצא האמת....ואז גם תדעי מה לעשות ....האם לחבר, להדק ולשפר, או לחתוך ולסיים את הקשר.
אגב, כיום בבתי המשפט לענייני משפחה ואף ברבנות לא מאשרים גרושים ללא התנסות בייעץ זוגי.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות האדם.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעות נוספות.
לילך01/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל דעות נוספות.
לילך01/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך -
בני01/06/2014היי
מנהל הפורום המכובד כתב לך בדיוק מה את צריכה לעשות ויפה שעה אחת קודם!
סליחה מראש אבל...
את נמצאת במצוקה כי את בוחרת להיות שם, המעשים של בעלך לא אמורים להשפיע עלייך עד כדי כך כדי שתצטרכי לברוח ממנו,
להתגרש זה לא פתרון טוב, כי את בסך הכל רוצה שיהיה לך טוב בחיים, ואת הטוב הזה את יכולה להשיג בדרכים פשוטות של עבודה אישית וזוגית,
הנבואה ניתנה לשוטים והשכל הישר אומר שכדי לפתור בעיה צריך לעבוד קשה ולא לנסות "להעלים" אותה, למרות שבעקרון אני מאמין שייתכן ויהיו בני אדם בשר ודם שיש להם איזה פאק במוח ברמה כזו או אחרת שנותנת להם את התחושה כאילו הם מבינים בקבלה ומוכרים אותה בכסף או במניפולציות...
יש לך את הכלים לעשות את זה לכי לאנשי המקצוע שיעזרו לך להוציא את הכלים שבתוכך מהכוח לפועל,
אם את לא מעוניינת להשקיע כסף בלהציל את החיים שלך לפחות תשקיעי בתכנון ומחשבה, וכאן אפשר לעשות הרבה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעתי לו טיפול זוגי
לילך01/06/2014הצעתי לו במשבר הקודם שנלך לטיפול זוגי אך הוא סרב, טען שאנחנו יכולים ליישר את ההדורים בעצמנו וחבל על הכסף. העניין הוא שהוא כל הזמן מבטיח ונשבע להפסיק אך הפיתוי נראה לי חזק ממנו.
חשבתי שאם אני אפתח תיק הוא יבין שאני רצינית בכוונה שלי להתגרש ואז אולי הוא יירתע.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך -
בני01/06/2014היי
כל זמן שאפשר לתקן עדיף לא לפתוח בהליכים כי מרגע שנוצר קרע של ממש במערכת הזוגית הבעיה יכולה להחמיר וחבל.
אם תרצי אני מוכן לנסות ולהדריך אותך כיצד להפוך את הקערה על פיה רגע לפני שאת עושה מעשים חד צדדיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל הדרכה.
לילך01/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך -
בני01/06/2014היי
מה הכתובת של המייל שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)