עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    ליאת
    10/07/2014

שלום לכולם
    אני נמצאת במצב מאוד לא פשוט ומבקשת עזרה ממכם, כבעלי נסיון בתחום מה עליי לעשות.
    אני רוצה להתגרש. כבר 7 שנים שאני רוצה להתגרש. אני אומללה, בדיכאון ובודדה. בת 31 עם נפש של בת 70. יש לי 2 ילדים, בעלי איש קבע. תמיד היה חוזר רק בסופי שבוע, אך גם כשחוזר הביתה אני לבד.
    פשוט לא אוהבת אותו.
    נו- אז רוצה להתגרש. מה עושים עכשיו? אמרתי לבעלי כמה פעמים שאני רוצה להתגרש (פעם אחת אחרי שגיליתי שהתחיל עם בנות בפייסבוק), והייתי רצינית. אז הוא בוכה אומר לא, מה פתאום מה עם הילדים? חלילה שלא יאמר שאוהב אותי. חושב רק על עצמו, מה יגידו המשפחה והסובבים כשיגלו שלא הכל ורוד אצלו. ואני מתעקשת- רוצה להתגרש. הוא לא נכנע, שולח הודעות מתחננות, מדבר עם חברות שלי. אני מבקשת שוב ושוב- די, אתה מקשה עליי. גם ככה קשה לי. תפסיק. החלטתי וזהו. והוא בשלו. הוא פשוט מבטל לגמרי את הסבל שלי. דורך לי על הנשמה. לא מוכנה שייגע בי יותר. כועסת כל כך. בלילה בימים שהוא בבית אני הולכת למיטה ראשונה ונרדמת. כשהוא בא הוא תמיד שם עליי יד. אני שונאת את זה. בא לי לשרוף את החלק שהוא נגע בי. אני מתוך שינה מזיזה לו את היד באגרסיביות. הוא מחזיר את היד. אין לי כח להאבק מתוך שינה. נרדמת. מה אפשר לעשות?
    אני לא רוצה "להעיף" אותו מהבית. אני לא רוצה לרסק את הקשר בינינו. יש לנו 2 ילדים ביחד. אני רוצה סיום בריא למערכת היחסים. מה עושים במצב שזה לא הדדי? אי אפשר, אי אפשר לדבר איתו. הוא בטוח שכשהוא חוזר לצבא אני והילדים נעלמים, מתאפסים וכשהוא חוזר הכל מתחיל מאפס.
    מה לעזאזל הצעד הבא? פתיחת תיק? מה??
    אשמח לעזרה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה - תגובה

יששכר רוטרי
    10/07/2014

היי ליאת,
    הואיל שאיני רואה כל אפשרות שטיפול כזה או אחר יעזור לכם (תקני אותי אם אני טועה), אז מה שנותר הוא לפתוח תיק בבית המשפט לענייני משפחה, לקחת עורך דין (עדיף מגשר שהוא גם עורך דין) ומשם קדימה.
    ניתן גם לבוא אלי לפגישה ואם אשתכנע, אני אנסה לשכנע את בן זוגך שהיפרדות היא הדרך הנכונה עבורכם.
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות האדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדהים !!

איש אחד קטן
    11/07/2014

קראתי את שכתבת אולי חמש פעמים ולא ידעתי אם מציאות אומרק דמיון.
    כתבת אותי רק מנקודת ראיה של אישה רק שאני בן 33 עם צמד בנים ונפשצשמתחילה אט אט להירקב לה
    אז אשתי איננה אשת צבא... אך היא מכורה לקריירה שלה.
    המיקוד אצלה הוא רק בעבודה וילדים כאשר נמצאת בבית.
    הזוגיות מבחינתה מצויינת אך בפועל הכל מת ורקוב ואין לי מושג באיזה עולם היא חיה.
    לפני כשנה תפסתי אותה מתכתבת בצט כלשהו של נשואים ונשואות וכאשר התעמתתי איתה לא הפסיקה לבכות ולייבב שזה היה סתאם רגע של חולשה.
    בכל פעם אני מבקש לחתוך והיא איכשהו מצליחה ליישב את העניינים.
    אשמח לשוחח איתך בצורה אישית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו