מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יותר מדי בשבילימה עכשיו?13/04/2015
מנסה לקצר בראש כדי שתבינו אותי ...
אני גרושה עם ילד לאחר תקופה בה הייתי לבד עם מערכת יחסים משמעותית אחת וכל מיני חסרות בסיס הכרתי את האביר על הסוס הלבן לא היה לא כסף לא בית לא רכב אבל הוא שבה אותי באהבתו בנתינה שלו באופן החשיבה לנו שתאם מהר מאוד הבנו שזה זה ועברנו לגור יחד (כשנה ושלושה חודשים גרנו יחד)בבית שלי עם הילד שלי הוא עובד לרוב דרך המחשב זה התאפשר בנוסף הוא עבד בעבודה נוספת יותר פיזית על מנת לחיות בכבוד היה בו הרבה טוב אך הוא ובני לא הסתדרו יאמר לזכותו שהוא ניסה המון אך הבן שלי מאוד עקשן ומאוד חכם ושובבי והיו התנגחויות לא מעטות משהו שם תמיד התפקשש בסוף לצערי יום אחד אחרי כמה פעמים שהיו תקריות כאלו סילקתי אותו מהבית בצורה מכוערת יש לומר אני אוהבת אותו הוא מיוחד בשבילי היו לנו ויכוחים ואי הסכמות אבל כשהייתי לצידו הרגשתי מלכה הוא אהב אותי כמו שאיש לא אהב העריץ ופירגן בלי סוף וגם נתן ביקורת כשצריך היה לו קשה עם הבן שלי עקב ההתנהגות שלו (יש לו כמה קשיים התנהגותיים) בעבר הוא הציע לי ללכת יחד עם הילד לטיפול פסיכולוגי אך לצערי לא עשיתי זאת, הוא ראה את הילד כך שצריך טיפול מורכב יותר מפסיכולוג ולא הייתי מוכנה לשמוע (הוא גרוש עם ילד בעל אוטיזם קל) הבן שלי בקשר מעולה עם אביו שנישא בשנית כבר. אנחנו חודשיים לא ביחד ומאוד קשה לי לתפקד אני בוכה המון ובעיקר מתגעגעת אני יודעת שהיו קשיים שהיו דברים שצריכים להיות אחרת שהוא חייב לנהוג ביותר סבלנות עם בני אבל לא יכולה להוציא אותו מהראש, לאחר שסילקתי אותו התקשרתי נסעתי אליו ובקשתי סליחה על הסילוק המגעיל מבחינתי היתה בינינו אהבה גדולה ועכשיו כלום יש לציין שהוא אמר שקשה לו עם בני אך לא האמנתי שזה יגיע לכך שחודשיים לא נהיה ביחד ללא טלפון הודעה משהוווו.. האם עליי לוותר ולהרים ידיים לאחר שנסעתי ללא ידיעתו והופעתי בפתח ביתו לבקש סליחה לנסות לדבר ?? הלכתי פעמיים מרוב שרציתי שיבין שאני מצטערת על מעשיי אבל ממנו אין תגובה אני הרוסה שבורה כואבת לא יודעת מה הלאה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
מה עכשיו?13/04/2015חשוב לי לציין שהוא מאוד נפגע ממני בדרך שסילקתי אותו ואמר לי שאנחנו לא יחד אבל כן היה חיבוק ביוזמתי אומנם והוא חייך (אני פטתית??) אליי ונפלט לו מהפה מאמי....
בהודעה שהתכתבנו הוא שלח אני עדיין לא מסוגל להיות איתך... האם יש פה משהו שמודיע על המשכיות ?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
יששכר רוטרי13/04/2015שלום לך,
ללא כל ספק פגעת בו! אבל אני לא רואה בכך את הבעיה המרכזית והחשובה ביניכם.
הבעיה העיקרית היא היחסים הלא טובים בינו לבין בנך, ברור שאם את צריכה לבחור את תבחרי בבנך.
זה לא שאת צריכה ללכת לטיפול עם בנך... שניכם צריכים (לאחר שתביעו רצון להיות זוג), ללמוד איך רצוי להתנהג עם בנך (שהוא לטעמי החשוב ביותר).
ללא ספק ישנה אפשרות ש'מודיעה' מבחינתו על המשכיות (בתנאים מסוימים).
אך לא בטוח שאת תביני את המוח ה'גברי' והפגוע שלו...
נראה לי שאני יכול לנתב אותך לדרך המלך....כלומר שהוא ירצה בחברתך... ואף בנך לא ידחה אותו. זו תהיה לא רק המשכיות, אלא התחלה חדשה לטובת כל הנוגעים בדבר.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות האדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפלה
דני14/04/2015שלום לך,
ממה שאני קורא וכגבר אני חייב לומר לך שהשפלת עד עפר את הבן זוג שלך.
בן זוג שתומך בבן שלך שכפי שאת גם טוענת בעייתי בהתנהגות שלו ומקבל סטירה שכזאת בעיה להחזיר את הגלגל לאחור.
עד שהוא לא ירגיש שכבודו הושב לא תהיה חזרה וזו דעתי.
תמשיכי לעבוד ולנסות לתקן את הטעות שעשית..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?