הבדלי גישה -נשים וגברים, כאשר נבגדו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדלי גישה -נשים וגברים, כאשר נבגדו
    יששכר רוטרי
    13/01/2015

התבקשתי ממספר כותבים בפורום להתייחס להבדלי גישות בין נשים לגברים כאשר הם גילו שהצד השני בגד בהם.
    לפניכם מספר שאלות מאפיינות של גברים שנשיהם בגדו בהם והן הודו בעובדות.
    ..............................................................................................................
    לפניכם מספר שאלות מאפיינות של גברים:
    * האם קיימת אתו יחסי מין מלאים (חדירתיים)?
    * האם השתמשתם בקונדום? (לאו דווקא מטעמי הריון בלתי רצוי, או מטעמי מחלות, אלא בעיקר מחמת הדבר ה"נוראי" במגע הישיר בין בשרו לבשרה).
    * האם "שלו" גדול מ"שלי"?
    * האם נהנית מהמגע ? וחס וחלילה חווית אורגזמה בחברתו!!!
    * והכי גרוע....האם עשי איתו דברים שאת מונעת מעצמך לעשות איתי?
    ישנן עוד שאלות אך נוכל להסתפק בהללו הואיל שהם דגם מייצג.
    מדוע נשאלות השאלות הללו בעיקר מהגברים? האם הן באות מסקרנות בלבד?
    התשובה היא לא!!!
    התקווה של הגברים הללו היא שהתשובות שהם יקבלו תהיינה בנימה שלילית (פרט לעניין הקונדום). שכן תשובות שליליות בהקשר זה עשויות להקהות במידת מה את תחושת הקנאה המטריפות אותם, ומאידך(לא ייאמן), ישנם גברים שהקנאה עשויה להגביר במידה רבה את תשוקתם כלפי בת הזוג שבגדה...הסיבה היא - שמרכז הקנאה במוח נמצא בתוך מרכז התשוקה וכאשר הקנאה גוברת, אף התשוקה מתגברת.
    לפניכם מספר שאלות מאפיינות של נשים:
    * האם אמרת לה שאתה אוהב אותה, כפי שנהגת לומר לי?
    *האם יש בכוונתך לפתח אתה רומן, שמשמעותו לזנוח אותי?
    *האם פינקת אותה לאחר היחסים (או במהלכם), כפי שנהגת לפנק אותי?
    אין כל ספק שאף הן מצפות שהתשובות לשאלות הללו תהיינה בנימה שלילית, והעיקר שיאמר להן: "אין לזה כל משמעות בעיני, רק אותך אני אוהב, זו הייתה מעידה חד -פעמית וכו'.
    גברים רבים (ואף נשים), נוהגים לענות בנימה זו עוד בטרם נשאלו, הם יודעים באופן אינסטינקטיבי את השפעתם המאגית של המילים הללו על נשים (על אף שבתוך תוכן הן לא ממש מאמינות).
    נשים אף הן יודעות להרגיע את הרוחות כאשר הן אינן רוצות להעצים את המשבר, או לפרק את הקשר....הן אומרות:: "נכון הוא התאהב בי, מה אני יכולה לעשות? נפגשתי אתו כי אתה אינך מתייחס אלי, כי זה החמיא לי... אך לא היו בינינו כל מגע שהוא".
    הרוצה להאמין...יאמין.
    מרבית הגברים (וחלק מהנשים), רוצים להאמין ובדרך זו למנוע פגיעה קשה באגו שלהם.
    אם תתיחסו לכתבה, אכתוב לכם כתבות נוספות בהקשר לבגידות ולנטישות של גברים ונשים.
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות מתגמלת ולמיניות האדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תודה על הפוסט יששכר

אני
    14/01/2015

אכן השוני הבן מגדרי בהתייחסות לנושא הבגידה קיים ומרתק ובהחלט נשמח לקרוא עוד פוסטים בנושא מפרי עטך.

אגב למי לדעתך קל יותר לסלוח לנשים או גברים ומדוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הפוסט יששכר - תגובה

יששכר רוטרי
    14/01/2015

אני שמח שאנחנו כבר לא אויבים, זה לכשעצמו מצוין.
    לשאלתך, התשובה היא כדלקמן: אם הגברים משכנעים (וזה לא קל) את הנשים, שאלו היו רק יחסי מין עלובים ולא היה בזה רגש....ואת הרבה יותר טובה ממנה במיטה....מרבית הסיכויים שהן תסלחנה, אך לא בהכרח תשכחנה.
    אם הנשים משכנעות את הגברים שזו הייתה רק התאהבות חולפת, ללא מגע כלשהוא, הם עשויים לסלוח ואפילו ...לשכוח. בניגוד לנשים שהן אינן שוכחות.
    זה באשר לסטטיסטיקה. במציאות, כל אחד ואחת פועלים ע"פ אישיותם, ללא קשר למגדר שלהם.
    אגב, שכנוע הוא רק שכנוע, הוא לא האמת בהכרח.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיכת אותי יששכר....

Dona
    14/01/2015

רוצה להגיד שההבדל בין גברים לנשים זה הזכרון? שנשים גם אם הן סולחות-זוכרות. וגברים-שוכחים? (חושבת שמדויק יותר להגיד שמדחיקים ולא שממש שוכחים). טוב, יש בזה משהו.
    רוצה לציין עוד דבר לגבי זוגות שנשארים יחד אחרי בגידה: יש הבדל מהותי בין סליחה לבין הבלגה. חושבת שברוב המקרים אנשים מוכנים להבליג על הבגידה כדי שאפשר יהיה להמשיך ביחד אבל לא ממש למחול ולסלוח. ומתחת לפני השטח יש רגשות שמדי פעם מרימים את הראש, מתפרצים החוצה ומפירים את השלווה הזוגית השברירית. הזוגיות לאחר גילוי בגידה לעולם לא תהיה אותה זוגיות (לטוב ולרע. ברוב המקרים) ולזה שגבר יספר ש״ההיא״ היתה רק סקס או שאישה תספר ש״ההוא״ לא שכבה איתו/לא טוב במיטה/יש לו קטן- יכולה להיות גם השפעה הפוכה. ״מה, בשביל דבר כל כך לא משמעותי היית מוכן/ה לסכן את הזוגיות/לבגוד/לגרום לי לסבל נוראי? סימן שאינך אוהב/ת אותי באמת״. (כמובן שגם הפוך זה לא עובד: אם מודה שהיתה אהבה/ רגשות/ סקס אלוהי).
    כי איך שלא נסובב את זה בגידה זו בגידה זו בגידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ליששכר

אני
    15/01/2015

קודם כל מעולם לא היינו אוייבים.

הייתה ועדיין קיימת בנינו אי הסכמה בנושא מסויים הידוע לך, שלצערי הסלימה מעבר למידה.

אנו יכולים להסכים שלא להסכים ועדיין לשמור על הזכות להעיר האחד לשני בצורה שאינה משתמעת לשני פנים אך בצורה מכובדת ומכבדת וזאת מבלי להיגרר לאיומים ולאיומים שכנגד.

לגבי הנושא שאנו דנים פה אני מעט חלוק עליך, אתה טוען שכדאי ורצוי לשקר לצד הנבגד על מנת להמעיט בחשיבות היחסים שהיו וכך להשיב את הדברים למסלול הרצוי.

אני טוען שבגידה היא פגיעה כל כך חמורה ודרמטית באמון הזוגי שלא צריך להוסיף עליה שקרים ואי אמירת אמת נוספת על מנת לעדן את הארוע.

קח תרחיש שהגבר אומר לבת זוגו שנבגדה שהאשה איתה בגד הייתה מבחינתו סוג של "זונה" שהוא "עשה בה שימוש" רק כדי לפרוק את צרכיו. ונגיד לצורך העניין שהאשה "אוכלת" את התיאור הזה. במידה ובדרך לא דרך ייחשפו מכתבי אהבה ששלח אותו גבר לאותה אישה, מה אז יהיה?

הזוג הזה עשה כברת דרך ארוכה להשיב את האמון בניהם, חשיפה של סוג כזה של שקר יכול להיות חרב פיפיות ובומרנג ולהחשב כלפי בת הזוג הנבגדת שאיך שהוא הצליחה להתגבר על הארוע כבגידה נוספת.

אם אשתו של הבוגד גילתה את דבר הבגידה תאמין לי שהיא תגלה גם בדרך לא דרך דברים נוספים. לשקרים יש דרך מופלאה להיחשף בסוף. לא ייתכן להתחיל לבנות מחדש אמון ע"י אמירת שקר. יש לשים את כל הארוע על השולחן עם כל הקושי של העניין ולהתחיל בפירוק המוקשים בדרך להשבת החיים למסלולם התקין ככל שהוא יכול להיות תקין.

לכן אני לא טוען שהבוגד לא צריך לנדב מידע בהתנדבות על האירוע אבל חובה עליו לענות בכנות את האמת לשאלות ששואל בן הזוג שנבגד שלא מצפה לקבל אסופת שקרים נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו