מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיליתי הודעות קוליות בוואצאפ של בעלשירז11/12/2014
אני אתחיל בזה שאנחנו יחד 7 וחצי שנים ונשואים 3 וחצי שנים שלשום נכנסתי לוואצאפ שלו לשיחה שלו עם מישהי שהוא היה עובד איתה עד לפני כמה חודשים בכל אופן ההודעות האלו לא היו הודעות תמימות הוא שאל איפה היא החמיא לה על המראה שלה השיחה ששמעתי לא הייתה מלאה אני מאמינה שבשלב מסויים הם עברו לטלפון וכשהם חזרו לוואצאפ היו הודעות בנוסח "מה את משחקת אותה מבואסת את זו שלא רוצה אותי" "לכי לכי לגיא כשתרצי לחזור אליי אני לא אסכים לקבל אותך בחזרה" "את יודעת שבוקר שאני לא רואה אותך זה בוקר שמתחיל לי לא טוב" בכל מקרה זה הנוסח כשדיברתי איתו ואמרתי לו שאני רוצה להיפרד הוא התחיל להשתגע ללחוץ עליי לא הפסיק להגיד לי שזה סתם שזה היה בצחוק שהוא לא כיוון לכיוון שעליו אני חושבת שהוא מצטער שהוא לא יוותר עליי שזו הייתה טעות חד פעמית שהוא לא התכוון אליה בכלל שהוא בחיים לא היה בוגד בי שיצאתי מהבית הוא יצא אחריי לא הרפה ממני כמה שחזרתי ואמרתי לו שישחרר הוא לא שחרר עם אותן טענטת כל הזמן סליחה ואני מצטער ובלה בלה בלה...בכל מקרה אני נמצאת כרגע בצומת דרכים כי אני לא יודעת אם אני רוצה להישאר איתו אני כם לא מאמינה בו בכלל ודיי נגעלת מכל הסיפור הזה זקוקה לעצה לגבי ההמשך תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדון יששכר המנהל
אני16/12/2014בוא תמצא לי מבין שלל התגובות שלך תגובה אחת שלא מציעה את שירותך או יעוץ שלך?
ידידי הפורום הזה לא מטרתו קידום העסק שלך אלא מתן עזרה ראשונה מיידית:
חבל שאתה נוהג כך במקום לתת פתרונות פרקטים לציבור הפונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק לחלוטין לא אתי!
אני16/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה ואתה -
בני18/12/2014שלום חברים
חג אורים שמח!
אני מבין אך לא מסכים!
מבין את הצורך שלכם לצ'וטט בפורום להגיב ולנהל דו שיח מכובד וענייני אך לא מסכים עם ההשתלחות כלפיי המנהל שעושה בדיוק את מה שמתבקש ממנו כיועץ וכאדם אחראי שמבין את נפש האדם המבקש דרך הפורום את העזרה.
אני מבין אותך ואותך - כי גם אני עושה זאת במשך שנים רבות תבדקו במנוע החיפוש אחורה ותמצאו שכמה מנהלים באו והלכו בעוד את תגובותיי הרבות (והמתישות יש לומר...) התחלתי לרשום בפורום לפני יותר מ - 4 שנים!
אני סבור שמנהל הפורום מר יששכר רוטרי הנכבד בעל וותק של 30 שנה!!! אשר מקדיש מזמנו זמן יקר עושה עבודת קודש! כדי לתת מענה קצר יעיל וממוקד לכל אחד ואחת שפונה לעזרה.
אני מציע שתבדקו בפורומים אחרים כמה זמן לוקח לקבל תשובה על דברים דחופים באמת ולפעמים בכלל לא זוכים למענה -
כך שלבוא בטענות דווקא על מי שכן עושה ופועל למען הציבור לא יאה ולא מכובד.
גילוי נאות - נכון לרגע זה ועד בכלל...אין ולא היה לי מעולם כל קשר בעל פה או בכתב עם ישככר רוטרי ואין לי שמץ ומושג מי הוא ואני בטוח שאני תקוע לו פה ואולי גם לכמה מכם...כמו עצם בגרון!
אבל חברים - מה לעשות שמדובר בפורום פתוח לתגובות של כווולם ולכן אני מקווה להמשיך ולנצל את הזכות הגדולה ואת האפשרות המדהימה להשתמש בכלי המיוחד לתועלת הכלל והפרט.
חנוכה שמייח - בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני היקר
אני18/12/2014אני מכבד את תוגבתך אבל לא מקבל אותה.
בוא נעבוד על דרך ההשוואה, הכנס לפורומים אחרים בהם מנהלי הפורום הם רופאים ופרופסורים מובילים בתחומם, תמיד תמצא שם התייחסות מכובדת ועניינית לפונה אך לעולם לא תראה שם כל המלצה להגיע דווקא אליו לטיפול כפי שנוהג מר רוטרי.
אנשים אלו הם מסורים לעבודתם כמנהלי פורום לא פחות ממר רוטרי, אבל לעולם לא ינצלו את הפורום כבמה להציע דווקא את שרותיהם.
אתן לך דוגמא שתוכל למצוא אותה בין דפי הפורום של החודשים האחרונים:
פנתה לפורום אישה במצוקה עם בעיות אישיות, מר רוטרי ענה לה את תשובתו וכהרגלו בקודש סיים את תשובתו עם המלצה חמה להגיע אליו לטיפול בצרוף כתובתו בקריית אונו ומס' הטלפון שלו.
האישה ענתה לו כי היא גרה בקצה השני של הארץ ולא תוכל להגיע לקליניקה שלו בקריית אונו לטיפולים.
תשובתו "המקצועית" של מר רוטרי הייתה בערך בלשון הזאת: שדווקא המאמץ להגיע אליו מהקצה השני של הארץ יעשה לה טוב בתחום הבעיה איתה היא פנתה.
ואני שואל אותך בני היקר זה נשמע לך רציני? אתי? ראוי? מקצועי?
או שיש כאן מגמה לעשות בפורום קרדום לחפור בו על מנת להביא יותר קליינטורה לקליניקה שלו.
האם לא נראה לך נכון יותר, מקצועי יותר? אתי יותר? לענות את התשובה להמליץ על תחום הטיפול הנכון ולהשאיר לפונה את הבחירה נטולת הלחצים להחליט למי לפנות.
ברור לך שלפורום פונים אנשים ברגעי המשבר הכי קשים שלהם כאשר יכולת השיפוט והבחירה החופשית שלהם אינם במיטבה, האם נכון לעשות להם מניפולציות כאלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ואתה -
בני19/12/2014היי יו מה שלומך...
תודה על הכיבודים...
תראה ידידי -
אינני מכיר את כללי האתיקה ואת רזי מקצוע "תשובות ראויות לגולשים אנונימיים..."
אולם הדעת נותנת שאנשים הנמצאים במצוקה אמיתית הולכים ישר לטיפול! ומי שמוצא זמן ובוחר לשטוח את בעיותיו בפורום פומבי "ככל הנראה" מתכוון -
1. להוציא את התסכול ואת הקושי.
2. לחפש הזדהות עם הכאב.
3. לבדוק אם הבעיה היא נחלת הכלל או שהיא מיוחדת במינה...
הטענות שלך למר רוטרי יהיו במקומן לו שאלת אותו מדוע הוא מרגיש צורך להמליץ על עצמו בגוף ההודעה? הרי מי שפונה לפורום תחת הקטגוריה שבכותרת מתכוון להתייעץ ולקבל את חוות דעתם של אחד מהמנהלים שפרטיהם מופיעים שחור על גבי כתום בתוספת תמונה למזכרת... אז כאילו דה...
שבת שלום - בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יקר בכלל -
בני26/12/2014הי
אני חייב לך שבת שלום!
יפה כתבת אין ספק שאתה אחד הכותבים...באמת!
אם יורשה לי לחתום על כל פנינה מלבד עניין המחיר הגבוה שציינת. כיום ניתן לקבל טיפול מקצועי ביותר ממיטב המומחים במחיר של 300 ₪ לשעה ורבע!
נ.ב נקודה למחשבה - אחד הדברים שהכי חששתי מהם קרה!
שים לב שגם מר רוטרי הלך בעקבות אחיותיו לצוות ואיבד את החשק לענות כאן.
לפורום היקר והמקצועי הזה דרוש אבא בכדי שלא נאבד במו ידינו את הפלטפורמה שעליה אנחנו מקשקשים...
שששששבת שלום ושלווה בחווה - בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בני
אני05/01/2015קודם כל תודה.
לגבי מר רוטרי
קודם כל אבהיר כי אין לי שום תלונה על הייעוץ של מר רוטרי ועל מקצועיותו, את חלק מתשובותיו קיבלתי, את חלקם האחר פחות והיכן שלא קיבלתי ומצאתי מקום לשטוח את השקפת עולמי ולראייתי זה גם המהות של הפורום להיוועץ במומחה ובנוסף להנות מההשקפה האישית והניסיון שיש לכל אחד מאיתנו.
אם אכן מר רוטרי גמר אומר בליבו שלא להמשיך ולתפקד כמומחה הפורום אני מצר על כך מאוד, אך מאידך אם אכן קיבל את ההחלטה הזאת רק בשל העובדה שלרבים מאיתנו נראה מאוד צורם אופן הניצול שלו את הפורום כבמה לפרסום עצמי ולשידול בוטה להגיע לקליניקה שלו הרי יש פה אמירה מסויימת חזקה למדי (שלו עצמו) על הסיבות האמיתיות שהניעו אותו לנהל את הפורום.
כאמור מנהלי פורומים חולקים, בהתנדבות, את נסיונם המקצועי עם הפונים ועדיין לא מנצלים את הפורום באופן בוטה כל כך לפרסום עצמי.
אני פונה באופן אישי למר רוטרי בבקשה לחזור ולנהל את הפורום ולהמשיך לחלוק איתנו מנסיונו ועצותיו ובאותה נשימה קורא לו לשמור על כללי האתיקה המקובלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווטסאפ.
דני16/12/2014ייתכן שבעלך חיפש קצת ריגושים ולא צריך לעשות מזה עניין מה גם שתפסת אותו בזמן ככה זה נראה והוא עושה במכנסיים.
תסלחי תמשיכי הלאה תסתכלי על חצי הכוס המלאה אבל עם עין פקוחה..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?