בגידה כואבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה כואבת
    חנית
    04/08/2014

הנני בת 43 נשואה כבר 23 שנה בעלי טיפוס בוגדני במשך השנים בגד בי לא מעט הוא מכיש שבגד ביום חמישי גילתי ששוב פעם יש לו מגישה יא בהתחלה הכחיש אחכ אמר שזה היה סתם והוא לא יודע איך זה קרה לו והוא שכב איתה רק פעם אחת והיא לא ידע שהוא נשוי. הוא אמר לה שהוא גרוש מיותר לציין שסילקתי אותו מהבית אתמול הוא בא לקחת את הילדה הקטנה ואמר לי מה אני רוצה לעשות אם אני לא מחזירה אותו אז הוא יחזור לבחורה ההיא ובמקום שאני אתן תנאים הוא מציב אמרתי לו אתה לא תציב לי תנאים אני פה הנבגדת לא אתה הילדים הגדולים לא מוכנים אפילו לגבר איתו אני בקונפליקט עצמי גדול מאוד מצד אחד לא יכולה לסלוח על הבגידה ומצד שני 23 שנה לא הולך ברגל אני אוהבת אותו אבל מרגישה מרומה ופגועה עזרו לי בבקשה אני נואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה כואבת

הוספת תגובה

• בגידה כואבת

חנית
    04/08/2014

תודה לך על העצה עכשיו דיבר איתי ואמר לי שהוא עזב אותה והוא רוצה לחזור ולשקם את היחסים והוא יעשה מאמצים לא לחזור על אותה טעות אני לא יודעת אם להאמין ולהחזיר אותו הביתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה כואבת

חנית
    25/10/2014

חברה אני זקוקה לעזרה דחופה בעלי ואני החלטנו שאנחנו משקמים היו שבועים נהדרים הוא פירגן לי הסקס היה מדהים ואהבה פרחה שוב הילדה מתחתנת והוא התחיל להיות מעורב חזר להיות איש משפחה שאנחנו מכירים אבל ביום שישי אמר לי שהוא הולך לעזור לחבר באיזו שהיא עבודה האמנתי לו אבל הפעלתי את הגי פי אס וראיתי שהוא נסע אליה באותו רגע התרסקתי אחרי שדברתי איתו הוא עשה פרסה וחזר הביתה אבל הוא לא עלה אחרי שהחתן שלי העלה אותו הוא סיפר לנו שהוא רצה לנסות אותי ולראות אם יש לי אמון בו הוא אמר לי שאין לנו מה לעשות ביחד שאני צבועה ושהוא מעדיף אותה כי היא יותר יפה ןעם ביצים כמו שאומרים ושהיא מתאימה לו ולא אני מה לעשות עזרה דחוףףףףף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה כואבת

הנבגדת
    14/08/2014

כתבתי פה לפני שבועים על בעלי החלטתי למחול ולנסות לשקם שבוע ימים היה כיף פינק אותי קנה לי טילנו שמתי לו באוטו איתרון ואתמול הוא אמר שהוא יוצא לעבודה אך בפועל האיתורן הראה לי שהוא נסע אליה נסעתי לשם ולקחתי את האוטו חיכתי למטה לראות אם ירד אך הוא לא ירד התעממתי איתו אהל הוא אמר שהוא נתן לחבר את האוטו שזה נראה לי שקר בבוקר כתב לי שהוא אוהב אותי ורוצה לשקם אני לא מאמינה בו הבעיה שלי שאני יותר מדי טובה תמיד הבית נקי אוכל ילדים מסודרים עובדת ונקת אותו מכול הבחינות אני לא מהינה מה עשיתי שמגיע לי הכאב העצום הזה הוא עכשיו רוצה שבועים חופש לחשוב אמרתי לו שאין מצב לא אשקר אני אוהבת אותו מאוד אבל אני מרגישה שהוא עושה ממני סמרטוט אודה לכם אפ תיזרו לי המצב הנפשי שלי כבר מעורער אין לי כוחות עזרו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חנית -

בני
    14/08/2014

היי

כל הכבוד לך על האומץ והתושייה!

נראה שקיבלת החלטה להילחם על הזוגיות שלכם שזה דבר טוב וחיובי.

אולם ישנם עוד דרכי פעולה כדי לבחון א. אם יש טעם בכלל להשקיע? ו-ב. לפעול באופן שבו המצב הנפשי שלך לא נשחק כי את לא אמורה להרגיש שהוא עושה ממך סמרטוט בזמן שאת נלחמת עבור שניכם על עתיד טוב יותר!

אם תרצי הכוונה נוספת השאירי מייל כדי שאוכל לכתוב לך.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חנית -

בני
    17/08/2014

היי

שלחתי לך מייל לכתובת שציינת תבדקי אם קבלת או שאשלח לכתובת אחרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי!עצה שיעצה יפה כהן הקבליסטית

נועה
    14/08/2014

קודם כל כולם מבינים שבסיפור הזה הוא הבוגד והרע, ואת הטובה.
    אין ספק שאם תרצי זכותך לעזוב אותו אחרי כל העוגמת נפש שהוא גרם לך.

אבל תשאלי את עצמך מה באמת טוב לך?
    איך יהיו חייך אם תתגרשי. את כבר לא צעירה? ומה יהיה עם הילדים? מה יהיה כלכלית? ומה נפשית? כתבת גם שאת אוהבת אותו. פירוק המשפחה הוא המוצא האחרון והתוצאות שלו מאוד כאובות לאשה, תשאלי את חברותייך.

לכן אם את יכולה תפעילי את כל חכמתך איך להשיב את בעלך שכנראה גם אוהב מאוד אותך, למרות שהוא גם בגד, תעשי איתו אלף תנאים והגבלות שעל ידם יהיה לך רוגע מסויים שיותר שהוא לא יבגוד יותר,תתיעצי האם יש אפשרות חוקית שתתחתימי אותו אצל עו"ד משהו שיחייב אותו רשמית באיזה קנס כלכלי אם הוא יבגוד.
    בקיצור עשי ככל יכולתך לגרום לו שלא יבגוד יותר.
    ובד בבד תגבירי את האהבה שבינכם כולל סיפוק מיני מוגבר, וגם אם קשה לך ואת כאובה, ובצדק!!!, לטובתך! תתגברי ותתעלי על עצמך, ותני לו להנות ולהיות מאוהב בך אם תחליטי שזו טובתך.

אני מכירה מישהי שהלכה ליעוץ חינם לקבליסטית יפה כהן והיא היתה במצב קצת דומה לשלך, ומאוד לא רצתה להתגרש, היא ברכה אותה ויעצה לה את העקרון שכתבתי לך, איך להגביל אותו לשמור עליו שלא יבגוד, ובעיקר איך להגביר את האהבה ביניהם, והבחורה ההיא התגברה והתאמצה לחדש ולחזק את האהבה, והיום הם רוב הזמן ממש זוג מאוהבים ומאושרים, תנסי, אולי גם אצלך זה יצליח, הלואי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה בואבת

הנבגדת
    16/08/2014

ביום שישי קיבלתי טלפון מאיזה שכנה של המאהבת של בעלי שהתחילה לבפר לי כול מיני דברים שכול הזמן מבלים מטלים קנה לה אני תאמת איבדתי שוב פעם את העשטונות שלי לאאחר מכן המטהבת מתקשרת אלי ואומרת לי אל תאמיני בעלך התקשר אלי ואמר לי הרסת לי את הבית אמרתי לה אם את הולכת עם גבר נשוי אז את הרסת ונתיקתי זרקתי לו את הבגדים אלכ הוא שולח לך רק תכתבי לי שאת לא רוצה אותי פה נדלקה לי נורה אדומה אחר הצוהרים הוא בא לקחת עוד כמה דברים ואני ממש מתביישת אבל בתפרצתי וממש הכיתי אותו השכן בא הוא מגשר הושיב אותנו והתלנו לדבר היא אמרה לו רק עם אישתך תכתוב לך שהיא לא רוצה אותך אני יכניס אותך אךי הביתה לתמידדד השכן דיבר איתי ועם בעלי אמר לו מה אתה רוצה הוא אמר לו לחזור הבית.ה אני אמרתי מכונה רק שיבטיח שעזב אותה אחרי שעטת רבות של שיחות הוא חזר ישבנו אני והוא לבד והתחלנו לשוחח אמרתי לו אם אתה רוצה לשקם תספר לי הכול שאני לא ישמע ויופתע והוא התחיל לשפוך הכול סיפר לי איך בילה איתה איפה שפך הכול אמר שיש כמה תמונות שלהם ביחד וזה היה הפחד הגדול שלו אז לקחתי את העצה של יפה כהן ורמרתי אני ילחם הוא יוצר שלי ומשלה אני לא אתן לה את התענוג בוא אמר לי שאם ביא תשלח לי תמונות או שתתקשר שאני לא יענה לה אחרי שסיפר אמר לי שבוא מרגיש הקלה והוא פחד רק מהתמונות החלטהו שזהו פותחים דף חדש באמת הוא אמר לי שהיא כבר לו עושה לו את זה ובוא ממש חיכה להיתפס כעשיו שאת יודעת אין כבר את הסודיות הפחד אין אדרלנין סקיצור בוא אהב את הסודיות כמו הפתגם מים גנובים ימתקו ברגע שאין את זה אז זה לא כיף האם פעלתי נכון שהחלטתי לשקם שוב את הנשואין אמון י קח הרבה זמן לבנות מה עלי לעשות עם כול האינפורמציה שהוא סיפר לי לקבור אותה אודה לכם אם תעזרו לי אני אוהבת אותו מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה כואבת

הנבגדת
    14/08/2014

תודה לכולם על העצות האמת היא שניסתי הכול הורדתי במישקל התחלתי ללבוש בגדים סקסים וגם ניסתי לגרות אותו מינית בהתחלה התלהב ואבל מהר מאוד איבד עינין התעממתי איתו אז הוא אמר לי אני רוצה לעבור לגור איתה אולי אמר את זה מתוך עצבים או מתוך רצון להשפיל אותי אז פשוט לקחתי את הדברים שלו ואמרתי לו לך אני באמת חושבת שאני צריכה לחזק את עצמי ולקום ולצאת לדרך חדשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה את כאבך

נועה
    15/08/2014

בתגובתי הקודמת לא ידעתי מה שאת כותבת כאן שכבר ניסת הכל, לכן הבאתי דוגמה טובה מחברה טובה שניסתה להתאהב מחדש והצליחה, אבל אם כבר ניסת ואת בטוחה שהנסיון היה אמיתי, ולמרות זאת זה לא הצליח ובאשמתו, אז התגובה שלי נכונה אבל לא כלפי המצב שלך.
    בהחלט מבינה את כאבך הגדול שללא אשמתך כלל את סובלת, וכולנו מבינות כמה רק את הצודקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגיע הזמן למהפך. בך

Dona
    15/08/2014

כשאת כותבת שאת נשואה 23 שנה לגבר בוגדני-הרי יש לך (לצערי) רק 3 אופציות: להשלים עם זה שהוא מנהל קשרים נוספים, לפתוח את הנישואין, או להפרד. לא חושבת שאדם שבמשך 23 שנה התנהל כפי שהתנהל (בגד), יכול לשנות את התנהגותו (לפחות לא עם אותה בת זוג. וסביר להניח שגם לא עם אחרת).
    אם רוצה חיים מלאים (ואין לך יותר מדי מה להפסיד מהפרידה), תעשי זאת כמה שיותר מהר. אל תתלבטי. הוא לא ישתנה. (חחח....אלה אם יהפוך לאימפוטנט ו/או תלותי).
    קחי פיקוד על חייך, וצאי לדרך חדשה, מצאי לך אהבה חדשה בפרק ב׳ מספק .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה כואבת

הנבגדת
    16/08/2014

איפה אפשר למצוא בחור טוב שאוהב בחורה בתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צריכה לבדוק היטב היטב

נועה
    16/08/2014

כשאת שואלת שאלה כמו ששאלת, הרי צפוי שהרבה גברים יציעו את עצמם, אבל מנסיון מר של הרבה בנות בגילך תשאלי אותם, הבחורים היום הרבה מהם לא רצינים, וגם אם הם מבטיחים ומספרים סיפורים, רובם לא רציניים, לאהבה וזוגיות קבועה ומחייבת כפי שאת מחפשת.
    אז כלל ראשון אל תסכימי לאף אחד אם הוא עדיין לא גרוש רשמית ומעשית. ואת שאר הכללים תשאלי את חברותיך שנפלו בפח ההבטחות, ללא קשר למציאות, בקיצור שהיא חכמה ותבדקי היטב היטב לפני שאת מתחילה כל סוג של קשר.
    כמובן שיש גם בחורים רצינים ואמיתיים, אבל את צריכה לנהוג מאוד בפקחות ובחכמה כדי למצוא אותם. בהצלחה.
    מספיק סבלת, ולא מגיע לך לסבול פעם שניה, אז תהיא חכמה מאוד בהתנהלותך פקחי אלף עינים לפני שאת מתחילה האהבה אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה כואבת

