בגדתי אני זקוקה לעזרהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגדתי אני זקוקה לעזרהה
    שירלי
    16/10/2014

אני נשואה מזה 11 שנה עם שלושה ילדים מקסימים. הזוגיות שלי ושל בעלי הייתה תמיד קשה היו בנינו המון ריבים המון אי הבנות ואעפי שהוא אבא נפלא הוא היה קשה אליי.
    לפני כ 4 שנים הוא פתח עסק לא על דעתי ...והתרסק קשות נותר עם חובות של למעלה ממיליון וחצי שח. שיעבד את הבית שלנו ללא ידיעתי ושיקר לגבי מצבו בעסק. למרות שחשתי מרומה טיפלתי לו בהכל סגרתי את החובות מכרתי התמקחתי שילמתי ואחכ התפרקתי. הוא עוד העז לומר לי באחץ מהפעמים שלא הייתי שם בשבילו אחרי כל מה שעשיתי ושנשארתי.
    תקופה ארוכה לאחר מכן המשיך לא להיות טןב ביננו לפעמים טוב ולפעמים ריבים מטורפים של נטילת תיקים ועזיבת הבית אבל תמיד חזרנו בגללי...תמיד התחננתי בסוף שנחזור. עם הזמן נהייתי מיואשת יותר ויותר ופשוט הרמתי ידיים הבנתי שלא אוכל לשנות אותו או אותי והכרתי מישהו ולא יודעת איך זה ניהיה לי פתח מילוט למרות שאותו אדם חיפש רק סקס אני נקשרתי ורציתי אל המקום הזה של הבריחה. שלשום סיפרתי לבעלי על הכל....הוא לא מוכן להסתכל עלי לא רוצה לשמוע ממני ומקלל אותי בלי הפסקה ועכשיו הוא עזב את הבית....אני לא מצליחה להפסיק לבכות ולא מצליחה לישון ולא לאכול...אין לי אוויר ופשוט רע לי איך יוצאים מזה??? אני לא יודעת למה עשיתי את מה שעשיתי עם הבריחה הזו אני נגעלת מעצמי ומרגישה שהרסתי את משפחתי וילדייי....אשמח לכל עיצה אני לא יודעת עם מי לדבר ומה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגדתי אני זקוקה לעזרהה

הוספת תגובה

• חתיכת כלבה מסריחה

אני
    16/10/2014

מגיע לך !!
    ועכשיו תהיי גרושה ממורמרת חסרת חיים!!
    אפס מאופס
    אימא בושה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגדתי אני זקוקה לעזרהה - תגובה

יששכר רוטרי
    19/10/2014

היי שירלי,
    הפסיקי לייסר את עצמך , את אינך הדמות הרעה בסיפור הזה,
    את השורדנית....טעותך (עקב תמימותך, אולי יושרך), שסיפרת לבעלך את שלא היית צריכה לספר, ובכך נתת לו את הצידוק ואת הנשק כנגדך, למעשיו ולהתנהגותו....
    כי לדעתי, מה שהוא עשה נגדך בהקשר לעסק ושיעבוד הבית ללא ידיעתך, זו הבגידה החמורה ביותר שלו כלפיך, אלא שהוא נתפס עכשיו לנשק (העלוב ), שאת סיפקת לו (ושוב בתמימותך),
    בהקשר ל'בגידה' שלך בו. את לא הרסת משפחה, ובוודאי שלא את ילדייך....
    .את עשית מעשה נואש בשביל קצת תשומת לב וחמימותך הרבה.
    האמת אינה קדושה!!!! וחבל שסיפרת לו... לא כל דבר צריכים לספר,
    בפרט לבן זוג שאינו מעריך כנות.
    לדעתי המצב אינו אבוד ואינו סופני, אני מאמין שאני יכול לעזור לך.... ואפילו לו.
    רוטרי יששכר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא את לא כלבה מסריחה!

אני
    20/10/2014

אבל את גם לא הקורבן כמו שהמומחה פה לעיל מנסה לטפטף לך תוך מירוק של מצפונך ע"מ שיהיה לו עוד פרנסה לקליניקה שלו.

התזה שאומרת כי אנשים בוגדים כי רע להם, כי הם לא קבלו מספיק תשומת לב וחמימות מבן הזוג או שבן הזוג רע אליהם היא שטויות במיץ עגבניות.

אנשים בוגדים כי הם מחפשים ריגוש, הרפתקה, מים גנובים, חיות, כי זו דרך לשבור את השגרה ששוחקת אותם להם טובה או רעה. זה לא משנה כמה הבעל יהיה נפלא או מפרגן את תרגישי הרבה יותר מחוזרת ומוחמאת אם תקבלי את התגובה לדוגמא שאת נראית טוב מאדם זר ולא מבן הזוג החוקי, הלא כך?

במגדר שלנו, הגברים, ההרסניות של בגידה היא עצם קיום הקשר המיני עם אדם שאינו בן זוגך. אני סבור שאם היית יודעת לשים את הגבול בין לפתוח את ליבך לאותו מאהב ולתנות איתו את צרותייך לבין לפתוח את רגלייך ולתנות איתו אהבים, בעלך היה לוקח את הנושא בצורה שונה.

לא את לא תשכנעי אותי שבגלל שבעלך היה רע אלייך זה מה שגרם לך להזדיין עם אותו גבר. אם בעלך רע אלייך (ושלא תבני לרגע שאני מצדיק את התנהגותו הנלוזה כלפייך) יש עוד מגוון רב של דרגות חופש לפעולה, בין לשתוק ולהבליג דרך תיקון בטיפול זוגי וכלה בפרידה וגירושין.

גם גישת המומחה שאומרת לשתוק ולא לספר, משמע לא יודע לא כואב, מתאים רק לנשים חסרות מצפון ולא לך, לפחות כמו שאת משתמעת מהכתוב. את היית נשרפת בתוך עצמך עם סודך, אז נכון לשטווח המיידי זה היה משתלם, בעלך לא היה יודע ולא היה עוזב את הבית, אבל לטווח הארוך את היית ממשיכה לכלות את עצמך ונפשך עם אותו הסוד.

מה שיש לעשות כעת זה לשאול את עצמך את השאלה האם את רוצה להישאר עם בעלך על אף מה שעברתם ביחד וכשאני אומר להישאר אני מתכוון מהסיבות הנכונות (אהבה ושותפות) לא מסיבות כלכליות ובטח לא בגלל הילדים.

במידה והתשובה לכך היא לא, תתחילי לייצר לעצמך עצמאות ובטחון כלכלי על מנת שתוכלי להיפרד ממנו בהקדם.

במידה והתשובה היא כן תצטרכי להמתין עד שהכעס שלו ישכך והוא יוכל לחשוב מהראש ולא מהבטן וגם אז תצטרכי לעבוד מאוד מאוד קשה על מנת להחזיר את האמון ובתהליך הארוך והמתיש הזה נכון יהיה להסתייע באיש מקצוע שייצר עבורכם מסגרת מכילה ומבוקרת שלא תצא מכלל שליטה.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא את לא כלבה מסריחה! - תגובה

יששכר רוטרי
    21/10/2014

זו הפעם האחרונה שאתה מתייחס לעצות שלי !!!
    בפעם הבאה תמצא את עצמך מחוץ לפורום....חוצפן!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לך זכות בגלל זה קיים פורום

אני
    21/10/2014

ואם תעשה זאת אתלונן עליך להנהלת הפורומים כולל על סנדרטי האתיקה הנלוזה שאתה מביא עמך לפורום ואז אתה תמצא את עצמך בחוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לך זכות בגלל זה קיים פורום - תגובה

יששכר רוטרי
    21/10/2014

הפורום קיים לייעוץ. בשביל זה קיימים מנהלי הפורום.
    בוודאי לא להשמצות ברמה שלך.
    אני מייעץ לך לטובתך, להירגע!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אני
    21/10/2014

יששכר

חבל שדבריך עלולים להתפרש כאיום עלי.

הפורום בניהולך קיים לייעוץ, להחלפת דעות בין גולשים וגם למתיחת ביקורת זה על דבריו של האחר. העובדה שברשותך הרשאות מקלדת ייחודיות שנתנו לך ע"י הנהלת הפורומים של BEOK ובאפשרותך למחוק פוסטים של גולשים, אינך הופכת אותך חסין לביקורת ואינה נותנת לך את הזכות לצנזר דעות של אחרים, הן במישור המקצועי והן במישור האתי בין אם עליך או על כל גולש אחר.

כמובן שביקורת זאת צריכה להיות מובאת בלשון נקייה, מכובדת ומנומקת ללא נאצות והשתלחות, מה שלצערי אינו ניכר מהתגובות שלך כלפי.

לדוגמא:
    האים איימת על ירון מספר פוסטים מעלי שימצא עצמו מחוץ לפורום אם ימשיך להשתמש בנאצות כלפי אותה פונה, כפי שעשה?

דעתי על רמת האתיקה המקצועית שמופגנת בתשובות שלך לפונים לפורום ידועה לך, כפי שכבר כתבתי לך בעבר אני גולש בפורומים רבים הן של BEOK והן של אחרים, קורא תגובות של מנהלי פורומים מומחים אחרים בכל התחומים ולא נתקלתי בצורה כזאת בוטה של "שידול" כלפי הפונים כפי שאתה נוקט.
    לדוגמא:
    שידול של אישה במשבר להגיע אליך לקליניקה בקרית אונו מהקצה השני של הארץ, מדוע? אין מטפלים אחרים בסביבתה הטובים לפחות כמוך?

בכוונתי בכל פעם שאמצא לנכון, למתוח ביקורת על עצותיך המקצועיות או להתריע במידה ותחרוג, לדעתי, מכללי האתיקה המקובלים אצל מנהלי פורומים. יחליטו הגולשים האם לאמץ את דעת "המומחה" או את דעת "ההדיוט".

במידה ותעשה שימוש לרעה בזכויות שנתנו לך מההנהלה של BEOK מתוקף היותך מנהל הפורום, ברור לך שגם לי יש מספר דרגות חופש לפעול כנגדך ולכן ההצעה להרגע תקפה גם עבורך.

שיהיה ברור שאין לי כוונות ולא רצון להתעמת אתך עכשיו או בהמשך וכן אין לי כוונות להמשיך את פינגפונג הפוסטים הנוכחי עמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

יששכר רוטרי
    22/10/2014

מבחינתי העניין סגור.
    אני בעד חופש הדעות, אני לא אוהב לחסום דעות שונות משלי. לכל אחד יש זכות להביע את דעותיו.
    רק לא אסבול ירידות על מנהל פורום, או כל אחד אחר.
    שיהיה לך רק טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו