יזמתי פרידה לפני חצי שנה ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יזמתי פרידה לפני חצי שנה ...
    סמדר
    25/04/2008

כי לא אהבתי ,לא נמשכתי ולא הערכתי את בעלי .הוא היה מובטל רוב חייו ואני זאת שפירנסתי. היינו ביעוץ זוגי 3 שנים שבסיומו החלטתי שאין סיכוי לשינוי . צברנו חובות גדולים ,כולל איבוד דירה . אני התפתחתי בחיים , עברתי שינויים ,למדתי להעריך את עצמי ,והוא נשאר חסר ביטחון והערכה עצמיים . הפך להיות אדם עצבני ומתוסכל , תלותי רגשית אשר גרם לאווירה קשה בבית . יש לנו שני ילדים והמצב השפיע במיוחד על הילדה בת ה- 10 שהפכה לילדה עצבנית עם בעיות לימודיות וחברתיות.
    כשנפרדנו הרגשתי חזקה ושאני מסוגלת להתמודד עם הכל. התחלתי לכסות חובות , דאגתי לטיפול לילדה , התחלתי ללמוד באוניברסיטה וחילקתי את זמני בין העבודה לילדים. אך מאז לא נשאר לי זמן לעצמי או לקשרים חברתיים.
    אתמול נודע לי שיש לו משהי והא נסע אליה לסופ"ש. זה כ"כ מתסכל אותי ומרגיז .נראה שהוא נהנה מכל העולמות ,אני לא אוהבת אותו או רוצה לחזור אליו כי הוא עשה לי רק רע בחיי אבל מצד אחד הוא לא רוצה להתגרש ומצד שני הוא עושה מה שהוא רוצה ואני נשארת עם האחריות לילדים , לחובות וללא יכולת להיות עם בן זוג בגלל היותי נשואה עדיין.
    הוא עושה בעיות בכל מה שקשור למזונות ילדים היות והמשפט יהיה רק ביולי ומשלם כראות עיניו . גם לגבי הילדים , הוא לוקח אותם רק כשנוח לו.

אני זקוקה לעצתך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יזמתי פרידה לפני חצי שנה ...

עידית הוניגמן
    26/04/2008

שלום סמדר

ההצלחה שלך היא מתוך שלקחת אחריות עלעצמך ועל החיים שלך,זה לא קל כי זו התמודדות בלתי נפסקת .בואי ותבדילי בין הקושי מתוך זה שתהליך הגירושים תקוע,ובין זה שבעלך כפי שאת מתארת בוחר בחיים שאולי אין בהם התמודדות, אלא חיים קלים ונוחים בעוד את בחרת בדרך אחרת,ובין הרצון שלך אולי היום יותר להנות ולעשות לעצמך,אם זה מה שחסר לך היום כנראה שאת יותר פנויה לזה, אז תתחילי לעשות ... בלי קשר אליו ולאיך הוא מתנהל.

בהצלחה

עידית הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו