פרידה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה קשה
    מבולבלת
    05/11/2014

אני בת 26 ובחמש וחצי שנים האחרונות הייתי במערכת יחסים שהתחילה טוב מאוד, אבל הלכה ודעכה. היו תקופות טובות ומאוד וטובות פחות, אבל תמיד הרגשתי טוב עם החבר, ואפילו דיברנו הרבה על חתונה וילדים. הרגשתי שאין אף אחד שיכול להתאים לי כמוהו. בחודשים האחרונים התחלנו לריב המון, בעיקר באשמתי. לא הייתי מסופקת והרגשתי שהוא מזניח אותי. הוא בילה המון עם חבריו טלא הקדיש לי זמן כמו שרציתי, ואמר לי דברים שמאוד העליבו אותי. הרגשתי שזה לא יכול להמשך ככה ואיימתי מספר פעמים להיפרד. בסופו של דבר זה הוא שנשבר והודיע שהוא רוצה להיפרד. מאז הפרידה אני מלאה חשדות וחרטות, מתחילה לחשוב שאולי טעיתי בהכל ושהייתי צריכה פשוט לשבת בשקט. אני פוחדת שאם נחזור בסוף הבעיות יחזרו, ואני חוששת מאוד שלא נחזור ושלא אצליח להתגבר עליו. נקשרתי אליו מאוד... אני עצובה ומבולבלת ופשוט לא יודעת איך להמשיך הלאה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה קשה

הוספת תגובה

• תמצאי דרך איך להעביר לו מסר אהבה

נועה
    10/11/2014

תתנהגי בחכמה ותמצאי דרך איך להעביר לו איזה מסר רציני של אהבה. למשל מתנה אפילו קטנה, עם מכתב.
    ואם יש לכם חבר או חברה משותפים שאת יכולה לסמוך עליהם, תבקשי מהם לתווך בחכמה וברגישות. להחזיר את האהבה בינכם.

בקיצור אל תתיאשי, אל תשבי עצובה בחיבוק ידים, אלא פשוט תפעלי במלא המרץ לברר מה המצב ביניכם, ותהיא יצירתית איך להחזיר אותו אליך.

ואם את לא מוצאת שום דרך מהדרכים שהזכרתי ודומיהם.

אז פשוט תפני אליו ישירות ותבקשי להפגש תשבי איתו תדברי גלויות על האהבה הגדולה שהיתה ושתהיה, ואולי הוא יתרצה לחזור.

אבל תדעי שאם ההחלטה שלו סופית סופית, אז הוא לא יחזור אלייך, וחובתך לדאוג לעצמך ולמצוא אהבה חדשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו