מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשובר הלבבות נשבר הלבהסובל05/08/2014
שלום לכולם,
אני רוצה לדעת האם יש גבר/אישה (אני מעדיף גבר) שנמצא במצב שלי אשמח מאוד לדבר אם אותו אדם ולשתף אחד את השני בתחושות.
לפני מספר שנים נפרדתי מהבת זוג לאחר קשר מאוד ארוך שכלל מגורים משותפים ואף רצון לחתונה.
שברתי לאותה אישה יקרה את הלב, זה כאב ועדין כואב לי זה לא אגיע לה היא היתה בן אדם מדהים!!!
נפרדתי ממנה מכיוון שחשתי שלא מיציתי את חיי הרווקות ומכיוון שהיו דברים "קטנים" שהפריעו לי בה.
אני יודע ושלם אם ההחלטה של הפרידה אין ספק שבמצבי אז היייתי חייב את זה לי ולה.
אם זאת אני כועס על עצמי שהגעתי למצב שלא יכולתי לסבול את הזוגיות וסיימתי את זה.
אני כועס על עצמי שלא חזרתי עליה לאחר מספר חודשים.
אבל האמת שהייתי במסע רווקות שמאוד השפיע והעצים את חיי טיילתי בחול יצאתי מהאזור הנח והתחלתי לעשות דברים שבחיים לא הייתי מסוגל לעשות לפני, אני עושה דברים שעושים לי טוב, אני חופשי, יש לי קרירה, יצאתי עם הרבה בחורות חוויתי חוויות מיניות שהרבה גברים היו שמחים לחוות אבל!!!!!!!! אני שבור :(
לפני מספר חודשים הגעגוע גבר וחשבתי רק על האקסית למרות שהייתי בקשר זוגי עם בחורה אחרת..לחרדתי גיליתי גם שיש לה חבר שזה הפיל אותי ליומים ואז המשכתי הלאה כאילו כלום...אבל החלטתי שאני חייב לדבר איתה למרות שיש לה חבר ולמרות שאני נזכרתי מאוחר מדי.
התקשרתי לפני כמה ימים והיא אמרה לי.."המשכתי הלאה אני מאושרת, אין שום סיכוי שאפילו אסכים להיפגש איתך ולו לדקה אחת!!"
זה כואב לי כל כך כי לא אהבתי אף אחת אחרת מלבדה! אני מרגיש שבור והרוס אבל אם זאת אני כל כך גאה בעצמי שלא פחדתי הלכתי אחרי האמת שלי והתקשרתי עליה!!
גברים/נשים שיש להם סיפור חיים דומה אשמח לדבר איתכם בפרטי אני חושב שזה יעזור לי מאוד.
תודה לכולם
ירין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה מאוד לשמוע
הסובל06/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עוד מישהו עם בעיה דומה?
הסובל06/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת לא בעיה אלה בחירה
Dona08/08/2014בחירה שאחרי שנים אתה מתחרט עליה. אני מניחה שרובנו מתחרטים על בחירה זו או אחרת בחיינו (או לפחות תוהים מה היה אילו בחרנו באפשרות אחרת).
אתה מתאר נקודת זמן בחייך שבה עמדו בפניך שתי אפשרויות: להשאר עם אהובתך או להפרד לטובת סקרנות/חוויות/ריגושים (שאילו בחרת באפשרות הראשונה לא היית זוכה בהם). ובחרת במה שבאותה נקודת זמן בחיים נראתה לך כבחירה נכונה (מבחינתך).
החלטת להפרד. ולפי התיאור ניצלת מעולה את הזמן ועברת חוויות מסעירות.
ואחרי שנסעת/התרגשת/שבעת מחוויות אתה רוצה לחזור אחורה בזמן ולנסות את האפשרות האחרת (קשר אם אותה בחורה). אבל הזמן לא עומד מלכת וגם אותה בחורה המשיכה בחייה והיום היא מאושרת עם אחר. (האמת היא שגם אילו לא הייתה בקשר ספק רב אם הייתה מקבלת אותך בחזרה אחרי שדחית אותה לטובת חוויות וקשרים אחרים) .
מבינה את הכאב שלך. (אך חושבת שיש גם לא מעט אגו פגוע). ואחרי שקבלת את תשובתה (שהיא מאושרת ולא רוצה לראותך), חושבת שצריך להשלים עם זה ולא להטריד אותה.
יתכן גם שבמרחק של זמן אתה עושה במידה מסויימת אידיאליזציה של רגשותיך, מה שגורם לך לחשוב שרגשותיך לאותה בחורה היו עוצמתים יותר משהיו במציאות אז.
ואני חושבת שאילו רגשותיך היו באמת עוצמתים, אילו באמת אהבת אותה, היית בוחר להשאר איתה ומוותר על חיפושים אחר חוויות וריגושים.
עכשיו כל שנותר לך זה להפנים שהקשר הוא נחלת העבר. ולחפש אהבה חדשה. (עושה רושם שזה הטיימינג הנכון לזה) . בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?