מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוא ממשיך לגלוש באתר ההכרויות...לירי16/04/2008
אני בקשר יפה עם גבר שהכרתי באתר הכרויות לפני 3 חודשים.הוא מביע אהבה יפה..אבל לא מתנתק מאתר ההכרויות!!
בהתחלה שדיברנו על כך אמר שאני צודקת ויצא..אח"כ אמר שזה סתם משחק.. אחרי כל שיחה בנושא הוא מתנתק משם ליום.. ומיד חוזר.
מה לעשות עם האובססיה הזו?? האם לנתק הקשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מתנתק מאתר הכרויות
אילה אריאלי18/04/2008נראה שהגבר עימו יש לך קשר לא ממש מרגיש מחויב לקשר עימך. האו לא מוכן עדיין לוותר על ההזדמנויות האחרות שהאתר מציע. קשר זקוק לבסיס של מחויבות, וללא מחויבות כמעט בלתי אפשרי לנהל קשר רציני שאת מתכוונת. עליך להחליט באם את מוכנה לנהל קשר בנסיבות אלו.
אילה אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתנתקי ממנו את - הוא לא מסוגל למונו
גבר גבר23/04/2008חנטריש קטן
שלושה חדשים וזקוק לחיזוקים כמו ילדון חסר בטחון
אם הקשר שלכם טוב ואני מדגיש גם את נושא המספק
כלומר אם הוא מסופק מכל הבחינות על ידך
שזה התנאי להחזיק את הזכרים
אז אל תאבדי איתו שניה
אבל, ואני עוזר לך כאן מהצד שלנו
אם את לא מספקת אותו, פשוט מאוד, הוא לא יהיה
רגוע ויחפש את הסיפוק במקום אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?