מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משברמישהי07/07/2014
גיליתי שבן זוגי בגד בי זה קרה שבוע לפני החתונה .
חלטתי להתחתן כי לא רציתי לעבור משבר נוסף בחיים אחרי רצף של משברים.
מאז הוא מראה לי כל הזמן כמה שהוא מצטער. אני כל הזמן מחפשת אחרי סימנים. את הפייסבוק והכל הוא משאיר פתוח.
אני רבה ומתפוצצת על דברים שקרו. על סיטואציות שהוא העמיד אותי בהן ועל שקרים.
הלכתי לטיפול בכל החודשים שהוא בגד כי חשבתי שיש לי בעיית אמון בגלל המשפחה שלי וכשגיליתי על הבגידה זאת הייתה פשוט סטירה כי כל מה שחשדתי בו קרה.
זה הדהים אותי איך מישהו שכל כך אוהב אותך מסוגל לבגוד בך ולנתק את זה לגמרי מהקשר שלכם.
קלטתי היום בחיפושים שלו בפייסבוק שהוא כבר כמה ימים מסתכל על הפרופיל של האקסית שלו.
זאת בעיטה בבטן.
אחרי כל מה שעברנו ...
זה לא נורא ?
להסתכל על פרופילים של נשים אחרות ואקסיות בפייסבוק ?
לפוצץ את הסיפור איתו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר - תגובה
יששכר רוטרי07/07/2014שלום לך מישהי,
לצערי את חיה את העבר במקום שתתמקדי בהווה, את כועסת, ומתפוצצת על אירועי העבר ואת מזניחה את האפשרויות של העתיד...שהרי הדרך הטובה ביותר לנבא את העתיד היא ליצור אותו.
אני כמטפל זוגי ומטפל מיני יכול לומר לך כי מוותק של מעל ל30 שנים של ניסיון, כי אפילו זה שאוהב אותך יכול במצבים מסוימים לבגוד בך (כולל את...), בגידה זה לא רק האקט המיני (לידיעתך ניתן לבגוד גם ללא האקט המיני).
יתכן שהוא מסתכל על הפרופיל של האקסית שלו, כי את בתסכולך הפכת להיות לקשה ביותר עבורו....אינני בא להצדיק אותו, כי אינני מכיר אותו, חשוב לי להרגיע אותך ולומר לך את הדברים הבאים:
" אל תפוצצי את הסיפור איתו, כל עוד לא הייתם בטיפול זוגי.
לאחר מספר פגישות אני אדע מה סיכוייכם לזוגיות סבירה ומתוגמלת"
אני אומר לך שני משפטים שאולי ירגיעו אותך במידת מה:
* "אין זוגיות לא מוצלחת, יש זוגיות לא מודרכת".
* " השנים הכי יפות בחיים, הן אלו שעדיין לא חיינו אותן".
רוטרי יששכר מטפל זוגי ומיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקלות השלווה תחזור לחייך היפים
נועה07/07/2014הוא לא התנהג כראוי בעבר כשבגד, אבל הוא מראה חרטה, ולא בוגד עכשיו, וגם אם כרגע מדי פעם הוא לא מתנהג כראוי. אין כאן שום סיבה אמיתית שאת לוקחת כל כך ללב.
לא חבל על הבריאות והרוגע והשלווה שלך?.
תלבני איתו את הדברים הכואבים לך ברוגע!, ואז יכול להיות שהכל יחזור על מקומו בשלום, והשלווה שמגיעה לך תחזור לחייך.
ובטח אין סיבה אמיתית כרגע לא שתתפוצצי ולא שתפוצצי.
עשי ככל שביכולתך להרגיע את עצמך ולהרגע, והשלווה תחזור לחייך היפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציע לך כן לפוצץ
אני08/07/2014לא פרטת כמה זמן עבר מאז ארוע הבגידה והחתונה לאחריה, אבל נוצר בניכם משבר אמון חמור ומוצדק לכל הדיעות.
תראי הארוע שעברת לא קל, שוב לא פרטת על איזה סוג בגידה מדובר, האם סטוץ ח"פ, נערת ליווי או רומן אמיתי ומתמשך. אבל בגידה בשלב הזה של חייכם (לפני החתונה) היא ארוע לא פשוט, לא מקובל ולא מאוד נפוץ. לקחת החלטה להתחתן איתו למרות הכל ואני מכבד אותך על החלטתך.
את אומרת שהוא מצטער, צער כנה צריך להתבטא לא רק במילים אלא גם במעשים. מי אמר שהוא צריך להחזיק לדוגמא חשבון פייסבוק?
מי שרוצה באמת ובכנות להחזיר את האמון של בן זוגו אחרי ארוע חמור כל כך צריך לגזור על עצמו "תענית" הכוונה שלי שעליו להתנהג באופן של יותר צדיק מהרב הראשי או האפיפיור שזה אומר שאין יציאות עם החברה בלעדייך, אין חשבונות כאלו ואחרים ברשתות חברתיות, ססמאות של חשבונות מייל חשופים לפנייך שקיפות מלאה בלאן הלך מה עשה ומתי חוזר, זמין בנייד בכל זמן וכהנה וכהנה.
רק לאחר שיגזור על עצמו תענית כזאת לאחר די הרבה זמן יהיה ניתן איך שהוא לחזור ליחסי אמון סבירים בניכם, יחד עם זאת לעולם זה לא יהיה 100% אלא רק 99.9%, תמיד תישאר בליבך הנימה של הספק. הפצע בליבך יפסיק לדמם אבל הצלקת לעולם תישאר על אף הריפוי.
חסרים פרטים בסיפור כדי לגבש עמדה אמיתית על מעשיו של בעלך, אבל מאחר ואת אומרת שהפייס שלו תמיד פתוח ואת אולי יודעת גם את סיסמת הכניסה הוא צריך להניח שאת מסתכלת בזה לפעמים ולכן אני כן מציע לפוצץ את העניין איתו (בהתחלה באופן לא מתלהם ולא מאשים) רק על מנת לבחון את תגובתו לדברים (ברור שהוא יגיד שזה סתם ולא חשוב ומתוך סקרנות בלבד), אבל אם את מכירה אותו טוב ניתן יהיה להתרשם מאופן תגובתו האם יש פה מקום לחשד.
אגב תגובה כועסת ומתלהמת מצידו היא תגובה שצריכה לעורר אצלך חשד שאולי יש משהוא, תגובה נינוחה המבינה מדוע חיפשת לו בפייס יכולה להעיד דווקא על כך שאין בזה משהוא חריג או חשוד אבל מומלץ היה לאור ההיסטוריה בניכם להימנע גם ממנה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מישהי08/07/2014לבעלי אין חברים כאלה שהוא יוצא איתם בלעדיי הוא שם את הפלאפון תמיד מולי משהו שבעבר לא היה קורה. הפייסבוק תמיד פתוח. אין לו ידידות או שום דבר בסיגנון.
פעם בזמן הבגידות היו גם אקסיות מעורבות היום. כלום.
אחרי מה שקרה והסיפור התפוצץ. בגידה שהתפתחה כשלא הייתי בבית במשך שבועיים כל הזמן התנהגות לא בסדר שלו וניצול הזדמנות שלה למצב. אחרי הפיצוף הוא חטף כאפה וכמעט איבד אותי . הוא בהחלט שונה יותר. משתדל המון ואני לא מצליחה להירגע.
על הבוקר שהגבתי על מה שראיתי הוא לא ישר עצר אותי או חסם לי את הפה שפעם הוא כן היה עושה את זה ובמשך כל היום אמר שהוא מצטער שהוא פגע בי ושהוא יודע שזה מפריע ובגלל זה הוא נורא מצטער במיוחד אחרי כל מה שעברנו. לא כעס לא התגונן לא כלום. הפייסבוק עדיין היה פתוח מולי .
מאוד עיצבן אותי שהוא מסתכל בפרופילים של אחרות במקום להתעסק בי.
היום אני כבר בבית ולא חוזרת פעם בשבועיים ואנחנו מתחילים טיפולים זוגיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזיק לכם אצבעות ומאחל לכם הצלחה!
אני08/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)

