איבדתי אמון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבדתי אמון
    רונית
    04/10/2014

שלום רב,
    אני גרושה בת 47 ולי בן זוג מזה כשנתיים, פרק ב. התחלתי להיפגש אתו כאשר היה רק 3 חודשים לאחר עזיבתו את הבית. בתחילה לא רציתי להיכנס אתו לקשר מאחר וחששתי כי הוא טרי מדי ולא עבר מספיק לאחר הגירושין. הוא התעקש ואמר כי הוא בנוי אחרת, אדם זוגי ולא צריך לעבור תהליך. כמו כן ציין כי התנסה בכמה סטוצים ורוצה אותי. הקשר בנינו המשיך באופן רציף וללא הברזות מצידו. הילדים חברים ויש המון מפגשים מקסימים מהנים, וחיבור טוב. כשאנו יחד מאוד נעים נוח ויש רגשות. אין לו כוונה שנעבור לגור יחד וגם אני בהסתייגות לאור כל הנתונים. לאחר שנה של יחד, גיליתי שהוא המשיך להיות באתרי ההכרויות ואף הצטרף לאתר כארבעה חודשים לאחר תחילת הקשר שלנו. מאוד נפגעתי, הוא טען כי זה רק מסקרנות וחיזוק האגו. טען נחרצות כי לא נפגש עם אף אחת, וכל שהיה זה כמה התכתבויות חסרות משמעות וציין כי גם אני לא נתתי לו ביטחון עד כמה אני באמת רוצה.ואותי הוא רוצה. הסכמתי אתו כי גם אני חשתי שיש מחסום ונשארנו יחד, כאשר שמנו יותר דגש על מילים של חיבה אהבה ומחמאות מצידי בעיקר. יחד עם זאת, כבר כמעט שנה נוספת אחרי המקרה, אני ממשיכה לבדוק ולחפש אותו באם הוא אמין. אני קוראת את ההודעות שלו ואכן הוא לא נמצא שם יותר. מנגד הוא פעיל מאוד בפייסבוק, (ברור לי שמוחק הודעות) ויש לי כל הזמן תחושה שהוא לא סגור, היו כמה מקרים שעוררו בי שוב את התחושה, כמו הזמין אותי לחתונה משפחתית ולאחר מכן אמר שילך לבד עם הוריו. כאשר הבין שנפגעתי והסברתי את התחושה שעולה בי, וכי אני מרגישה שהוא לא עושה מאום כדי להשיב לי את הביטחון בו. היה זה ערב בוא היינו אמורים להיפגש עם הילדים וביקשתי שלא יגיע כי אני נסערת מידי, כבר בערב זה ישב עם מכרה מזה 20 שנה אל תוך הלילה לשיחה. הוא הסביר שקשה לו להיות לבד והוא לא מסוגל לכך, וסתם היה לו צורך לשבת ולדבר. לגבי החתונה חזר בו וביקש כי אבוא, ואז חליתי ביום זה, הוא הלך לבד ובמקום להגיע מוקדם להיות לצידי, רצה להגיע בחצות, אני לא הסכמתי. אני חווה הרבה דקויות שמעוררות בי שאלה עד כמה הוא באמת מרגיש אלי. מקרה נוסף היה שלאחר שיחה נוקבת בנושא הזוגיות שלנו, גיליתי שבמקום לשבת ולחשוב עם עצמו, מיד נכנס לפייס בוק וחיפש בחורה אחת שיצרה אתו קשר כי הוא מצא חן בעיניה. אמנם הוא לא פנה אליה ולא שלח הודעה, אבל אני יודעת את זה וזה ממש מפריע לי. אני לא מצליחה לבטוח ואני לא מרגישה כי הוא באמת אתי מהמקום הנכון. יש לציין הוא לרוב עוזר, תומך אבל הוא גם פשוט אדם של לעזור. מה דעתכם??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבדתי אמון

הוספת תגובה

• זה הבן אדם. והשאלה תלויה בך

נועה
    05/10/2014

אני מניחה שייעצו לך כאן לבא ליעוץ וכדו'.
    אבל לדעתי מכיון שזה הטבע של בן זוגך אז יעוץ יעזור לזמן קצר בלבד, או למראית עין, ואחרי זה הוא יחזור להיות עם כל המעלות והבעיות שכתבת שיש לו.
    התיאור המפורט שתיארת היטב את בן זוגך, זה המהות של האישיות שלו.
    ואל תשכחי שכתבת עליו הרבה דברים טובים ושהוא גם עוזר לך.
    לא בטוחה שתמצאי בקלות מישהו הרבה יותר טוב, במצב הבעייתי הקיים.
    עכשיו הכדור אצלך, בידים שלך, ותשאלי את עצמך ברגע של שלווה והיגיון, האם מכיון שהחברות והזוגיות שבינכם טובה האם את יכולה להשלים עם השריטות שלו, שבטח ימשיכו אותו דבר, פחות או יותר, גם בהמשך.
    אז בקיצור השאלה? האם את מסוגלת לקבל את הטוב הגדול שבקשר שלכם, עם הרע הקטן שבקשר שלכם, זה את צריכה לשאול את עצמך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו