עזרה... בבקשה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה... בבקשה...
    מ.
    14/11/2014

הייתי במערכת ארוכה שהסתיימה לפני כשבועיים פחות או יותר. אהבה ראשונה. קשר ראשון. אהבתי אותו בכל רמח איבריי וזה היה הדדי. היה לנו קשר מושלם. היה לנו הכל. מעורר קנאה. התארסנו לפני כ-5 חודשים. ראינו עתיד משותף ובנינו ארמונות ביחד. הוא היה הבחור האידיאלי בשבילי. ראיתי אותו ועדיין רואה כבעלי. במהלך התקופה האחרונה היו ויכוחים ובעיות סביב נושא הדת. הוא חוזר בתשובה והרגשתי שאני מאמללת אותו ואת עצמי. גם הוא הרגיש ככה. לא הצלחנו לראות חיים משותפים כשיש פערים כאלו גדולים בהשקפת עולם ואידיאולוגיה. בסוף החלטנו לפרק עם כל הכאב.

אני שבורה גמורה עצובה. לא מצליחה להתאושש. מוצאת עצמי בוכה אחת לשעה בכל היממה. איך אמצא אהבה אחרת? אני לא רואה את עצמי עם מישהו אחר. אני נגעלת מהמחשבה. אני עוד מחכה שהזמן יעבור והוא ייתחרט ונחזור להיות ביחד.
    אני לא רואה עתיד טוב יותר עם מישהו אחר. אני בדיכאן עמוק. אני לא רוצה ולא מצליחה לצאת מזה. אני אוהבת אותו כל-כך... ואל תגידו לי זה יעבור, יבוא אחר אחר
    עזרה. בבקשה.

מ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה... בבקשה...

הוספת תגובה

• תודה על התשובה.

מ.
    16/11/2014

לא בכל מחיר. הוא רצה שנשמור נגיעה, אקפיד יותר על לבושי והרגיש שהוא מאמלל אותי לכן, כביכול "שיחרר אותי." אני לא הסכמתי לשמור נגיעה וזה הרס לו את הפנטזיה האידיאלית על הבחורה הדתיה.

באיזשהו מקום, זה שהוא בחר לוותר עליי מעידה לי עליו משהו ודי מקהה את האהבה שלי.
    דווקא אחרי הפרידה גיליתי שחיי הדת הם לא כאלה רעים, והתחלתי לעשות דברים מתוך מקום של אהבה וכיף. סיפרתי לו על כך, והוא ביקש שנחזור.

לא רק שלא הסכמתי, אמרתי לו שהוא אפס ולא ייצור איתי קשר.
    איזה מין דבר זה? הוא אוהב אותי בתנאים? לא שמע על אהבה שתלויה בדבר?
    אני מרגישה שפעלתי נכון. אני רוצה מישהו שיאהב אותי בכל התנאים וכנראה שזה לא היה ככה.

מה דעתך? פעלתי נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מ.-

בני
    16/11/2014

היי

את צודקת! הוא לא שמע על אהבה שלא תלויה בדבר! מעניין מהיכן את שמעת...

הרי לא כל אחד יכול לחיות ולאהב ברמה גבוהה ונקייה שכזו, מה גם שהוא עושה כרגע את הצעדים הראשונים של החזרה בתשובה שהם הכי קשים והכי קריטיים אני מניח שזה מה שגורם לו להתבלבל בין מתור ואסור ומחוסר ידיעה גורם לו להקצנת ייתר במקום שצריך לעשות בדיוק את ההפך...

אני מבין שהצער והתסכול שלך נובע בעיקר מכך >>> כיצד זה ייתכן שהוא וויתר עליי ובחר במישהי אחרת? (את יודעת יש אומרים שאולי אלוקים הוא אישה...)

אז הרשי לי לשער ולומר לך שזה לא מדויק זה לא המקרה הקלאסי של או אני או היא...
    כי מן הסתם - הבחור שלך שהגיע להחלטה מתוך בחירה בחר בדרך חיים מסוימת שהוא ככל הנראה חושב שתביא לו סיפוק ועניין או שתעשה אותו אדם טוב יותר...
    א"כ יהיה זה טבעי ומתבקש שהוא ירצה שגם את תיקחי חלק בדרך חיים הזו כי הוא רואה בך שותף לכל דבר ועניין, מה עוד שבהמשך הדרך הוא יהיה חייב את עזרתך כדי להתקדם הלאה ולשמור על אורח וסגנון חיים שכזה.

בקיצור - לא הייתם חייבים להיפרד - חבל שלא התייעצתם לפני שנפרדתם.
    אני מאמין למה שכתב לך יששכר והייתי הולך על זה כי היום גם את כבר יודעת > כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה. - תגובה

יששכר רוטרי
    17/11/2014

היי מ.
    פעלת הכי גרוע שאפשר, ....אני מצטער שאני חייב לומר לך את זה.
    אם את מעוניינת בו, עדיין.....אז ישנן דרכים אחרות לחלוטין שכנראה אינך מכירה.
    את כותבת במכתבך כל מיני קלישאות (אני מצטער), אך אם הקשר ביניכם חשוב לך (עדיין), אל נא תהרסי אותו, ואני באמת יכול לעזור לכם....
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות האדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו