מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה!!שלום24/04/2015
מתנצל מראש על אורך השאלה. אני נשוי פעם שניה. אני בדיוק בתהליך בנייה של בית חדש. כשהתחתנתי ערכתי הסכם ממון ודאגתי להשאיר בידיי את הנכסים שלי. אישתי באה ללא כל נכס, או ממון, מאז ומעולם היו לנו מריבות. לא כאלו שיש לכל זוג. כל מריבה זו מלחמת עולם, כל שבוע אחת כזו. תשו כוחותיי, עייפתי.. היא רבה איתי על דברים חסרי משמעות וכל דבר שלא מתאים לה הופך להיות התקף זעם חסר מעצורים שממש משבית את הבית לכמה ימים. יש לי מלא הקלטות שלנו בזמן מריבה . לאחרונה הועלתה האופציה לגירושין מספר פעמים. אין לנו ילדים והדבר מנחם אותי אך עם זאת היא מאיימת שתתבע את כתובתה (מליון שקלים) אנא יעצו לי כיצד עליי לנהוג.. לא רוצה לאבד את נכסיי שעמלתי עבורם קשה כל כך ובאמת שלא הייתי חושב על גירושין אלמלא ההתעללות המילולית מצידה והתקפי הזעם התכופים כל כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לירי24/04/2015למה כתבת בכלל מראש מיליון שקל?הרי ידוע שיש לזה תוקף משפטי וגם בית דין רבני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?