מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כואבת מאודא27/06/2014
שלום ,
לא יודעת מאיפה להתחיל נשואה 12+3 בעבודה קודמת שלי התאהבתי בגבר אחר נשוי עם ילדים גדולים שעבדתי שם מעולם לא ניפגשנו מחוץ לעבודה הוא מאות פעמים הצהיר בפניי שהוא אוהב פוטרתי מהעבודה לפניי שנתיים לא שכחתי אותו אני אף פעם לא שוכחת.חודשית איתו נסח פנו ללופ של פגישות היה מגע לא מגע מלא אני רציתי מעבר הוא לא היה מסוגל רציתי לסיים וזהו הוא לא איפשר לי להתקרב אליו עוד עברתי משבר כואב המשכתי בחיי הבאתי עוד ילד בחיים לא חשבתי שאדבר איתו ילדתי ואז אחריי כמה חודשים חידשתי איתו הוא טען שהצטער שסיימנו שתמיד חושב עליי וש יכולנו להישאר כך רצה שניפגש לא רציתי אמרתי לו שכאב לי אז נכנסנו ללופ של חודש שלא הפסקנו לדבר ולהסתמס וגם דברנו על סקס וכמה אנו רוצים להיות יחד הוא רצה שניפגש אפילו ויתר על יחסים מלאים העיקר שיהיה משהו בנינו ואני כמובן התפוצצתי עליו איזה ערב אמרתי לו שלא ניראה לי שגבר אוהב אישה הוא ישכב עם עוד אישה ואז זה הפך.ליום שלם של מריבה ואז הוא אמר שהוא לא עונה לי יותר
הוא תמיד מנתק איתי ככה ולי מאוד כאב וגם בלילה שלחתי לו הודעה סימן כזה והיום אחריי יום שלם שלא דיברנו הוא טען שאישתו. ראתה את הסימן ושאלה ושהוא מחק את הטלפון שלי ושלא אשלח לא הודעות רשמתי לו מייל כזה נוקב שאינך הוא מעיז ושהוא רצה את הקשר שלנו ממש כאב לי לא האמנתי מה לדעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כואבת המשך
א27/06/2014חשוב לציין זה סיפור של חמש שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינטרס
דני29/06/2014ומה חשבת? שהוא יעזוב את הבית בשבילך?! מילאת לו בסך הכל חסך מסויים וברגע שאישתו עלתה על משהו זה נגמר מבחינתו. ככה זה עובד אם לא הבנת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואבת מאוד - תגובה
יששכר רוטרי29/06/2014שלום לך א',
ידוע זה מכבר שלהיות מאוהב זה להיות קצת מטורף, אנחנו מאבדים את שפיותנו כי ההתאהבות הוא רגש חזק מאוד שמאפיל על כל הרגשות האחרים ובעיקר על הרציונליות.
חייב לציין שאני מבדיל בין אהבה לבין התאהבות, (בהתאהבות קיימת אי השפיות).
אין לי כל ספק שאתם מאוהבים או שלפחות הייתם.....
מה שמכרסם בך כעת (אם זו לא התאהבות), אז זה בוודאי זיכרונות ההתאהבות, ורובנו מתבלבלים בין אלו להללו.
איני מתעלם מהתסכול העמוק שאת חווה כרגע.
ש לי אליך שתי שאלות.
השאלה הראשונה היא: "מה בעצם את רוצה ממנו? "
והשאלה השנייה: "מה את רוצה בהקשר לעצמך במערכת היחסים הזו"?
אם תעני לי על שתי השאלות הללו, אוכל להנחות אותך לגבי ההמשך.
כך אוכל להקטין את כאבך, ואלי אתן לך כיוון חדש שלא חשבת עליו.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות האדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגיע לך
:)29/06/2014צר לי להגיד לך מה חשבת לעצמך??? אין טיפה ערך וכבוד לנישואין ולמשפחה??? י שמתעסקת עם גבר נשוי והורסת משפחות לא תוכל להנות מזה כי אין פירות לחטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?