מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה גדולהשיראל19/08/2014
בגדתי בבעלי עם האקס שלי, לא יודעת מה לעשות... לספר לו או לא? ואמנם לא שכבנו, רק התנשקנו אבל עדיין אני מרגישה רע עם זה, זה קרה בתקופה מאוד לא טובה בזוגיות שלנו... והרגשתי שאני מתגעגעת לאקס שלי אז החלטתי ליצור איתו קשר, אני עדיין מתגעגעת אליו ולא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הוא לא יודע-אל תספרי.
Dona19/08/2014תרגעי ותתחילי לחשוב בצורה רציונלית. (לא קל אך אפשרי).מבינה שיש לך ייסורי מצפון אך שום טובה לא תצמח לך מהווידוי (חוץ מהקלה רגעית של ייסורי המצפון). זה רק יעורר את החשדנות מצד בעלך (ובצדק), ויעמיק את הקרע הקיים.
אם נישואיך חשובים לך, במקום לספר, תטפלי בבעיות שבזוגיות. (לבדכם או עם עזרה מקצועית). ותנתקי כל קשר עם האקס. לגמרי .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה שלפני של Dona מאוד נכונה.
נועה20/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשקול דווקא כן לספר
אני20/08/2014לסודות והסתרות יש תכונה מוזרה בסוף בסוף בדרך לא דרך גם אם את חושבת שאין כל סיכוי שבעולם, הם מתגלים!
אולי מישהו ראה? אולי ה-X התוודה בפני מישהו שיספר את זה אח"כ לבעלך? אז מתחילה מהומת עולם שאף אחד לא יודע את תוצאותה.
לוידוי מתוך בחירה יש גם ייתרונות:
1) את עושה את זה באווירה הנכונה בעיתוי הראוי.
2) יש שעושים זאת בסביבה מבוקרת בפיקוח של איש מקצוע.
3) עדיף שישמע זאת מהמקור ולא דרך צד שלישי שיוסיף פרשנות ו"פלפל" משלו.
4) אם הוידוי יבוא מיוזמתך בעלך לאחר שירגע ויתחיל לחשוב מהראש יעריך את הכנות
שלך ויהיה בטוח יותר שזה בא ממקום של חרטה אמיתית.
תראי פישלת את הגלגל לא ניתן להחזיר אחורה ואת מצטערת על כך, עכשיו חשוב לראות איך יוצאים מזה במינימום נזק. אם זה אכן נגמר רק בנשיקה ולא במגע מיני אני מניח שבעלך יסלח במיוחד אם תבינו ביחד מהיכן זה הגיע.
במערכת הזוגית אסור שנושא הנאמנות לבן הזוג יבוא מתןך שכר או עונש על התנהגות טובה או רעה, רוצה לומר טוב לי אני נאמנה, רע לי אני בוגדת. הצורך לבגוד הנו החלטה שלך שנבע ממערכת השיקולים המוסרית (אולי הסקרנות) שלך בלבד, לבעלך אין חלק בזה, ברור לך שיש עוד מליון אפשרויות לתמרן ולפתור בעיות וחילוקי דיעות גם ללא בגידה.
תעמידי את עצמך במקום בעלך אם זה היה הפוך לא היית רוצה, מעריכה יותר שהוא יתוודה מיוזמתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?