חנית
    07/10/2014

עברו חודשים מאז גיליתי את הבגידה השתנתי הורדתי 10קילו ממשקלי עכשיו אני נראית ממש טוב כולם אומרים לי איזה יפה ומטופחת וממש חתיכה אבל בעלי לא מסתכל עלי לא נוגע בי כול הזמן תירוץ אחר כותב לי מילים של אהבה באופן מאולץ מרגישה כאילו בלית ברירה הוא איתי כול הזמן אומר לי רק בגלל הקטנה שאני נשאר פה תשמרי עליה אם היא לא היתה הייתי מזמן בורח
    לי נראה שהוא עדין איתה
    נמאס לי מהיחס והזילזול שלו כלפי אני זקוקה לאהבה יחס חום אבל מימנו אני מרגישה רק קרירות עזרה בבקשה אני נואשת תעזרו לי בבקשה מה לעשות אני לא יכולה לשאת את היחס והמצב הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרגע מצב הזוגיות שלכם אנוש

נועה
    07/10/2014

כרגע מצב הזוגיות שלכם בגלל בעלך הבוגדני והבעייתי אנוש, אבל כמו בכל פצוע אנוש לפעמים לפעמים הוא מבריא, וזה התקווה היחידה, שאולי כפי שאומר המשפט הידוע "מה שלא יעשה השכל יעשה הזמן", ואולי אולי עם הזמן בעלך יראה שהכל בחוץ זבל, ורק את האשה הכי הכי, וכולנו מתרשמות שאת באמת הכי הכי, אז אולי הוא ישתנה, השאלה האם יש לך סבלנות לחכות לשינוי שלו.
    וגם חשוב שתדעי ותפנימי שבכלל לא בטוח שהוא ישתנה.

את צריכה לשבת עם עצמך, לעשות חשבון אישי - משפחתי, ולהחליט האם במצבך עדיף לך להמשיך כך כי עדיפה לך המשפחתיות, ולמרות שזה לא פופלרי בימינו הפתוחים, אבל הטבע הנשי האמיתי הרבה פעמים כך נוטה, למחסה של משפחתיות רשמית, ואין מה לזלזל בטבע הנשי הזה, כי אשה היא לא גבר, וגבר לעולם לא יבין את הטבע העמוק שלנו למשפחתיות רשמית עם הילדים.
    או שאת לא מסוגלת לסבול, ועדיף לך פירוק המשפחה וגירושין על כל העול הכלכלי והאישי הנובע מהגירושין.
    בקיצור הזוגיות והמשפחתיות במצב מאוד גרוע, ואת צריכה להחליט מה יותר גרוע משני האפשרויות שבפנייך.
    זה החשבון האישי שלך, ותעשי מה שהכי משתלם לך, ואל תתחשבי בעצות של מתלהמים למינהם,, כי גם אם את צודקת, והוא האשם, יותר כדאי להיות חכמה מלהיות צודקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב של נבגדים

נחשון
    26/10/2014

"נבגדת" יקרה , אני שמח לשמוע כי ירדת במשקל אך זה תהליך טבעי של התמודדות עם הטראומה, הייתי ממליץ על דיאטה כזו , אבל אני לא מאחל אותה לאויבי.
    גם אני עובר את אותם תסמינים , לאחר חודשים של מעבר בין יאוש לאדישות. הבנתי שהיא כבר לא מעניינת , החלטתי להשקיע בעצמי .
    את נשמעת כאדם טוב אפילו טוב מידי, מוכנה לסלוח גם במחיר של הפיכה ל"סמרטוט"
    אומרים שהטובים תמיד "נדפקים" אז נמאס לי להיות ה"טוב " לעשות את הדבר הנכון.
    כן חשוב לי הילדים אבל חשוב לי גם הבריאות הנפשית.
    אני החלטתי להתגרש כי זה לא נתון לבחירתי, אני ממשיך לחיות בבית , אבל עם החיים יספקו לי הזדמנות נוספת, אני אקח ואקח בשתי ידיים.
    העצה שלי תעשי מה שטוב לך, אני לא בוטח שהיא "אישתי" או בעלך היו כל כך סלחנים אם המקרה היה הפוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה כואבת

חנית
    26/10/2014

צודק נחשון אני שבורה והרוסה סלחתי ובטלתי את עצמי למענו ובשביל מה שעוד פעם ירמוס אותי עכשיו אני רק לעצמי אני נראית היום טוב אפילו אפשר להגיד טוב מאוד אני מחכה לרגע שהוא יקנא עכדיו הוא לא שווה כלום הוא פוטר מעבודתו בגללה וגם אותה זרקו אין לו איך ללכת אליה באוטו יש איתורן הוא פוחד אבל הכי מצחיק שהוא עצבני עלי שאני עוקבת אחריו מנפולטיבי חבל על הזמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיר הבגידה

נחשון
    26/10/2014

איזה כיף לשמוע. ממש התעודדתי
    תעשי מה שטוב לך ולילדים.
    ואיך אומרים בקרוב אצלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו