מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה היריון והזמן שעוברנחשון24/10/2014
שלום אני בן 36 נשוי פלוס ילד, וגיליתי שאשתי בגדה בי עם "חבר" טוב,הרומן ביניהם נגמר אך עדיין שמרו על קשרו זאת לאחר שהבינה כי הוא לא יעזוב את אשתו למענה.
על פניו פשוט , בגידה או נפרדים או סולחים, העניין המעשה התגלה לי בתחילת ההיריון השני , וכן אני יודע שהעובר שלי וכן רוצה עוד ילד, אני אוהב את הילדים שלי והם המטרה בחיי האושר וחשובים לי יותר מעצמי.
לאחר ההלם הראשוני (העולם שלי חרב) , הבנתי ואחר כך גם היא שהגירושין בלתי נמנעים , מכירים את הסיפור בעל טוב עובד קשה מפרנס תמים וכו' וכו', ועכשיו היא מבינה את זה- אז אני הבנתי שמגיע לי יותר טוב יותר אמין וזה לא איתה .
אז ישבנו וניסחנו הסכם אבל לדאבוני הבנתי כי אף בית דין לא יאשר את ההסכם כאשר היא בהריון. ולא אני לא זקוק לנקמה ע"י חשיפת הבגידה , מעוניין בגירושין בהסכמה ללא מריבות אני נפגעתי למה שהילדים יפגעו .
אז אני ממתין, כשהחיים נעים בינתיים כמו בסערה , ימים שמאמין לה שטעתה ומתחרטת, לבין ימים שפשוט לא מסוגל לחיות בשקר הזה , רוצה לעזוב את הכל ולהתחיל מחדש גם עם היא בהריון ולא אכפת לי מה המחיר.
רציתי לשמוע וללמוד מניסיונם של אחרים , איך מחזיקים מעמד עד לגירושים .
כמה זמן לאחר הלידה יש לחכות עד לפתיחת תיק גירושין.כמה זמן זה עד לאישור הרשמי
ובעיקר לשמוע איך לאחר שאבד האמון בכולם , איך מתחילים פרק ב' .
ראיתי הרבה קבוצות תמיכה לנשים אבל אין כאלה לגברים. אני מבין שרק מי שעבר/ עברה חוויה יכול באמת להבין את מצבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה בהריון
חנית25/10/2014נחשון אני מבינה את כאבך את החוסר אונים לדעת אם באמת נפרדה בטח עכשיו היא חושבת עליו עברתי בדיוק את אותו דבר בעלי בגד בי עם בחורה זולה ואני אשת בית עבודה ילדים בית אבל כנראה כמה שאנחנו יותר טובים ככה אנחנו לא שווים לוקחים אותנו כמובן מאליו אני בחרתי לשקם אך זה קשה מאודדדד כול דבר מחשיד אין לי אמון בבעלי בכלל גם אם הוא לידי ויגידו לי שראו אותו בקניון אני יאמין להם ולא לו זה קשה אני מאחלת לך שתצליח לשקם תמיד אפשר להתגרש לשקם אפשר רק פעם אולי התינוק שבדרך יצליח להצית בכם את האש מחדש מאחלת לך הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקום
נחשון26/10/2014תודה על התגובות, אז אין ספק כי הרגישה מוזנחת , אחרת למה עשתה את הבחירה הזו.
זאת הייתה תקופה שעבדתי מהבוקר עד הערב ( קם בחמש בבוקר חוזר בשבע בערב)
וזאת כדי לממן לה לימודים אקדמיים, רק שאני ספגתי בשביל המשפחה העתיד.
שהכניסו אותנו לחובות , אבל גם מזה התאושש.
וכן הילדים חשובים לי אבל חשובה לי גם הבריאות הנפשית, אין יום שאני לא מקווה למות.
(לא להתאבד אני הרבה יותר חזק מזה) סתם שהכאב יגמר באופן טבעי.
מה שכנראה לא ציינתי זה שבמידה ו"החבר" היה מסכים להתגרש היום הייתי מספר את סיפורי בפורום אחר. גירושים זה משהוא בלתי נמנע .
התינוק לא ישקם את היחסים ,האמון נשבר , לא משנה כמה רבנו מעולם לא חשבתי ללכת בדרך הזו, ההפך שהרגשתי שהמצב מעורער הצעתי לפרק כי אני זה שגורם לה להרגיש רע, כמובן זה קרה לפני שגיליתי, והיא סירבה כי יש עוד תקווה ( רקדה בשתי חתונות).
אז כרגע אני ממתין אני לא יודע מה יקרה בעתיד אבל אני יודע הפעם אני רוצה שלי היה טוב. שמי שטוען שהוא מעריך באמת יעריך.
אני חושב חלק מהתמודדות היא הכתיבה וכמובן זה רק חלק מהסיפור כמו בכל המקרים
רציתי לדעת עם יש אנשים אם סיפור דומה לשלי.
לגבי טיפול זוגי החבר ואשתו היו בטיפול כמה פעמים לפני שהסיפור התפוצץ.
אז תודה למי שהגיב אשמח לשתף מניסיוני וללמוד מניסיון אחרים.
אני יודע שבסוף יהיה טוב , עברתי דברים גרועים יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?