מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה כואבתחנית22/04/2015
הצילווו
היא עוד פעם חזרה השטן ושוב פעם הצליחה לגרום לנו נתק
להזכירכם בעלי בגד בי לפני שנה עם איזה פרחה נלחמתי בכול העולם כדי להחזיר אותו אלי והצלחתי היו לנו 7 חודשים של ירח דבש כיף עולמי חיתנו את הילדה הוא סגד לי וכול הזמן אמר לי אני מתאהב בך מחדש הורדתי 14 קילו עכשיו אני מטופחת ונראת צעירה מגילי אני בת 44 ונראת כמו בת 39 שבוע שעבר במקרה הוא לא שם לב וחייג אלי ודיבר איתה מהטלפון של העבודה שנמצא ברכב שמעתי אותם מדברים על איך הוא אוהב את מה שהיא מבשלת לו התעממתי איתו הוא הכחיש אחרי שהשמעתי לו הקלטה נשבע שזה חד פעמי ושהיא רק התקשרה לשאול מה שחומו הבלגתי אבל למחרת הטלפון שלו כול הזמן בממתינה כשישן ירדתי לאוטו ובדקתי את השיחות וראיתי שאכן הוא דיבר איתה כמה פעמים התקשרתי אליה ורבתי איתה היא בהתחלה הכחישה ואחכ אמרה לי כן מה זה מפריע לך תראו איזה תת רמה של בן אדם סלקתי אותו מהבית הלך חזר אחרי שעתיים לא מדבר איתי לא מתייחס אלי אמר שירדתי לו מהלב ומהעיניים ממשיך לדבר איתה שוב פעם יוצא בלילות נמאססס לי מה עלי לעשות עצות בבקשה אני נואשת נמאס לי להפסיד לתת רמה הזאת עזרו לי אודה גם למי שירצה לדבר איתי בפרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל כך מייאש ושבלוני.
מאור22/04/2015לדעתי זה כבר חלק ממנו ולמעשה לא מצליח להתנתק ממנה או שכמותה.
לצערי המנגנון אצלינו הגברים מאוד בעייתי כשהתשוקה מפרה את יכולת החשיבה, ההיגיון והרגש.
אין לי מושג מה חסר לו בבית שהוא ומחפש אצלה. יש מצב שבאמת אוהב אותך נמשך והכל, אבל יש גם אותה האחרת. מרגשת מריחה אחרת מרגישה אחרת ונורא רוצה אותו אז איך יוותר?
לא יודע איך זה ישמע לך אבל כצעד דרסטי תגרמי לי להבין שגם את יכולה לשחק את המשחק הזה ואם הוא אוהב ומקנא לך זה יערער אותו ויחשוב טוב טוב לפני שירוץ אליה שוב.
יש ם אנשים שיכולים לספוג המון אש אבל לא יכולים לשאת לרגע את המחשבה שהאישה שלהם תשכב עם אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה כואבת למאור
חנית22/04/2015תודה מאור
הבעיה היא שאני מאוד נאמנה והוא יודע זאת הוא אומר גם אם אזרוק אותך בין 100 גברים לא תעשי כלום
אבל עכשיו הוא אומר מי יקח אותך רק אני הטיפש נשבעת לך מאור אם תראה אותה תראה בחורה תת רמה עברינית כזאת במראה שלה או ליתר דיוק ערסית המצחיק הוא שאני תפסתי אותו והוא הוא בורגז איתי ומזלזל בי אני חושבת לפתוח תיק ברבנות ולהמשיך הלאה אני חושבת שמגיע לי שיאהבו אותי איך שאני עם כול המגרעות שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנית זו הבעיה בעצם
מאור23/04/2015את מובנת מאליו.
את האישה הטובה הקטנה שנמצאת שם ולצערי זה לא אטרקטיבי כמו העבריינית שאת מתארת.
אני לא מצפה ממך באמת ללכת לבגוד אבל לשחק קצת את המשחק.
להתאפר, להתחתך, לצאת, להיות קצת חזקה ולא ברורה.
כשאת משנה את המוכר והידוע את מערערת את הביטחון שלו והוא אולי יתחיל לראות אישה אחרת ולא מובנת מאליה.
גבר שיודע שגם בין 100 גברים לא תמצמצי ולא משנה מה, מבחינתו הושגת ולמה לחזר קצת ולהעריך?
מגיע לך בהחלט להיות נאהבת ואני חושב שעלייך להפסיק לצפות שזה יגיע ולהתחיל פשוט לגרום לזה לקרות.
איתו או עם אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מאור
חנית24/04/2015תודה מאור אתה באמת צודק והתחלתי לעשות את מה שייעצת לי פתאום הוא התחיל לדבר איתי אבל אני מדברת איתו רק מה שקשור לבית כשהוא מטיח בי דברים אני פשוט לא עונה ומתעלמת זה דבר שאף פעם לא עשיתי אראה לו שאני לא מובנת מאליו תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה. וזיכרי
מאור24/04/2015זה לפעמים תהליך ארוך כדי ליצור שינוי בדיוק כפי שזה הגיע למצב הזה לאט לאט.
כך שהתאזרי בהמון כוח וסבלנות והתמדה. תשנני מול המראה, מגיע לי אני אישה טובה וראויה לאהבה והערכה. אחרת כל שתשיגי יתמסמס לו.
בהצלחה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חנית24/04/2015תודה מאור חיזקת אותי אני באמת עומדת מול המראה ואומרת אני נראת טוב ומחזקת לעצמי את האגו רק כך אוכל להתמודד איתו היום הבנתי שאני מובנת מאליו הוא אמר לאמא שלו חנית לא תעזוב אותי אף פעם היא אוהבת אותי המטרה עכשיו היא להראות לו שלא אני כבר לא אוהבת אותו עבודה קשה לפניי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמח מאוד! רק אל תשכחי...
מאור24/04/2015ואל תתבלבלי
את עושה את זה בשבילך לא בשבילו!!!
תתחזקי ותעריכי את עצמך, זה שעל הדרך הוא גם יעריך אותך זה רק בונוס.
אני בכלל לא בטוח שמגיע לו אותך עוד אבל זה שלך להחליט.
ועוד משהו שחשוב לזכור... בדרך יהיו לך אולי נפילות ולא הכל ילך חלק.
אל תישברי, תנשמי עמוק ותמשיכי הלאה. אחרת לא תשיגי את האפקט.
בהצלחה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חנית25/04/2015תודה מאור בוא כבר מתחיל להישבר אבל זה שהוא מראה סדקים רק מחזק אותי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
חנית11/05/2015אני כבר לא יכולה עם הסבל הזה הוא מתעלל בי נפשית אני משדרת לו חוזקה ומתעלמת ממינו אבל במקום להישבר הוא מתחזק אתמול היתה לו יום הולדת התחנף אלי דיבר אלי יפה חשבתי שזהו שברתי אותו אבל בערב אחרי הכול אחרי שאפיתי לו עוגה קניתי לו מתנה הוא בא אלי ואומר לי אנחנו עדיין לא מדברים אנחנו עדין בורגז הרגשתי מרוסקת בפנים אבל אמרתי חו אין בעיה אחכ הוא שואל אותי שאלות לא עינתי לו התחיל לצעוק אמרתי לו אתה לא תשחק בי מתי שבה לך תדבר איתי מתי שלא בא לך תתעלמם ממני נמאס לי יש עוד מישהו או מישהי שסובל ככה כמוני אודה לו אם ידבר איתי
עזרה עזרה בהולה אני כבר מתמוטטת נפשית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני11/05/2015שלום לך,
לא ממש קראתי את כל התגובות והתנהלות הדברים, השאלה הנישאלת מדוע את לא פותחת תיק גירושים?! למה את ממשיכה בסאגה הזאת? רק ככה אולי משהו אצלו יקבל משמעות
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
חנית11/05/2015האמת אני מפחדת אחותי עברה גירושים ממש מכוערים והיתה בדיכאון הרבה זמן אז אני מפחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושים..
דני13/05/2015היי,
אהה הבנתי, באמת את צודקת...עדיף להישאר עם גבר שמתעלל בך נפשית, בוגד בך אל מול עינייך..
סליחה, לא חשבתי על השיקולים הרציונליים שעומדים בפנייך..אולי הייתי נמהר בתגובתי..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה כואבת
חנית31/07/2015דני צדקת בכול מילה שאמרת הבחור ממשיך לבגוד בי תפסתי אותו שוב פעם וגם הפעם זה במקרה אבל הפעם זהו נגמר בנתיים הוא מורחק מהבית עד יום שני יום ראשון אלך להמשיך את צו ההרחקה נגמר זהו רוצה אותה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה כואבת
חנית31/07/2015אני עוברת תקופה לא קלה אודה למי שעבר את אותו סיפור ויכול לתמוך בי ולעזור לי לנתב את דרכי החוצה ממערכת היחסים החולה הזאת זקוקה נואשות לתמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאאוצ'
מאור01/08/2015כואב...
אין מה לומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה - תגובה
יששכר רוטרי12/05/2015היי חנית,
אנא קראי את הכתבה שכתבתי: "מדוע בני זוג בוגדים?, היא מופיעה ככתבה ראשונה בפורום. לאחר שתקראי אותה דברי איתי אני יכול לעזור לך.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות מגמלת ולמיניות האדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושין...
נתן קורש22/08/2015אין כמו הסרט הבא בשביל לתאר את האמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה כואבת
חנית29/08/2015אני כבר חודש בלעדיו ולא אשקר כיף לי אני פורחת אבל הוא משחק איתי משחקים מלוכלכים הוא הוציא את המשכורת מהבנק והעביר לבנק אחר השאיר אותי עם כול החובות לא רוצה לשלם כלום וכשאני אומרת לו )ההתנהלות שלנו דרך צד שלישי לא מוכנה לדבר איתו ישירות) הוא אומר תמכרי את הבית נשלם את כול החובות וכול אחד ילך לדרכןו אני לא מוכנה למכור את הבית אם אני ימכור אני ישאר ברחוב לא ישאר לי אפילו 200 אלף שח אני יודעת שהיא מנווטת אותו ואומרת לו מה ךעשות היא שמה עין על הבית שלי אני הולכת לבית דין לעינייני משפחה לפתוח תיק הוא אומר שהוא לא יתן לי גט עד שאני ימכור את הבית אני כבר לא יודעת מה לעשות הוא רוצה לדבר איתי לבד ואני לא מוכנה כי אני יודעת שהוא יסבן אותי אני יודעת בוודאות שהוא עדין איתה האינטרס שלה הוא כסף בגלל זה היא לוחצת עליו למכור את הבית יש לי חברה שאותה בחורה הרסה גם לה את הבית והיא אומרת שגם בעלה התנהג בדיוק באותה צורה עזרו לי בבקשה אני לא ישנה בלילות מפחדת מהחובות ושאני ובתי הקטנה נזרק לרחוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?