מבולבלתתת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלתתת
    אורלי
    11/06/2014

היי, אני בת 28 נמצאת בתהליך גירושין {ז"א יש הסכם מבית משפט, נשאר לסגור ברבנות וזה קצת מתעכב..} בחודש האחרון נוצר חיבור עם מישהו ממקום עבודתי . הוא קטן ממני ב5 שנים הוא בן 22. יש בננו דיבור ונראה שהוא בעיניין שלי לגמרי..
    אפשר להגיד שגם לי יש רגשות כלפיו. מפריע לי מס' דברים: גילו ,וזה שאני עדיין לא גרושה כדת וכדין... מה עליי לעשות??בבקשה ...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלתתת

הוספת תגובה

• כלום

אני
    12/06/2014

הפרש של 6 שנים בזמנים אלו הוא נורמלי לחלוטין. יחד עם זאת לאן מועדות פנייך לחתונה שנייה? כי אם כן אז יש מצב שבחור בן 22 שרק סיים צבא לא בדיוק רוצה כבר להתמסד.

זה תלוי מה את מצפה מהיחסים והאם זה תואם למה שהוא מצפה.

לנושא הרבנות אם את לא דתייה זה קשקוש מקושקש אתם הרי כבר גרושים דה פקטו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניין

דני
    19/06/2014

שלום לך,

בניגוד גמור למה שיכתבו לך כאן אולי אחרים אני בעד! תזרמי תשתחררי הרי הליך גירושין מוריד את הביטחון, מערער את היציבות, מדכא, זה הזמן שלך להנות עם מי שמעוניין בך בהנחה שתדעי שמבחינתו זה אך ורק למען מטרה מסויימת.. אז אם תקחי את זה למקום טוב מבחינתך ולא להתאהב אז יאאלה..

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדני..

אורלי
    19/06/2014

היי, מהי המטרה עליה אתה מתכוון..? עם הבחור לא היה לי רגעים אינטימיים..
    הסברתי לו שאני צריכה ממנו סבלנות והוא מצידו מסכים ומבין.

לגבי לא להתאהב, אני בן אדם שיש לו רגשות.. לשלוט ברגשות זה לא דבר פשוט בפרט שאתה פוגש כל יום את אותו הבחור.

בקיצור מבלבל ומתסכל..!...??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנתיים תזהרי לא להתאהב בו

נועה
    20/06/2014

מכיון שהוא לא בגילך ורק בן 22, הסיכוי אפסי שהוא ימסד איתך קשר יציב, הקשר מצידו כרגע כנראה סתם כי כייף לו להנות.... ואם תתמסרי עם רגשותייך אליו בסוף יהיה לך מפח נפש גדול.
    ובכלל מבנו רבות שמעתי שלטובתה של הגרושה כדאי לך לקחת פסק זמן קצר לפני הקשר הבא, אז זה לא מתאים הקשר איתו.
    וכן כל זמן שאת נשואה כדת וכדין אומרים שיש אנרגיה שללית לקשר עם אחר, וגם שקשר מיני לא עם בעלך לפני גירושין שמעתי שיכול לסבך אותך ברבנות מבחינה כלכלית ועוד.
    אז מכל הסיבות שבעולם אולי כדאי לך להמתין בקשר עם הבחור הצעיר עד הגירושין.
    אם כי לדעתי גם אחרי הגירושין הקשר איתו לא יחזיק מעמד הרבה זמן וסופו יש סיכון שיהיה לך משבר. לא חבל? אז אל תכנסי לזה כרגע מכל הסיבות שבעולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובות..

אורלי
    20/06/2014

נועה, ממה שכתבת לי, אני הכי מזדהה איתך...
    נראה שהבנת אותי לגמרי.. כמו שכבר אמרתי אין ביננו שום קטע אינטימי או קשר טלפוני {למרות שביקש כמה פעמים..}
    כרגע אני פשוט אזרום עם הרגשתי במצב הנתון ואקווה לסיים את עניין הגירושים כמה שיותר מהר {בלי קשר לבחור}.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו