מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה חד צדדיתSl05/03/2015
שלום
אני לא יודעת מאיפה להתחיל..... אני בת 28, בעלי בן 30. לפני כחודש בעלי הודיע לי שהוא לא יכול יותר להמשיך ככה והוא עוזב את הבית. אני לא אגיד שזה בא לי בהפתעה שיש לנו קשיים, אבל ממש לא ציפיתי שככה הוא יפתור את הבעיה ויעזוב את הבית. אנחנו יחד 8 שנים ונשואים כמעט 5 שנים. אין לנו ילדים, וכבר מעל 3 שנים אנחנו בטיפולי פוריות. כמו כן, אציין שלפני כתשעה חודשים נקלטתי להיריון והייתה לי הפלה. כאשר בעלי הודיע לי שהוא עוזב את הבית לא ידעתי איך להתמודד עם זה וניסיתי להחזיר אותו בכל צורה אפשרית. בהתחלה הוא טען שהוא צריך פסק זמן ולקחת זמן לעצמו. לא הייתי מסוגלת לתת לו את הזמן הזה והמשכתי להתקשר אליו ולהיפגש איתו. לאחר מכן הוא אמר לי שהייתה לו מישהי אחרת. כמובן שאני מאשימה את עצמי כי היו לנו בעיות גם בקטע המיני. זה גם לא גרם לי לכעוס עליו. השבוע הוא כבר הודיע לי שזה לא פסק זמן אלא פרידה. שאנחנו נישאר חברים ונמשיך לדבר בטלפון אבל מבחינתו הוא לא רואה סיכוי שנחזור. הוא לא מוכן לשמוע על ייעוץ זוגי וטוען שהוא קיבל את ההחלטה. כמו כן אציין שהוא מאוד מאוד מבולבל ברגשות שלו. הוא לא יודע אם הוא אוהב אותי, הוא לא יודע מה הוא רוצה. הוא טוען שזה לא קשור אליי אלא לדברים שעברו עליו בשנה האחרונה. הצעתי לו ללכת לטיפול לבד כדי לפתור את זה וגם את זה הוא לא מוכן לשמוע. אני מצד שני מאבדת את עצמי. אני לא מסוגלת לאכול, לישון, לעבוד. בוכה המון. זאת פרידה ראשונה שאני חווה והוא הראשון שלי בכל המובנים. הוא טוען שהוא לא רוצה להתגרש רשמית כי אין צורך בכך אבל הוא יבין אם אני ארצה. אני מרגישה אבודה. אני מרגישה שהחודש הזה הרסתי הכל עוד יותר. שלא הייתי מסוגלת לתת לו את הזמן שביקש. שגרמתי לו להתרחק עוד יותר. אני מאשימה את עצמי בכל מה שקרה, למרות שהוא טוען שאני לא אשמה. הוא מאוד מבולבל ואני רואה ומרגישה את זה שהוא מבולבל. לא יודע מה הוא רוצה. אני מרגישה שזה לא פייר לזרוק לפח 8 שנים בלי לנסות לפתור את הבעיות ולטפל בהן. מצטערת שהסיפור כזה ארוך...... מה אני צריכה לעשות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה חד צדדית - תגובה
יששכר רוטרי06/03/2015שלום לך,
אני מבין את כאבך, תיסכולך, והרגשתך שנגמר העולם.....אבל זה לא כך, את חייבת להפסיק להאשים את עצמך!!!! כי אינך אשמה בכלום. אהבתך אליו (לא מגיע לו), מסנוורת אותך כל כך עד שאת מאשמה את עצמך בכל....
אם את תעשי את הדברים הנכונים...יש סיכוי שהוא יבין מה הוא הולך להפסיד...חנופה, בכי, ואומללות עוד ירחיקו אותו ממך. ורק אחרי שהוא יבין, יש לו סיכוי להתעשת.
אני לא מסוגל לתת לך פתרון בשורה אחת, אולי יש כאן גאונים שיודעים, אני לא יודע..
אני מזמין אותך לבוא בגפך לקליניקה שלי ואני מאמין שאוכל לתת לך את הייעוץ הנכון...לטובתך.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות מתגמלת ולמיניות האדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה חד צדדית
Sl09/03/2015תודה על ההתייחסות. ברור לי שהדברים שלך נכונים מאוד. אני גרה בדרום אז אכן פניתי ליועצת בדרום. השאלה היא מה הדברים הנכונים לעשות?! אני יודעת שאני צריכה לכעוס עליו אבל קשה לי עם זה. אני לא יודעת מה הדברים הנכונים. לשחרר? לא ליצור קשר איתו? לנסות לשכוח? אני לא מסוגלת ולא מצליחה לשלוט על הרגשות שלי...... מקווה שאמצא פיתרון עם היועצת.... תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני10/04/2015צר לי, אך קשה לי להסכים איתך, במקרה שלי השפלתי ופגעתי בבעלי בצורה נוראית, הפיתרון כרגע הוא דווקא תחנונים וחנופה כדי שיבין עד כמה הוא יקר לי וחשוב לי ולהחזיר לו את הביטחון העצמי שרמסתי לו ודווקא גיליתי שככל שאני מתנצלת ומסבירה לו עד כמה הוא יקר לי, חשוב לי וכל חיי כך ראיתי עד כמה הוא מתרכך ומתחיל לחשוב בצורה יותר הגיונית.
חשוב לציין שאנו הנשים שעוברות טיפולי הפרייה מלאות בהורמונים ומצבי רוח נוראיים, הנפש שלנו פשוט גמורה מכל התהליך הזה ולעיתים אנו עושות דברים מבלי לשים לב ופוגעות בדבר היקר לנו מכל על מנת להגיע למטרה הנחשקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל - SI
אני06/03/2015ראי מספר הודעות למטה את פנייתו של דניאל, בבעיה שלכם יש הרבה מן המשותף.
לפני שפונים לטיפול, מוציאים כסף רב, ובמיוחד על רקע העובדה שבעלך אינו מעוניין ללכת לטיפול שכזה ראוי לנסות קודם אפשרויות אחרות.
עברי על המענים שנתנו לאותו דניאל, גם הנסיון לפתרון הנושא הכאוב הזה להבנתי מאוד דומה בניכם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוני כמוך
אני10/04/2015וואו הסיפור שלנו ממש ממש דומה....גם אני בעיצומם של טיפולי הפרייה, גם אני עברתי הפלה ואנחנו אמורים להמשיך את הטיפולים, גם אני עוברת חודש מאוד קשה כי הוא עזב את הבית אבל... אני לא מתייאשת, אני מנסה הכל כדי להחזיר את בעלי, אני פשוט לא מתכוונת לוותר והאמיני שפניתי לאינספור אנשים ויועצים כדי שיעזרו לי, בעלי כבר פתח תיק ברבנות אבל אני לא מתכוונת להתגרש ממנו ואמשיך לנסות ולהתאמץ עד שיחזור, הוא נמצא בקשר עם אישה אחרת אבל ברור לי ולו שהיא רק ברירת מחדל כדי להתגבר על הקשיים שהיו לנו כזוג נשוי.
אני מאוד מקווה שיסתדר לשתינו.
אין לי מושג מה הג'וק הזה שנכנס לגברים שלנו לראש, הכי קל להרוס הכל, לבנות זה כבר סיפור אחר לגמרי.
דעי לך שאת לא לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני בדעה הזאת
Sl12/04/2015אני חושבת בדיוק כמוך וגם אני עושה הכל כדי להתגבר על זה.
וגם בעלי אומר שהוא ב״קשר״ עם מישהי אחרת, דבר שאני לא יודעת אם זאת האמת או סתם תירוץ כדי שאני אתרחק.
אני לא מתכוונת לוותר עד שאני ארגיש שעשיתי הכל על מנת לעבוד על מערכת היחסים. אחרת אני לא אסלח לעצמי. מאוד קשה לחיות בצורה כזאת.....
במיוחד לא להתגרש לפני שאני אדע שעשיתי הכל.
אני באמת מקווה שהמאמצים ישתלמו והכל יסתדר גם לי וגם לך.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?