לקרוא זה מדהים. ולהפנים!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקרוא זה מדהים. ולהפנים!
    נועה
    25/06/2014

היא כל כך יפה, כל כך סקסית, מצחיקה, אינטילגנטית, כריזמתית. ואני גבר כל כך חלש וכל כך קל לפיתוי. והיא התאמצה. נתנה את כל מה שיש לה. ויש לה הרבה.
    בחיים לא חיזרו אחרי ככה. לא חיזרו אחרי בכלל. אף אחת חוץ ממך לא התעניינה בי בכלל. ממך וממנה. וגם היא , אני מבין היום, התעניינה בי רק בגללך. היא רק רצתה לקחת ממך את הקצת שיש לך, אותי. שעשע אותה לגנוב ממי שהיא חשבה כנחותה ממנה בהרבה את בן הזוג.
    שעשע אותה, ואחר כך עיצבן אותה. הרגיז אותה שהיא לא מצליחה. שאת מנצחת אותה. בלי לדעת שאת נלחמת אפילו, ניצחת. כל יום היא העמידה בפני בחירה וכל יום בחרתי אותך מחדש.
    כל יום מחדש היא נלחמה בך על ליבי, במשך שלוש שנים. וכל יום מחדש ניצחת. ואת אפילו לא ידעת שאת מנצחת.
    היא השתמשה בכל ארסנל היופי והפיתוי הנשי שנתן לה הטבע ואת שאף פעם לא חשבת שאת יפה, ניצחת אותה כל יום. היא עם כל האיפור, הבושם , העקבים והמחשופים. ואת במבט דהוי ושיער מבולגן של מי שהרגע התעוררה משינה. בלי להתאמץ אפילו ניצחת. והיא כל כך יפה. אלוהים יודע כמה שהיא יפה. יפה שזה כואב להסתכל. אבל את בדרכך שלך כל כך הרבה יותר יפה. לא רק יותר יפה בעצם, פשוט יותר. יותר הכל. ואני בחרתי אותך בכל פעם מחדש. .
    והיא כעסה , אני יודע שהיא כעסה , עלי ועליך ועל העולם. וכמה שהיא כעסה יותר ככה היא ניסתה יותר חזק. ורק אלוהים יודע כמה זה היה קשה להגיד לה לא. ורק המחשבה עליך עזרה לי להתמודד עם הפיתוי. גם כשרבנו, גם כשכעסת גם כשהכעסת אותי גם כשהייתי מתוסכל ועצוב. העדפתי אותך..
    ואת לא חשדת בכלום. גם כשהייתי עושה הליכות כעוסות כל לילה במשך שעתיים שלוש. גם כשלא שכבנו כמעט חצי שנה. האמון שלך בי היה מלא. ואני הייתי כל כך קרוב לשבור אותו. ובסוף תמיד בחרתי אותך. רק אותך. תמיד אותך.
    ובפעם האחרונה שהיא ניסתה, אז כשויתרתי על נסיעת העבודה כי ידעתי מה יקרה אם אסע רק איתה, שילמתי גם מחיר בקריירה על הבחירה. הבוס שלי כל כך התרגז כשויתרתי על ההזדמנות. והיא התפוצצה מבפנים. ואת פשוט שמחת כשאמרתי לך שבחרתי לוותר בגללך. חשבת שזה חמוד שקשה לי להפרד ממך להרבה זמן. ולא ידעת למה זה באמת היה בגללך.
    ואז יום אחד היא פשוט קיפלה את הזנב והלכה לחפש טרף חדש. ואני איבדתי עניין.
    ונשארתי רק שלך. בלי תחרות. בלי פיתויים.
    אני זוכר את הפעם הראשונה שהבטתי בה וראיתי רק בחורה מתבגרת מתוסכלת ופלרטטנית והיא לא עשתה לי כלום יותר. לא רציתי אותה. רק אותך.
    הבאתי לך פרחים באותו יום ואמרתי לך שצריך לחגוג ואת לא הבנת למה.
    והיא בינתיים התחתנה ועושה לבעלה את המוות. בוגדת, מתעללת. ורק בזכותך זה הוא ולא אני. ואת אפילו לא יודעת.את פשוט כל כך יותר טובה שאת יכולה לגרום גם לגבר הכי חלש לעמוד בכל פיתוי.
    וחבל שאת לא יודעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקרוא זה מדהים. ולהפנים!

הוספת תגובה

• הכותב גבר חכם, העתקתי לטובת כולם

נועה
    25/06/2014

את הודעתי הקודמת העתקתי ממה שמצאתי שכתב גבר אמיתי חכם ופיקח, העתקתי את דבריו לפורום האיכותי שלנו לטובת כולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכותב גבר חכם, העתקתי לטובת כולם - תגובה

סיגלית גלאי
    13/07/2014

מקסים ומלמד, עד כמה אנחנו אנושיים יש בנו חולשות של יצר ותאווה אך יש בנו גם תבונה והיגיון. ואכן בזוגיות יש בחירה מתמדת בכל פעם מחדש, מה שעוזר בבחירה הזאת היא לשמור על ערוצי תקשורת פתוחים, חשוב!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרושתי לעתיד שתחייה,

בדוי
    25/06/2014

העבירה לי כתב תביעה מעורך דינה ובכך בעצם החלה בהליך הגירושין.
    ברצוני לדעת בבקשה, ברגע שיש ספקות בנוגע לזהות האב הביולוגי של בנותינו (יש לנו 2 בנות בהפרש של שנה).
    האם קיימת אפשרות של ביצוע בדיקת אבהות בהסכמה מלאה של שני הצדדים??
    והאם קיימת האפשרות הנ"ל באי הסכמת אחד מהצדדים??

בקצרה אשביע את כל הסקרנים בכך שאספר לכם שהיינו בקשר רומנטי.. נפרדנו.. לאחר כשנה נפגשנו שוב.. לשני מפגשים לוהטים.. שהיא יזמה.. במפתיע.. לאחר שנה של נתק.. כעבור שבועיים הגיעה החסידה כשבשורה בפיה ;)

אשמח לקבל תשובות וייעוץ תודה. בבר שם בדוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו