נואשת לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נואשת לעזרה
    ליאת
    26/12/2014

אני כותבת עכשיו וכולי דמעות. אני בת 31 נשואה 4 שנים פלוס בת שנתיים. בעלי סובל מהתמכרות למין .עד לא מזמן הכול היה בגדר פנטזיה כלומר הודעות וצ'טים לבחורות על רקע מיני.אני איתו עד עכשיו כי היתה לי תקווה שהוא יצא מה התמכרות. הוא הלך לטיפולים אינסופיים כדי להצליח ולא היה מוכן לוותר עלי.על גבול האובבססיבי עד שגיליתי לאחרונה שכן ניהל מפגשים עם בחורות. עזבתי את הבית ו החלטתי לשים לנישואין סוף.הוא כמובן מתנגד ומאיים לפגוע בעצמו אם אעזוב אותו. עכשיו אני צריכה את עזרתכם.. מה אני עושה מכאן? איך אני מצליחה לגדל ילדה לבד,? יש לי בעיה כלכלית קשה כיצד אקח עורך דין? בבקשה אני זקוקה לתמיכה ו לכיוון שלכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נואשת לעזרה

הוספת תגובה

• הוא מנצל בציניות את ליבך הרך והרחום

Dona
    29/12/2014

וכי מה ציני יותר מלנצל למטרותיו את ההבנה/האמפתיה/האהבה שלך? לשכנע אותך שהוא חולה, עובר ייסורים רבים ומתוך אהבה אליך הוא גם עובר טיפולים לא קלים. אין זו אשמתו שמחלתו חזקה וקשה לטיפול. הוא יודע לגרום לך לייסורי מצפון (למרות שהוא לגמרי חסר מצפון), ולהשכנע אותך שאם חלילה תבחרי להפרד-דמו בראשך.
    תרגעי יקירתי. לא עושה רושם שהוא סובל (ואם הוא מכור לסקס סיכוי טוב שהוא אף נהנה מזה). הוא גם לא אוהב אותך (אם כי הוא אוהב את הבטחון והאמפתיה שלך). את גם יכולה להיות בטוחה שעלית רק חלק מזערי מהתנהלותו ״הרומנטית״.
    כתבת שעזבת את הבית ושוקלת גירושין. צעד נכון אם אינך רוצה לבזבז את חייך לצד אדם שיבגוד ירמה ויתסכל אותך כל חייך. מבינה את הפחדים והקשיים שלך. אבל את צעירה ותתגברי. תהיי חזקה, אל תכנעי לסחטנות הרגשית ולמניפולציות שהוא עושה, תפני ליעוץ משפטי של אחד מארגוני הנשים (נעמת למשל), ומהם תקבלי הכוונה מעשית כיצד לפעול בהמשך להשגת הגט ופתיחת דף חדש בחיים. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו