מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה - מה עושים דחוףדריה13/04/2008
שלום
גיליתי שבעלי בגד בי היו 2-3 פגישות ועוד עשרות טלפונים הוא טוען שאני לא מתיחסת אליו הוא מרגיש זנוח ומושפל הוא הכיר משהיא בהתחלה זה היה שיחות לשפוך את הלב ואחר כך היה פעמיים מגע שגיליתי הוא לא הכחיש הוא מצטער מאוד ואומר שזה מעידה חד פעמית שהוא אוהב אותי והכול כמובן בגללי אמרתי לו שאני הולכת והוא מבקש חודש מה עושים הרי אני כועסת לא מאמינה ולא יכולה לחשוב שהוא יגע בי מצד שני יש לנו שלושה ילדים מה עושים בבבקשה דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה
עידית הוניגמן13/04/2008שלום לך דריה
אני מבינה את הסערה , הכעס והבילבול שאת נמצאת זה אומנם פגיעה קשה אבל זו גם הזדמנות אחרי שנותנים מקום לכעס ולפגיעות לבדיקה מחודשת של היחסים ולניסיון להבין מה במערכת היחסים יצר סוג של פיתרון כזה..... כמובן אין פה אשמה של מישהו . מניסיוני יש במשבר הזה פוטנציאל לצמיחה זוגית אני ממליצה מאד לפנות כבר בשלב הזה לטיפול זוגי.
בהצלחה
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את מצפה?
לינדה15/04/2008אני לא מצדיקה שהוא בגד בך אך מבינה לליבו אם את מזניחה אותו רגשית או מינית ........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ללולה
דריה16/04/2008אני ממש לא מבינה את התגובה שלך אם לא התיחסתי ריגשית או מינית לבעלי אין זה אומר שמותר לו לבגוד אלא לשקם את היחסים איתי לנסות להבין למה אני מתנהגת ככה זה תגובה של משהיא או שבגדה בעצמה או שבוגדת עם גבר נשוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב, לנשים שטרם הבינו את האלף בית
גבר גבר23/04/2008רבים מהגברים שבוגדים עושים זאת כי אינם מסופקים
הכל בידייך
אם אינך ממלאת תפקידך כרעיה, הוא ימצא סיפוקים במקום אחר
שתבינו, גברים מתחתנים כי נדמה להם שיהיה להם בין השאר
שגרה נוחה ומספקת
וכשזה לא קורה הם מרגישים הפריאיירים של העולם וטפשים שנפלו בפח
לסיכום
איך שומרים על הגבר? מרוקנים אותו בקביעות ואז אין לו חשק אפילו להביט הצידה
סליחה על הרמה הנמוכה אבל מנסה להבהיר זאת לכולן כולל כולן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצחקת אותי כאשה
boni00717/05/2008מה זאת אומרת ,אם הוא לא מסופק מכל בחינה שהיא הוא פשוט הולך ובוגד? אוי לאותו גבר שבמקום להתמודד עם מצבים לנסות ללבן ולתקן את הטעון תיקון עם אשתו בוחר בדרך הקלה והמעוותת שום מצב לא יצדיק לא התנהגות דומה של גבר או של אשה לדעתי, אם כלו כל הקיצין וזה לא הולך לא מחזיקים בקרנות המזבח ,זה כבר לא תופס בגלל הילדים , איש לדרכו ילך , המפתחות בפנים סעו לשלום. אני אישית אם גבר במקום לשוחח על הנושא להעלות את הבעיות ולא לטאטא אותן מתחת לשטיח , ולא שלום על ישראל. אם כך הוא פותר את בעיותיו מה יהיה אם יצטרך להתמודד עם דברים יותר קשים חלילה? מבחינתי הדלת פתוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?