מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נבגדתם???כיצד מומלץ לנהוג בצד שבגד?יששכר רוטרי21/05/2015
כל גבר או אישה ויהיו הם הנאמנים ביותר והישרים ביותר, לא יוכל לדעת מראש כיצד הם ינהגו אם יקלעו לסיטואציה שבסופה הם 'ירעו בשדות זרים,....האם זו תהיה מעידה חד פעמית....או רומן מתמשך, עם כל הטריקים והשטיקים שמוכרים לרובנו ובפרט לאלו שמשוטטים בפורום שלפניכם.
בתור התחלה אני רוצה לסווג את הגברים והנשים ע"פ המוח (הגברי או הנשי) שעומד לשימושם. עלי לצין ששני המגדרים יכולים להשתמש בשני המוחות הללו. על פי רצונם, אלא שלא כולם יודעים כיצד...זו בסה"כ מיומנות נרכשת.
במלים אחרות כולנו יכולים להפעיל כל חלק של מוחנו. (הגברי והנשי)...אם רק נדע כיצד.
אתן לכם מספר דוגמאות:
גבר - עם מוח גברי שאינו יודע להשתמש מדי פעם במוח הנשי שלו, כאשר הוא נבגד...הוא יהפוך עולמות וישאל המון שאלות כגון: האם שלו גדול משלי? מה עשית אתו שלי מסרבת לי? האם הוא השתמש בקונדום? או בחדירה נקייה?
אישה - עם מוח נשי בלבד, האם הייתם בביתה של ה'זונה', או ששכבתם במיטתנו וטימאת אותה? כמה פעמים שכבת אתה? האם אתה מאוהב בזונה.? האם אני מכירה את הזונה? ('צרתה' של הנבגדת תמיד קרויה זונה- על מנת להמעיט מערכה).
.מה מומלץ ? לעשות הפוך על הפוך!
גבר שנבגד שאוהב את אשתו ושיודע להפעיל את הצד הנשי של מוחו יאמר לה: מהיום את חופשיה לעשות כרוחך...אני לא מתקרב אליך יותר. אם תחשבי אחרת....וגם תפצי אותי באהבה מוגברת, רק אז אחשוב מה עלי לעשות.....
ברור לי שזה קשה מאוד, אך מה הוא הפתרון האחר ?
הפתרון הוא גירושים. רע לשניהם ובעיקר לילדים.
אישה שנבגדה שאוהבת את בן זוגה....לא תטיח בפניו דבר, אלא תשתדל להיות האישה הסקסית ביותר שהיא יכולה (אף במיטה), יש סיכוי לא נמוך שבכך היא סותמת את "הדליפה". בן זוגה עשוי לחשוב למה לי סנדוויץ' בחוץ, כשיש לי ארוחת מלכים בבית. אם היא תתנפל עליו בהוכחות, בצעקות, ומה לא???מה שמחכה להם הוא היפרדות, ועל זה כבר דיברתי מקודם.
המלצתי אינה קלה, היא דורשת כוחות נפש מוגברים. כי אם לא, אז מה האלטרנטיבה?
במקרה שאין אלטרנטיבה...אני ממליץ על היפרדות הוגנת, וזה רק כאשר שני הצדדים אינם אוהבים, אינם מעריכים והם אינם חברים, ואולי אף לא היו מעולם.
זכרו! ההפך מאהבה אינה השנאה....היא האדישות.
כאשר אנו נבגדים אנו אוהבים ושונאים בעת ובעונה.
הכותב הוא רוטרי יששכר מומחה לזוגיות מתגמלת ולמיניות האדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבתי את ההסברים להתנהגות מגדרית
Dona26/05/2015רק שתי הערות קטנות:
1- אישה (זו שעדיין אוהבת וגם זו שכבר לא), יש סיכוי גדול שתרצה לספק את הבעל במיטה כדי להוכיח לו (ולעצמה) שהיא אישה סקסית (מבחינת ״כל מה שהיא עושה-אני עושה טוב יותר״ בהשווה למאהבת). וזה משקם את האגו הפגוע.
2- הטעות הגדולה ביותר שאישה יכולה לעשות זה לכנות את המאהבת ״זונה״. זה לא בהכרח מפחית מערכה ואולי אפילו להיפך: יש לזה קונוטציה מינית, וזה מקבע את זכרונה כאישה סקסית ומושכת שאי אפשר היה לעמוד בפניה. היותו והזכרון שלנו מזין עצמו כל פעם מחדש, יש סיכוי דווקא להעצים את משיכתה יותר משהיה במציאות, במקום להחלישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?