צריכה כנראה לעשות תיקון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה כנראה לעשות תיקון
    שירי
    23/06/2014

אני בת 31. לפני כשנה סיימתי מערכת יחסים ארוכה ומאז אני לבד.

לאחרונה, ידיד טוב שהוא נשוי היום (מישהו שיש לי היסטוריה מינית איתו) התחיל לחזר אחרי. הוא סיפר שהזוגיות שלו במשבר והוא זוכר את התקופה שהיינו ביחד ומתגעגע וזקוק לריגושים. 8 חודשים (8 חודשים!!) סירבתי לבקשות שלו... אבל בסוף נעתרתי לבקשות שלו ושכבנו בימים שאשתו היתה בחו"ל עם חברות.

כמה ימים אחרי כן התקשרתי אליו וביקשתי ממנו שלא יתקשר אלי יותר ומאז לא שמעתי ממנו (כמה שבועות).

מאז אני פשוט בהתפרקות גמורה, הגוף כואב לי, אני בקושי מתפקדת וחוששת שאולי אני אפילו בהריון.

הבנתי הערב שאני מקבלת את העונש על הטעות שעשיתי ועל הנזק שגרמתי לו לזוגיות שלו. התיישבתי לקרוא כאן את ההודעות שכתבו נשים וגברים שחוו בגידה של בן הזוג וליבי נשבר לרסיסים. כשאני הייתי בזוגיות הייתי עם בן זוג שמעולם לא הרגשתי אפילו טיפה של חשדנות כלפיו. חשבתי על זה שאת הכאב שלכן אני ממש ממש לא מכירה....

לא יודעת למה, אבל הרגשתי צורך לכתוב כאן ולבקש סליחה על מה שעשיתי... (אולי כי אין לי מקום אחר לעשות את זה בו...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה כנראה לעשות תיקון

הוספת תגובה

• צריכה כנראה לעשות תיקון - תגובה

יששכר רוטרי
    23/06/2014

שלום לך שירי,
    אני חושב שאת אחת הנשים המצפוניות ביותר שאני מכיר( דרך כתיבתך),
    אז תרשי לי לשאול אותך מספר שאלות :
    * "האם ההתפרקות שלך וכאבי הגוף שאת מזכירה, נובעים אך ורק מנקיפות המצפון שלך בלבד"?
    * האם אינך מתגעגעת אליו?
    * האם החשש מהריון לא מתוכנן (שאולי אינו רצוי), אינם מוסיפים את שלהם לכל מדוויך?
    * הכיצד את יודעת שגרמת נזק לנישואיו? בהנחה שלא דיברתם מאז?
    * העובדה שלא חשת "טיפה של חשדנות" כלפי בן זוגך לשעבר, מה זה אומר לך על הזוגיות שהייתה לך ?
    * ממי את מבקשת סליחה על מעשיך? ממך? ממנו? מעצמך? מאשתו שלא יודעת (אני מניח)?
    דברי איתי אני יכול להוציא אותך מהמרה השחורה ששקעת בה.
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות האדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שום תיקון ושום מחילה

:)
    29/06/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם את מרגישה שצריכה תיקון? אז תתקני

טל
    11/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו