מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה מישהוסיון15/02/2015
אני אישה נשואה + 3
מאוהבת בבחור שהכרתי לפני 8 שנים
הוא היום נשוי בלי ילדים
המצב בני לבין בעלי הידרדר מאוד לפני 4 שנים
וכאילו שקבלתי אור בקצה המנהרה מהבחור החדש/ ישן
רמזתי לבחור שאני מוכנה לפרק את החבילה
מאז הוא התרחק ואני לבד....
אני בדיכאון, קשה לי
אין לי עם מי לדבר
אשמח להתכתב עם מישהו שמזדהה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה מישהו - תגובה
יששכר רוטרי16/02/2015שלום סיון,
תגובתו של הבחור מוכיחה לך שמזל שלא פירקת את החבילה כי לא היה לך עם מי לפתוח חבילה חדשה....עובדה.
הואיל שאת אם לילדים, ואם הדרדור שבינך לבין בעלך תלוי גם בפעילויות שלך שעשית, או בגלל שלא עשית, אז יש סיכוי לתקן את המצב שבינך לבין בעלך.
זכרי בעבור ילדים ההורים המקוריים שגידלו אותם בהיותם קטנים, הוא מה שיקבע רבות לגבי התפתחותם בחיים והצלחתם. על כן הציעי לבן זוגך סיכוי לשיפור היחסים ביניכם (זה ניתן), אם הוא יסכים לטיפול עם פתרונות, לא סתם ברברת, הרי שאתם תעלו על דרך המלך.
תשכחי מהבחור החדש ישן שחיפש בעיקר הרפתקה ונבהל שאת עומדת להטיל עליו מעמסה הכוללת אף את 3 ילדיך, על כן הוא התרחק ונמלט.
רוטרי יששכר
מומחה לזוגיות מתגמלת ולמיניות האדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?