נישואין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נישואין
    קרין
    27/04/2008

היי
    יש לי בעיה גדולה מאוד, אני בת 29 ויש לי בן זוג מדהים שאני מאוד מאושרת ממנו, הבעיה היא איך לעשות את החתונה, כבר דיברנו על משהו קטן וצנוע הבעיה היא שהוא לא מתפשר על נישואין אזרחיים ולי האמת גם לא מפריע כי אני מאושרת איתו ואני יודעת שזה החבר והבעל והאבא של הילדים שלי בעתיד, הבעיה היא המשפחה שלי הם לא מוכנים לקבל את העובדה שאתחתן באזרחי, והם אומרים שהוא לא מספיק מכבד ולא מספיק אוהב אם הוא רוצה לעשות חתונה אזרחית ולא רבנית. הוא לא מרמין בזה ולי לא מפריע שזה יהיה אזרחי, דיברתי איתם ואמרתי שהם לא חייבים לקבל את זה אבל לפחות לכבד את הבקשה הזו, הם לא מעוניינים לשמוע בכלל, ואם אלך לעשות חתונה אזרחית הם יימחקו כל קשר איתנו.
    זה מאוד מפריע לי להיות בניתוק מהמשפחה, והם לא מבינים שגם לי זה לא מפריע, אבל בן זוג שלי ענה להם ואמר שהוא מכבד את כולם, והוא מבקש שיכבדו גם אותו בדעה שלו.

אני בבעיה גדולה, כי אנחנו מאוד מאוד מאושרים ביחד וכן רוצים לבנות משפחה ביחד.

מה אני עושה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נישואין

הוספת תגובה

• נישואין

עידית הוניגמן
    28/04/2008

הי קרין

אני יכולה להבין את המצוקה בה את נמצאת ההורים שלך שמים אןתך במציאות בלתי אפשרית לבחור בניהם ובין בן זוגך יתכן שבאופן שאת הצגת להם את זה הם תופסים אותך כחלשה ונלחמים את המלחמה שלדעתם את לא נלחמת ויתכן שיש כאן דפוס משפחתי מוכר לך......
    זו לא בחירה בן בעל וההורים זו הבחירה הזוגית שלכם איך לחיות ולנהל את חייכם וההוריים צטרכו ללמוד לקבל ולכבד למרות חוסר ההסכמה . אל תבהלי מהתהליך עם ההורים שלך תמשיכי את הדיאלוג איתם זהו דיאלוג עקרוני על כמה הם מכבדים את הבחירות וההחלטות שלכם כזוג זהו דיאלוג שלך איתם.
    בהצלחה
    עידית הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו