מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהבה מהעבריוסי14/06/2014
שלום,
אני נשוי מזה 10 שנים, לאחרונה נודע לי שאשתי הייתה בקשר משמעותי מאוד לפני שהתחתנתי איתה, מערכת יחסים שנמשכה 3 שנים.
כשהיא מספרת עליו יש לה רק תמיד מילים טובות להגיד עליו, שהוא נתן לה ביטחון, חשף בפניה את העולם הגדול, בילויים משגעים וגם סקס טוב.
כאשר אני שואל אותה אם היא אוהבת אותו? היא עונה שלא אבל לא מכחישה שהיא אהבה אתו בעבר, וכי במהלך הנישואין שלנו הם נוהגים לדבר 2/3 פעמים בשנה.
למרות זאת היא טוענת שהיא אוהבת אותי מאוד ושאני הגבר שלה.
אבל מהדיבר שלה ואיך היא מספרת אני חושד כי עדיין היא "תקועה" בקשר ההוא, למשל היא אומרת :"יש לי תלות בהרגשה הטובה שהייתה שם", הוא אף פעם לא אמר לי רעה או העליב אותי, תמיד התייחס אליי בג'נטלמניות, אהבה, הערכה ונתן לי הרבה כבוד.
השאלה שלי איך אני יכול לדעת אם היא באמת התנתקה ממנו רגשית ושהיא אוהבת אותי יותר ממנו- גם אחרי 10 שנים!!!!
אני לא רוצה להיות במערכת יחסים שמאופיינת בשקר וזיוף, וכי היא חייה איתי כי נוח לה ולא יצא לה להתחתן עם X.
אנחנו אוהבים אחד את השני בסך הכל אבל יש לי התחושה שאיתה זה סוג של הצגה שהיא לא באמת איתי ב100%.
מה אני צריך לשאול אותה, איך אני יכול לדעת אם היא אומרת את האמת או לא?
אני לא אכעס, אני אפרק את החבילה בצורה טובה, אבל אני צריך לעת את האמת.
אשמח לשמוע את עצתכם
תודה
יוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת שאם היא...
אורלי14/06/2014כל כך אהבה אותו בזמנו יכלה להתחתן איתו.. תנסה לברר מהי הסיבה האמיתית לכך שניפרדו..האם מרצונם או צד ג {משפחה}.
ולדעתי הלא מקצועית תחיו את חייכם בהנאה גדולה. העיניין הזה לא אמור להוריד לך את הביטחון מולה..מה גם שאולי מנסה לגרום לך לקנא או שאלי שמא אנך מתאמץ בקשר בפאן הרומנטי..
שיהיה בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה מהעבר - תגובה
יששכר רוטרי15/06/2014שלום יוסי,
אני בהחלט מבין את ההרגשה שלך, ואני יודע מה מציק לך ומדוע,
מאידך אם לא הצלחת עד היום לברר את האמת שאתה רוצה לדעת אז לפי חוקי הפיזיקה והפסיכולוגיה לא תוכל לדעת....
תשאיר את העבודה הזאת לבעלי המקצוע שבכך מיומנותם, לברר את האמת מבלי לפגוע באומר אותה.....
רוטרי יששכר מומחה לאהבה, לזוגיות, ולמיניות האדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהX מיתולוגי
אני16/06/2014לכל גבר או אישה יש אקס מיתולוגי, שזה אומר בהגדרה קשר טוב שנותק ושלא בשל לידי נישואין ככל הנראה לא ביוזמת נשוא העניין.
היא יכולה להתרפק על העבר בנוסטלגיה במחשבות האישיות שלה אבל לא ברור מדוע היא טורחת לשתף אותך בזה, בין אם אין לה אינטלגנציה רגשית מספיקה או כמו שכתבו לך כבר היא מנסה לשדר לך משהוא.
בשורה התחתונה אם הקשר שלכם טוב ואתם אוהבים אז זה נורמלי אבל אתה יכול להבהיר לה שהדיבורים הללו. לא תורמים למערכת היחסים בניכם ועדיף שלא יוזכרו.
לא חייבים בכל נושא לרוץ לייעוץ מקצועי ניתן עם רצון טוב של שני הצדדים לפתור זאת בניכם. 7156* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקס מיתולוגי
דני19/06/2014שלום רב,
לכל אחד/ת מאיתנו קיים ונישאר בלב או בראש האקס המיתולוגי שלנו,, זה לא אומר שאיתו אנחנו רוצים לחיות או להקים משפחה.
רק תוודא שהקשר שם לא צפוף מדי...שווה תמיד להיות עם עין אחת פקוחה.
מעבר לזה הנח לאישתך, היא אוהבת אותך וחיה את חייה איתך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?