מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אם חשבתי שזה נגמר- זה חזר ובגדולדבורה23/08/2014
אז כתבתי פה כבר שגיליתי שבעלי בוגד בי. הלכנו לטיפול זוגי ועשיתי כל מה שהמטפלת ביקשה ויותר. יחד עם זאת- הרגשתי שהוא לא בדיוק עושה מאמץ, והוא עדיין מבולבל וקשה לו, והוא לא יודע מה לעשות. כמובן שהרגשתי שמשהו קורה ויותר גרוע. גיליתי לפני יומיים התכתבות וואטסאפ שהוא שלח למייל שלו, כשהיא היתה בחופשה כי הם מתגעגעים, הם לא דיברו שבועיים. שהוא לא יישן, שקשה לו והוא מאוהב במישהי שלא אישתו. הם המשיכו ודיברו על הנשיקות הלוהטות, הפרחים ששלח לה בט״ו באב, כלי הוא אמר שהוא שכח, ועל זה שהוא מחכה שהוא יידע שאני מסתדרת לבד מבחינה כלכלית, והוא ישר נפרד, ושהוא מלכה לצאת לחששות לעשות חיים איתה ( דו משמעי). התרסקתי! במלוא מובן המילה. הבנתי גם בדרך כזו או אחרת שחברים שלו ידעו ולא ניסו לדבר איתו על העניין. תחושת הכלומנקיות שלי בשמיים. הכאב האכזבה, הכעס, האהבה לא מתוארים. לא כל כך התעמתתי איתו על זה פשוט אמרתי שאני עוברת קרוב להורים שלי ואני רוצה משמורת מלאה. הוא כמובן לא מוכן, וזה מרגיש שהוא רוצה לנתק אותי מבחינת תמיכה ועזרה שיכולה להיות לי ולהקשות מבחינה כלכלית. אני לא מצליחה להבין, מה עשיתי לו שהוא כל כך רוצה להרוס אותי. אני לא מבינה מה עשיתי לחברים שלו, חוץ מלהיות נחמדה ולעזור במה שאני יכולה, שלא היה אכפת להם שחבר שלהם הולך להרוס משפחה. אני אבודה, מרוסקת מרגישה שאני לא אצליח לעבור שום יום. לא מתחילה להפסיק להתפרק כשהבן שלי לא איתי. ולא מבינה איך אני אוכל להמשיך להתמודד עם הכאב הזה בלי להתמוטט. אני מצטערת על האורך, אבל גם זה לא מצליח להסביר את הרגש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה
חגית23/08/2014שלום דבורה,
חווית הבגידה היא קשה מאוד ומטלטלת ותחושותייך נורמטיביות וטבעיות. טוב עשיתם שהלכתם לטיפול זוגי אך לא ברור אם עדיין בטיפול או הפסקתם. .אני מאמינה כי כיום מובן לכם שהבגידה היא סימפטום של מערכת היחסים שלכם ויש לבחון בטיפול את המניעים המודעים והלא מודעים לבגידה . מציעה לא למהר ולקבל החלטות על גירושין בשעת משבר, שכן זה מגיע ממקום של פגיעה וכאב ולא באופן שקול. המשיכו בטיפול ולבנו את הבעיות ורק במרחב הטיפולי לאחר שתבחנו את כל האופציות תוכלי לקבל החלטה מיטיבה יותר. זה תהליך הדורש סבלנות, פתיחות ושקיפות ומקוה שיש לך פרטנר לזה.
בהצלחה
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגית
דבורה24/08/2014שלום חגית, קודם כל תודה על התגובה שלך. הלכנו לטיפול זוגי כחודשיים ובעלי הבטיח במשך כל הזמן שהוא כבר לא בקשר עם האשה האחרת. חשוב לי לציין כי כל דבר הבגידה לא גיליתי ממנו, אלא מהודעה שהוא כתב בפורום אחר. הוא גם ישע שאני מוכנה לסלוח לו אם היא באמת מחוץ לסיפור, והוא עושה מאמץ לשיקום הנישואין. כמובן שבסוף שבוע הזה הוא לא ניסה לשכנע אותי אחרת לגבי ההחלטה שלי לגירושין אלא קיבל את זה יפה מאוד. אני לא יודעת או זוכרת אם כתבתי שבהתכתבות הוא רק מחכה לוודא שאני יכולה לעמוד בפני עצמי מבחינה כלכלית ואז הוא יעזוב את הבית לשם גירושין, והם יתחילו את מערכת היחסים שלהם כמו שהם רוצים. לצערי, גם לקראת סוף השנה שלנו לנישואים עד כשלושה שבועות לפני שנכנסתי להריון היתה לו ידידה נוספת, שהוא טוען ששום דבר לא קרה שם ( האמת חברה שלו לשעבר, שהוא היה איתה במשך 4 שנים). ולא הצלחתי לזהות את ההתנהגות עד לרגע שבו גיליתי. אני קוראת להן-פטריות שאחרי הגשם. כשראיתי כי הוא לא ניסה באמת לשקם את הנישואין, הבנתי שזה לא ישתנה אף פעם ותמיד פטריה נוספת תצוץ. במהלך הסוף שבוע כשהוא אסף את הבן שלנו הוא נראה רגוע ושלו, וכמובן בשיחת הלילה טוב הוא נשמע שטוב לו. לא כמו מישהו שעומד להתגרש. ככה שאני לא חושבת שייעוץ זוגי יעזור. אגב- התלונה היחידה שלו לגביי היתה שאני לא יוצאת לבלות איתו באמצע שבוע, וכשאני כן מתכננת משהו לשישי בערב, אני נרדמת אחרי הארוחה. אז הוא סיגל לעצמו לצאת לבד לחברים כל הזמן. רק שבשנה באחרונה הבנתי שיציאת החברים שלו היתה רוב הפעמים לאישה האחרת. אני לא יודעת אם עדיין חושבת שאני נמהרת בהחלטה שלי להתגרש. אבל אני בטוחה שלא. במיוחד אם היית קוראת את ההודעה הקודמת שלי שמכתבה בסוף מאי אחרי שגיליתי על הבגידה. לצערי, אני לא חשבת שקיים המטפל שיכול לעזור. אבל תודה על האמפתייות, אכפתיות וכמובן על שהגבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?