כואבת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כואבת מאוד
    א
    27/06/2014

שלום ,
    לא יודעת מאיפה להתחיל נשואה 12+3 בעבודה קודמת שלי התאהבתי בגבר אחר נשוי עם ילדים גדולים שעבדתי שם מעולם לא ניפגשנו מחוץ לעבודה הוא מאות פעמים הצהיר בפניי שהוא אוהב פוטרתי מהעבודה לפניי שנתיים לא שכחתי אותו אני אף פעם לא שוכחת.חודשית איתו נסח פנו ללופ של פגישות היה מגע לא מגע מלא אני רציתי מעבר הוא לא היה מסוגל רציתי לסיים וזהו הוא לא איפשר לי להתקרב אליו עוד עברתי משבר כואב המשכתי בחיי הבאתי עוד ילד בחיים לא חשבתי שאדבר איתו ילדתי ואז אחריי כמה חודשים חידשתי איתו הוא טען שהצטער שסיימנו שתמיד חושב עליי וש יכולנו להישאר כך רצה שניפגש לא רציתי אמרתי לו שכאב לי אז נכנסנו ללופ של חודש שלא הפסקנו לדבר ולהסתמס וגם דברנו על סקס וכמה אנו רוצים להיות יחד הוא רצה שניפגש אפילו ויתר על יחסים מלאים העיקר שיהיה משהו בנינו ואני כמובן התפוצצתי עליו איזה ערב אמרתי לו שלא ניראה לי שגבר אוהב אישה הוא ישכב עם עוד אישה ואז זה הפך.ליום שלם של מריבה ואז הוא אמר שהוא לא עונה לי יותר
    הוא תמיד מנתק איתי ככה ולי מאוד כאב וגם בלילה שלחתי לו הודעה סימן כזה והיום אחריי יום שלם שלא דיברנו הוא טען שאישתו. ראתה את הסימן ושאלה ושהוא מחק את הטלפון שלי ושלא אשלח לא הודעות רשמתי לו מייל כזה נוקב שאינך הוא מעיז ושהוא רצה את הקשר שלנו ממש כאב לי לא האמנתי מה לדעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כואבת מאוד

הוספת תגובה

• כואבת המשך

א
    27/06/2014

חשוב לציין זה סיפור של חמש שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינטרס

דני
    29/06/2014

ומה חשבת? שהוא יעזוב את הבית בשבילך?! מילאת לו בסך הכל חסך מסויים וברגע שאישתו עלתה על משהו זה נגמר מבחינתו. ככה זה עובד אם לא הבנת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כואבת מאוד - תגובה

יששכר רוטרי
    29/06/2014

שלום לך א',
    ידוע זה מכבר שלהיות מאוהב זה להיות קצת מטורף, אנחנו מאבדים את שפיותנו כי ההתאהבות הוא רגש חזק מאוד שמאפיל על כל הרגשות האחרים ובעיקר על הרציונליות.
    חייב לציין שאני מבדיל בין אהבה לבין התאהבות, (בהתאהבות קיימת אי השפיות).
    אין לי כל ספק שאתם מאוהבים או שלפחות הייתם.....
    מה שמכרסם בך כעת (אם זו לא התאהבות), אז זה בוודאי זיכרונות ההתאהבות, ורובנו מתבלבלים בין אלו להללו.
    איני מתעלם מהתסכול העמוק שאת חווה כרגע.
    ש לי אליך שתי שאלות.
    השאלה הראשונה היא: "מה בעצם את רוצה ממנו? "
    והשאלה השנייה: "מה את רוצה בהקשר לעצמך במערכת היחסים הזו"?
    אם תעני לי על שתי השאלות הללו, אוכל להנחות אותך לגבי ההמשך.
    כך אוכל להקטין את כאבך, ואלי אתן לך כיוון חדש שלא חשבת עליו.
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות האדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגיע לך

:)
    29/06/2014

צר לי להגיד לך מה חשבת לעצמך??? אין טיפה ערך וכבוד לנישואין ולמשפחה??? י שמתעסקת עם גבר נשוי והורסת משפחות לא תוכל להנות מזה כי אין פירות לחטא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו