מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים?א30/10/2014
שלום, אני לא יודע מה לעשות ואיך לפעול ואולי כאן אני ימצא תשובה.
יש לי חברה כבר שנתיים+ ואני לא זוכר שאי פעם סמכתי עליה, מעולם לא חשדתי בחברות הקודמות שלי אבל איתה זה סיפור אחר. הכרנו כשהיא הייתה בתהליכי גירושין וכמובן שבעלה לשעבר לא ידע מזה, אבל שכנעתי את עצמי שאנחנו לא עושים משהו רע כי לא רצינו שהוא יסרב להתגרש אם ידע עלי. לאחר תקופה מסויימת התחלתי לשמוע על המחזרים בתחפושת "ידידים" שלה, שהיו מוכנים לעשות הכל בשביל להיכנס איתה למיטה, וברור שהיא שיחקה אותה תמימה שלא רואה את הרמזים אבל כמובן שהצבתי לה את התנאי של "או אני או הם". לאחר זמן מה עברנו לגור בעיר מגוריי והכרתי לה את החברים שגדלתי איתם, באיזה שהוא שלב הם כבר היו חברים שלה בפייסבוק (זה היה לי מוזר בהתחשב בעובדה שזה לא קרה לי עם חברה קודמת). אבל כל זה היה הקדמה לשלב הבא כי עד כאן עדיין לא בדקתי אחריה. יום אחד היא שכחה את הפייס דלוק ואני הייתי בבית ואיך שהוא הרגשתי צורך לבדוק אותו. בדקתי. היא נהגה להתכתב עם חבר ילדות שלי יותר ממה שהתכתבה עם חברות שלה, הבעיה הייתה שהם התכתבו ברוסית ולמדתי רק לקרוא ולהבין ברמה פשוטה ולא רמזים של פלרטוטים, ניסתי לתרגם בגוגל אבל כנראה שגוגל מבין רוסית ברמה שלי...ולא רציתי לתת לחבר לתרגם את זה כי לא רציתי שיתפרסמו דברים מאחורי הגב שלי במידה ויהיה שם משהו. בכל מקרה היא נהגה לציין בפניי שהיא שונאת את הבן אדם הזה והוא לא הטעם שלה והיא הייתה אומרת לי מקרים שהוא כתב לה משהו בצורת פלרטוט, אתם בוודאי חושבים "יופי לפחות היא כנה", הבעיה התחילה כשלא מצאתי את מה שהוא כתב לה כי היא הייתה מוחקת את זה. כששאלתי אותה למה לא היה לה הסבר... זה היה הרמז הראשון לזה שהיא מסתירה ממני משהו אבל מכאן גם היא נהייתה יותר חכמה. כשהתחלתי לחפש עוד רמזים בפלא שלה הבנתי שאני לא ימצא כי שם היא כבר למדה למחוק בלי להשאיר סימני שאלה. הייתה תקופה של רגיעה עד שהיא חזרה מחופשה בחול שבקרה את אמא שלה, מהצצה בפלא שלה הבנתי שהיא נהגה להתכתב עם חבר מהלימודים שלה יותר ממה שהייתה בקשר איתי, ואז התחבר לי שהם בכללי יותר מדי מתכתבים והם הולכים ללמוד ביחד למבחנים והם כל הזמן ביחד, שוב פעם ההרגשה הזאת חזרה אלי. ועכשיו אנחנו מגיעים להווה. התקנתי לה בפלא תוכנת מעקב מוסתרת... היא גילתה אותה תוך חצי יום...מחקה אותה...אבל התנהגה כאילו כלום לא קרה...אני לא יודע איך אתם תגיבו אבל אם היו מתקינים לי את זה ולא היה לי מה להסתיר הייתי מתעצבן מאוד וכמו שאני מכיר אותה היא הייתה אמורה לעשות לי סצנות רציניות על זה אבל משום מה...כלום לא קורה.ועוד דבר,מאוד מוזר לי שהיא והידיד מהלימודים קצת רבו על כמה "שטויות" לפי דבריה אבל מצאתי אותה חוזרת מהלימודים באותו יום ובמקום להיכנס ישר לבית היא דיברה איתו באוטו 30 דק' כשהיא עם דמעות... בקיצור אני לא מתכוון לשכור חוקר אבל כל העניין איתה מאוד מסריח ואני לא יודע מה לעשות אודה לעצתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א -
בני30/10/2014היי
אל תכעס עליי אבל אני חייב להדגיש לך 2 שורות בעצם 3 שורות ממה שכתבת בטוב טעם...
הכרנו כשהיא הייתה בתהליכי גירושין וכמובן "שבעלה לשעבר לא ידע מזה"
אבל שכנעתי את עצמי שאנחנו לא עושים משהו רע כי לא רצינו שהוא יסרב להתגרש אם ידע עלי.
והשורה השלישית -
אבל כל העניין איתה מאוד מסריח ואני לא יודע מה לעשות אודה לעצתכם!
אז למקרה ששאלת לעצתי...
כל העניין איתה מאוד מסריח וידעת על זה כבר מתחילת הקשר, אולם בחרת להתעלם אבל מה לעשות שהסירחון החמיר...
אתה יודע בדיוק מה אתה צריך לעשות -אז שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים?
א30/10/2014תודה על העצה!
אני הרבה זמן חושב על זה ופשוט חשבתי שאולי אני פרנואיד ואנשים אחרים יראו את זה אחרת. אנחנו בסה"כ חברים ועדיף לעצור את זה בשלבים האלה מאשר לקשור את החיים ביחד ולגלות את זה כשכבר זה מסובך יותר כמו הדוגמאות שקראתי כאן בפורום (אני לא מנסה להתעלות עליכם חלילה).
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגדת..
דני03/11/2014שלום לך,
אם לא היה ברור לך מההתחלה שמה שהיא עשתה לבעלה(בגדה) איתך היא תעשה לך אז אתה חווה ביום יום בדיוק את מה ששניכם עשיתם בזמנו..
שורה תחתונה היא מזדיינת לך מול העיניים ואתה בוחר לא לראות..
גם זו גישה..
שום דבר לא "מסריח" כאן..הכל כשר בדיוק כמו שנעשה בזמנו לבעלה..
טוס משם מהר לפני שתקבל את הכאפה של החיים שלך..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)