מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירושיןג'וני08/09/2014
שלום,
לפני כשנה אשתי החליטה שהיא טסה לעבוד בחו"ל ל 3 חודשים על מנת לממן לעצמה את הלימודים , לאחר כ 3 חודשים דיברנו והיא אמרה לי שהיא קיבלה הצעת ניהול לשנה , לאחר שהתעקשתי שתחזור לארץ אמרה לי " אין לי למה לחזור , ושכדאי שנעשה הפסקה".
במשך 5 חודשים הייתי הפוך , שבור ,"חגגתי" , וניסיתי להבין מה אני מרגיש ובסוף לאחר הערות כגון " אין לך רגשות" , " אתה מכונה" הכרתי בחורה מהממת שהפנימיות והחיצוניות שלה הם תמיד מה שחיפשתי.
כיום לאחר חצי שנה שאני עם זוגתי החדשה ואשתי שעדיין בחו"ל העניינים ממשיכים להסתבך...
אשתי נפרדה מ"חבר" שהיה איתה בחו"ל והיה "רק כדי להעביר את הזמן" , ופתאום נזכרה שאני גבר מדהים ואהבת חייה , מה שהיא לא יודעת זה שיש לי מישהי חדשה ושבימים הקרובים אני הולך לדבר איתה ולדרוש ממנה גירושין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיפור שלך מרתק.
נועה10/09/20141.הסיפור שלך מרתק, פעם למטה פעם למעלה.
2.איני יודעת מה מצבך המשפטי , - אם היא תוכיח שאתה בוגד בה, עם בת זוגך העכשוית
3.איני יודעת מה מצבה המשפטי, איני יודעת האם יש לך הוכחה שהיא בגדה בך, עם אותו חבר בחו"ל.
4. האם אתה בטוח שמספיקה לך ההכרות של חצי שנה עם החברה שאתה עמה עכשיו. אולי אתה רוצה בה, יותר משיקולי נקמה.
בדוק בעצמך את כל הנתונים שכתבתי לך.
ועשה מה שתהיה בטוח שטובתך, אל תהיה פזיז בהחלטותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי רק עצה אחת: תיפרדו בהסכמה
Dona10/09/2014תיפרדו בהסכמה וברוח טובה. עזוב בצד את כל כאב הלב, העלבון, הכעסים.
הם לא יעזרו לכם. תיפרדו מהר ובצורה מכובדת ותמשיכו כל אחד בחייו.
והיות ואין ילדים בתמונה (נכון?), זה הרבה יותר פשוט.
ולגבי היחסים עם החברה: אתה אחרי מערכת יחסים כושלת, אז קח את הזמן.
כי לוקח זמן להתאושש (גם אם אינך מודע לזה), אחרי נישואין כושלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?