מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה כנראה לעשות תיקוןשירי23/06/2014
אני בת 31. לפני כשנה סיימתי מערכת יחסים ארוכה ומאז אני לבד.
לאחרונה, ידיד טוב שהוא נשוי היום (מישהו שיש לי היסטוריה מינית איתו) התחיל לחזר אחרי. הוא סיפר שהזוגיות שלו במשבר והוא זוכר את התקופה שהיינו ביחד ומתגעגע וזקוק לריגושים. 8 חודשים (8 חודשים!!) סירבתי לבקשות שלו... אבל בסוף נעתרתי לבקשות שלו ושכבנו בימים שאשתו היתה בחו"ל עם חברות.
כמה ימים אחרי כן התקשרתי אליו וביקשתי ממנו שלא יתקשר אלי יותר ומאז לא שמעתי ממנו (כמה שבועות).
מאז אני פשוט בהתפרקות גמורה, הגוף כואב לי, אני בקושי מתפקדת וחוששת שאולי אני אפילו בהריון.
הבנתי הערב שאני מקבלת את העונש על הטעות שעשיתי ועל הנזק שגרמתי לו לזוגיות שלו. התיישבתי לקרוא כאן את ההודעות שכתבו נשים וגברים שחוו בגידה של בן הזוג וליבי נשבר לרסיסים. כשאני הייתי בזוגיות הייתי עם בן זוג שמעולם לא הרגשתי אפילו טיפה של חשדנות כלפיו. חשבתי על זה שאת הכאב שלכן אני ממש ממש לא מכירה....
לא יודעת למה, אבל הרגשתי צורך לכתוב כאן ולבקש סליחה על מה שעשיתי... (אולי כי אין לי מקום אחר לעשות את זה בו...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה כנראה לעשות תיקון - תגובה
יששכר רוטרי23/06/2014שלום לך שירי,
אני חושב שאת אחת הנשים המצפוניות ביותר שאני מכיר( דרך כתיבתך),
אז תרשי לי לשאול אותך מספר שאלות :
* "האם ההתפרקות שלך וכאבי הגוף שאת מזכירה, נובעים אך ורק מנקיפות המצפון שלך בלבד"?
* האם אינך מתגעגעת אליו?
* האם החשש מהריון לא מתוכנן (שאולי אינו רצוי), אינם מוסיפים את שלהם לכל מדוויך?
* הכיצד את יודעת שגרמת נזק לנישואיו? בהנחה שלא דיברתם מאז?
* העובדה שלא חשת "טיפה של חשדנות" כלפי בן זוגך לשעבר, מה זה אומר לך על הזוגיות שהייתה לך ?
* ממי את מבקשת סליחה על מעשיך? ממך? ממנו? מעצמך? מאשתו שלא יודעת (אני מניח)?
דברי איתי אני יכול להוציא אותך מהמרה השחורה ששקעת בה.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות האדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשום תיקון ושום מחילה
:)29/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את מרגישה שצריכה תיקון? אז תתקני
טל11/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?