בעל שכנראה בוגד ,איך להצית אותו שוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעל שכנראה בוגד ,איך להצית אותו שוב
    מ.
    04/05/2015

שלום רב,
    אני נשואה 18 שנה , ניראת טוב, בעלי תמיד היה פרלטטן , לאחרונה שמתי לך שהוא מתרחק, לא יוזם יחסי מין כלל, משתיק את הטלפון (כדי שלא יקבל טלפון או SMS),
    וגם שם קוד במכשיר הנייד שלו.
    אני כנראה מובנית מאליו , ונוח לו לרקוד על 2 חתונות.
    מכחיש בתוקף בגידה. הבעיה היא אני לא מתכוונת להתגרש כי אני תלויה בו כלכלית (הוא אמיד).

מה לעשות כדי לגרום לו להתנער, לקנא, שלא אהיה מובנת מאליו.
    אשמח לקבל עצות למקרה זה.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מ. -

בני
    04/05/2015

היי 18 שנה ביחד כל הכבוד!
    סימן שיש בכם משהו...

ברגע שאת מכריזה מראש שאת לא מתכוונת להתגרש כי את תלויה בו כלכלית...הפסדת מראש את המערכה!

אם זה מה שאת משדרת...אז זה מה שתקבלי.

בעלך יודע, מרגיש את זה על בשרו, וזה היה רק עניין של זמן עד שינצל את המצב לטובתו. אני לא מצדיק אותו ח"ו...רציתי להאיר את עינייך כדי שתוכלי לדעת כיצד לגרום לבעלך להפסיק לרקוד...בכלל.

מה לעשות?
    כתבת בעצמך את התשובה. לגרום לו לקנא. לא להיות זמינה ומובנת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל שכנראה בוגד ,איך להצית אותו שוב - תגובה

יששכר רוטרי
    04/05/2015

שלום לך מ.
    אני יכול להציע לך את ההצעה הבאה: תתנהגי כפי שהוא מתנהג, תצאי (עם חברות), תחזרי מאוחר, אותו היחס (כמוהו) לגבי הנייד, אם הוא יתחיל לחשוד, את תכחישי כמובן....אם הוא יתעקש תאמרי לו: "שאני מוכנה לטיפול זוגי בתנאי שגם אתה מוכן".
    אם הוא יסכים פירושו שההתנהגות שלו כולל "הכול", ניתנת לפתרון.
    אם הוא לא יסכים, המשיכי בדרכך של "כאילו", עד שיסכים.
    אם תיקחי לך מאהב (על אמת), והוא יחשוד, וישים עליך בלש....בתוך יום הוא יגלה.... ואז יהיה לו אפילו קל יותר להתגרש ממך, והרי את לא רוצה את זה.....
    אלו הם חוקי הרבנות שלנו....לצערי.
    בטרם תעשי את הצעדים שהצעתי לך, ראוי ורצוי שתתייעצי איתי.
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות מתגמלת ולמיניות האדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל אמיד

דני
    13/05/2015

שלום לך,

מאחר ובעלך "עמיד" את חייבת לסתום ולקבל את בגידותיו כצורך מובן בהחלט בגלל עמידותו... את חייבת להמשיך להיות סמרטוט כי היא "עמיד" וחבל לאבד את הנוחות שאת חיה בה הרי מה בסך הכל הוא עושה?? מזיין מהצד?.? אז מה?? תני לו להנות, תני לו להתפרק, אולי תידבקי באיזו מחלה או שתיים וגם זה בסדר הרי הוא "עמיד"...

דרך אגב ראיתי ושמעתי על נשים שבמקרים דומים עזבו הכל כולל הכל שיקמו את עצמן, חיות בזוגיות שניה מצויינת ובעיקר מאושרות,,,

אבל למה לך? הרי הוא עמיד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל עמיד..

דני
    18/05/2015

שלום לך,

בנוסף למה שכתבתי לך אם את מבקשת עצה איך לגרום לו לקנא תיגרמי ותעשי הכל שלא יקבל אותך כמובן מאליו. להתלבש בלבוש סקסי, לצאת לבלות, לעשות טיזינג עם הסביבה..
    גברים לא אוהבים להתחלק עם עם מה ששלהם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו