בגד ועדיין בוגד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגד ועדיין בוגד
    אובדת עצות
    10/08/2014

בעלי הודיע לי כי הוא שוקל להפרד ממני באופן זמני כדי לבחון את יחסיו עימי מרחוק ולא ספר לי שלמעשה כל העניין נסוב סביב רומן מחוץ לנישואין. רק משהרומן התגלה דרשתי שנפרד מיידית (וכך הוא סובב העניין שבסוף אני נפרדתי ממנו) ואכן כך היה. כעת הוא ממשיך לדבוק בדרישתו לפרידה זמנית, טוען כי הוא מבולבל (ויבין אם ארצה להתגרש) אך ממשיך להתראות עם המאהבת בצורה אינטנסיבית ביותר. הוא אפילו הודיע לי כי ישקול ללכת לטיפול זוגי על מנת לשקם את נישואינו אך לא כרגע, כרגע הוא רוצה זמן לחשוב.
    האם כדאי לי לבקש להתגרש מיד או לחכות לו עד שיחליט הוא האם הוא מבקש להתגרש - או להפטר ממנה ולבוא ליעוץ זוגי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגד ועדיין בוגד

הוספת תגובה

• בוגד

דני
    10/08/2014

שלום רב,

למה נראה לך שאת צריכה להישאר עם גבר שבוגד בך ומנהל רומן לנגד עינייך בלי להתחשב ברגשותייך?

האם תוכלי לסלוח אי פעם גם אם יחליט לחזור הבייתה? האם תתני בו אמון בעתיד? האם לא יבגוד בך שוב?

אם אחת מהתשובות שלך חיובית אין מה להישר ואין על מה להלחם! הוא ויתר עלייך מזמן.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגד

דני
    10/08/2014

שלום רב,

למה נראה לך שאת צריכה להישאר עם גבר שבוגד בך ומנהל רומן לנגד עינייך בלי להתחשב ברגשותייך?

האם תוכלי לסלוח אי פעם גם אם יחליט לחזור הבייתה? האם תתני בו אמון בעתיד? האם לא יבגוד בך שוב?

אם אחת מהתשובות שלך חיובית אין מה להישר ואין על מה להלחם! הוא ויתר עלייך מזמן.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשקלי היטב את צעדייך אל תמהרי

נועה
    11/08/2014

כמעט ודאי שמצבך יביא לגירושין.
    אבל בימינו העליזים ובלתי הגיוניים, נשים רבות לאחר הגירושין קשה להם הרבה יותר מאשר ממצבם כנשואות בעיקר מבחינה כלכלית, ובפרט אם יש ילדים, ולכן תשקלי היטב מה טוב לך.
    חשבי רק מה תכלס' יעשה לך יותר טוב בחיים.
    וקחי בחשבון שיתכן שזה רק מעידה זמנית של בעלך, והוא יתעורר מהחלום בלהות שהוא נמצא בו וירצה רק אותך, אז אולי תמתיני מעט לפני שאת דוחפת לגירושין המוצדקים בנתיים תאספי חומר שירשיע אותו במידה ויהיו גירושין.
    ובבד בבד תחכי בעמדת אהבה מנצחת אם הוא יחליט לחזור אלייך.
    הכי קל להרוס ולהתגרש, אבל לא בטוח שזה הכי טוב בשבילך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי באותו מצב

רווית
    13/08/2014

אובדת עצות היקרה. הייתי באותו מצב הבעל רצה פרידה עד שנה לאור רומן .היינו בטיפול זוגי ולא עזר מאחר וקשה להם לוותר על הטוב.
    בכל זאת אמרנו שנחתום על הסכם פרידה שיאושר בבית משפט ולא ללכת לרבנות. יומיים לפני הייתי אצל עורכת דין ששאלה אותי בזמן שהוא בודק את עצמו האם את תוכלי להמשיך או תחכי . הייעוץ שנתנה לי שבמצב כזה עדיף להתגרש ותמיד אפשר לחזור . וזה מה שעשיתי.
    לצערי מהנסיון.
    1. פרידה משאירה אותנו בכעס יותר מגירושין.
    2. הפרידה נותנת לו פתח ולא לך. יבלה, ואם יתאים לו יחזור. ואת תפקידך רק לחכות שיחליט ולחשוב מה הוא עושה.
    3. אני לא בעד גירושים מאחר וזה שיקום קשה מאוד במיוחד נפשי והילדים סובלים מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו