איך להחזיר את האקס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להחזיר את האקס?
    אנונימית
    17/09/2014

שלום לכולם , אני וחבר שלי נפרדנו לפני כמה ימים אחרי זוגיות של כמעט שנה .
    אני ממש עצובה מזה ולא יודעת איך להתמודד עם החסר .
    הוא נפרד ממני בפתאומיות,טען שהקשר לא התאים לו .. מבין השורות הבנתי שהאהבה שלו (שהיתה עצומה) פסקה .
    אהבנו מאוד אבל משום מה אני לא מאשימה אותו כל כך . אני טיפוס מאוד רכושני וקנאי לבני הזוג שלי וסוג של ״מיררתי״ אותו במהלך הקשר עם השריטה הזאת שלי .
    הוא אמר לי מלא פעמים שהשריטה הזאת עברה את כל הגבולות האפשריים ואיבדה את הטעם הטוב.
    הרחקתי אותו ממני ממש אני מודה, והיו לנו כבר מספר פרידות שבמהלכם לא אפשרתי לו להפרד והתחננתי מליון פעמים שנחזור , וחזרנו .. אבל עכשיו הפרידה היא סופית ואני יודעת שאצא מושפלת אם ארדוף אחריו שוב .. אני מרגישה שאני יודעת איפה טעיתי ואיך אני יכולה לתקן .
    בכל זאת הייתי רוצה שיתן הזדמנות אחרונה.. איך עושים את זה ? איך גורים לאקס לחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להחזיר את האקס?

הוספת תגובה

• יש אפשרות להחזיר.ועדיף שתרפי תמשיכי

נועה
    18/09/2014

מצד אחד יש איזושהי אפשרות להחזיר אותו, אם תסבירי לו, ואפשר דרך מישהי מתווכת, שאת מבינה היכן טעית, ואת מתחיבת להשתנות.
    יש סיכוי מסויים שהוא יסכים לחזור אם תחזרי אחריו בחכמה!

אבל ההגיון אומר שמכיון שזה הטבע שלך, ממילא העזיבה הפרידה הבאה תגיע שוב, אולי די מהר.

לכן במקום לבזבז את זמנך על אהבה זמנית, חסרת תכלית, שבסוף בסוף ממילא שוב תפרדו.
    כי תביני עוד דבר, שאם היית אהובתו וחשובה לו, הוא לא היה נפרד כל כך בקלות, ואם הוא נפרד זה מראה גם שאת פחות חשובה בשבילו, ממה שהוא בשבילך, ולכן שוב גם מסיבות אחרות כשלא יהיה נוח לו הוא שוב יעזוב אותך.
    אז לטובתך למרות שזה קשה לך כרגע, עדיף לעזוב אותו עכשיו, כי אם לא כשתפרדו אחר כך יהיה לך עוד יותר קשה.
    עדיף לטובתך, שתרפי ממנו, תמשיכי הלאה, ותמצאי אהבה חדשה, אחרת שיותר מתאימה לך, מישהו שתראי שמסתדר עם הטבע שלך.
    ולא עוזב אותך שוב ושוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה שיחזור לו הרגש אלי

אנונימית
    19/09/2014

הוא אהב אותי בטירוף , ובעקבות ההתנהגות שלי האהבה שלו ירדה .. אני בסך הכל רוצה שנחזור להיות כמו פעם , אני יכולה עוד להשתנות בשבילו אבל אני לא יכולה להחזיר את האהבה שלו כלפי לא משנה כמה אני אשתנה.. מה אפשר לעשות?מ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו