מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובססיבית..אנונימית13/04/2015
אני וחבר שלי נפרדנו לפני כחצי שנה.. היינו בזוגיות של כמעט שנה, אהבתי אותו כל כך כמו שלא אהבתי מעולם ! הוא היה הקשר הראשון שלי ולכן הייתי גם מאוד תמימה והלכתי אחריו כל הזמן . די חנקתי אותו בקשר והייתי חרדתית כלפיו מה שהוביל את הקשר מצידו לפרידה. לקחתי את הפרידה בצורה הקשה ביותר ולא הפסקתי לבכות ולכאוב וניסיתי שנחזור מספר פעמים והוא לא הסכים והתנהג כל כך מגעיל אלי ולרגשותי. עברה חצי שנה מאז, אני עדיין לא מפסיקה לחשוב עליו , נודע לי שיש לו חברה חדשה , הוא אוהב אותה מאוד לפע מה שזה נראה והוא עושה בשבילה כל כך הרבה והם רק בהתחלה! דברים שהוא לא עשה בשבילי מעולם בכל הזמן שהיינו ביחד! עכשיו התמונה מתחילה להתבהר לי ורק עכשיו אני מבינה שהוא לא אהב אותי בכלל.. עם כמה שכל הזמן הוא היה אומר לי שכן .. הלב שלי נשבר לרסיסים , אני לא מפסיקה להסתכל על התמונות שלו עם החברה החדשה ולבחון אותה מי היא ומה היא וזה סתם עושה לי רע לקלוט איך הוא הביא אותה לחברים כל כך מהר (שאותי הוא הביא אולי פעם אחת שגם זה אחרי שהייתי צריכה להתחנן ולבכות) קשה לי מאוד להרפות. בכל פעם שאני רואה משהו שקשור אליהם אני מרגישה כאילו נתקע לי סכין בלב.. מצד שני אני לא יכולה להפסיק להסתכל כי הסקרנות הורגת אותי ! אני אוהבת אותו עדיין ואני לא יודעת מה לעשות .. בבקשה אני חייבת עצות לצאת מזה כי אני כבר משתגעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה מאישה
לימור16/04/2015מתוקה אני לא יודעת כמה ואיך אוכל, אך ממה שאת עוברת אני יכולה להזדהות.
אני יודעת שקשה הצעד הזה, אך הסקרנות שלך מובילה אותך לפגוע בעצמך שוב ושוב וזה מונע ממך להמשיך הלאה. זו מעין פגיעה עצמית- נפשית שכל פעם מחדש פודעת ופוצעת בך.
את חייבת לנתק אותו מחייך- להוציא אותו מהפייסבוק או לחסום אותו,
לחסום כל גישה של מידע אליו- ככה מה שלא תראי לא יפריע.
תנסי ללכת לטיפול כדי להבין מה היית רוצה מחייך ואיך תוכלי להתחיל מחדש את החיים.
את צעירה וכל החיים לפנייך, תאמיני בעתיד שתמצאי כבר את אהבת חייך.
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשי הכל לשכוח אותו, תפתחי דף חדש
נועה16/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?