בגד או לא בגד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגד או לא בגד?
    לי
    30/07/2014

נשואה חמש שנים. אלו נישואי פרק ב' לשנינו.
    במהלך השנים חווינו המון קשיים ואף נפרדנו לחודש שבסופו חזרנו בתקווה לתקן.
    על פניו נראה שבעלי אוהב אותי וגם אני אוהבת אותו, אולם תמיד היתה לי ההרגשה שהוא מסתיר ממני משהו ולא משתף אותי יותר מדי במתרחש בחייו.
    לפני שבוע,חיטטתי במקרה בתיק שלו ומצאתי בו מעטפה ובתוכה שני קונדומים וכרטיס SIM שעליו כתוב מספר טלפון לא מוכר.
    ביקשתי מבעלי שיתן לי הסבר אך ללא הואיל,הוא טען שלא היה כלום.
    ביקשתי ממנו שיעזוב את הדירה שברשותי וכרגע אנחנו לא מדברים.
    חייבת לציין שהיתה תקופה בה הוא היה רשום לחדר כושר דרך העבודה והיה יוצא מוקדם בבוקר או חוזר מאוחר יותר בערב....ואולי זה רק סיפור כיסוי שנתן לי.
    אשמח לשמוע תגובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגד או לא בגד?

הוספת תגובה

• לא יאמן

אני
    30/07/2014

מקרה זהה לשלי! הוא שכח להעלים את הקונדומים והתברר שהיה לו עוד פלאפון סודי...
    את הקונדומים מצאתי בכיס המכנס ואת הפון מתחת לכיסא של הרכב...
    ךבסוף התברר שהוא בוגד בי אחרי חקירה שלי.
    האיש שלך בוגד בך....
    פשוט תעיפי אותו...
    אל תאמיני לשום מילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגד

אני
    31/07/2014

ברור שבגד רק טיפש יחשוב שלא.
    בשביל מה הקונדומים? לנפח בלונים?
    תעיפי את הזבל הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוטה להאמין שבעלך אינו תמים

Dona
    31/07/2014

לפי הממצאים שהבאת (קונדומים+סים+מספר טלפון לא מוכר) ובתוספת ההרגשה שמלווה אותך (לפעמים צריך להקשיב לאינטואיציה שלנו) שהוא מסתיר ממך דברים , אני נוטה להאמין שהבחור אינו טלית שכולה תכלת.
    אבל תרשי לי להגיד לך שעשית טעות שהתעמתת איתו כשלא היו בידך הוכחות מוצקות יותר, הוכחות שלא יוכל להכחיש. כי כל בוגד יודע שהכלל הראשון (אם נתפס) זה להכחיש, להכחיש, להכחיש. (בטח כשאין עובדות).
    עכשיו כשאינכם מדברים, אולי נרגעת קצת. תנסי לחשוב ולהגיב בצורה שקולה ולא אימפולסיבית לגבי הזוגיות שלכם. בהתאם למה שתחליטי, תדעי איך לפעול בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה ודאית

לי
    31/07/2014

תודה בנות שהגבתן.
    מאוד מחזק אותי לשמוע את הדברים שכתבתן.
    מוזר לי שדווקא בתקופה האחרונה הסתדרנו לא רע והוא הביע כלפי אהבה ואף אירגן סופ"ש נחמד שבוע לפני החשיפה.
    מעניין אותי מדוע הוא השקיע בנופש וביחס טוב כשבעצם מאחורי הגב עשה מה שעשה.
    למה לא לומר שמיצה את הקשר וללכת ממני יפה,בלי לגרום למצב לא נעים בו אני , אשתו ואם בנו לא יכולה ולא אוכל כנראה לסלוח לו?(גם כך יש בינינו הסכם ממון שהוא הסכם גירושים )
    אשמח לשמוע את דעתכן בנות יקרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעי

אני
    31/07/2014

אל תתעסקי בתפל פשוט תעיפי את האפס הזה.
    קחי מה מגיע לך ותגידי לו בי.
    אם בא לך להמשיך עם זבל שבוגד את בבעיה רצינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגד!

דני
    05/08/2014

שלום לך..

קודם כל עצבי את העובדות שגילית, ההרגשה שלך היא שהוא בוגד?!

בקיצור הוא האמאימא של בוגד בך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

לי
    05/08/2014

תודה דני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו