זקוקה לחוות דעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לחוות דעת
    דלית
    11/06/2015

הכרתי את בעלי לפני כ 8 שנים ולאחר שנה וקצת עברנו לגור ביחד.
    נשואים כ 5 שנים עם שני ילדים. לפני מספר ימים מתוך סקרנות ושיעמום חיטטתי קצת במסמכים הישנים של בעלי במחשב וגיליתי שבעצם במשך כל אותה תקופה מאז שהתחלנו לצאת ועד שעברנו לגור ביחד הוא היה בוגד בי עם המון בנות. כמובן שמצב אחד אני מאוד נפגעתי כי זה בעצם אומר שכל אותה תקופה שהייתי בטוחה שיש לנו תחילת קשר נפלאה הוא בעצם שיקר לי. מצד שני אני מנסה להיות מציאותית ומשתדלת להכריח את עצמי לחשוב שמה שחשוב זה שמאז שעברנו לגור ביחד והקשר עלה מדרגה זה נפסק.

האם שווה להתעמת על זה?
    האם שווה בגלל משהו שהיה בתקופה שרק יצאנו לקחת סיכון ולהרוס חיי משפחה טובים?

אני כן מסוגלת לשים את זה בצד רק בגלל שבמשך כל התקופה שאנחנו נשואים לא הייתה לי אף פעם סיבה לחשוד שבעלי בוגד.

אשמח מאוד לקבל חוות דעת של אנשים אחרים כי אני מרגישה קצת אבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לחוות דעת

הוספת תגובה

• זקוקה לחוות דעת - תגובה

יששכר רוטרי
    12/06/2015

היי דלית,
    יש הבדל בין לשים את זה בצד, לבין להרגיש קצת אבודה, לדבריך.
    חוות הדעת שלי ע"פ רצונך היא שלא תרגישי אבודה כי משם הדרך להיפרדות היא לא ארוכה. אם אינך רוצה להיפרד אלא לשים את מה שהיה באמת בצד, ולא להרגיש יותר אבודה....אני מעריך שאוכל לפתור לך את הבעיה שלך בזמן קצר וביעילות מרבית.
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות מתגמלת ולמיניות האדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שמטריד אותי...

מאור
    13/06/2015

זה למה בחור שבתחילת קשר שאמור להיות שלב מרגש, כיפי, פרפרים וכו בוחר לבגוד והרבה.
    מה זה אומר על שלב השיגרה וההרגל אחרי שנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שמטריד אותי... - תגובה

יששכר רוטרי
    13/06/2015

1.זה אומר שהוא אינו נמשך אליה וגם לא אוהב אותה.
    .2. זה אומר שלא רצוי לו להמשיך בקשר כי אם ימשיך, הרי שלב השגרה וההרגל יהרסו כל פינה טובה (אצל שניהם).
    3. זה גם אומר (וזה החשוב ביותר), שאם באופן קבוע.... כך הוא נוהג בקשרים בתחילת הקשר, אז יש לו בעיה אישיותית והתנהגותית. ויקשה עליו להיות ולהרגיש את מה שהוא מצפה להרגיש ולהתנהג.
    לטובתו ולעתידו, רצוי לו להסיר אותה במידית, כי שום דבר טוב לא יצמח מזה.
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות מתגמלת ולמיניות האדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך הגדרתם את הקשר שלכם באותו זמן?

אני
    13/06/2015

אנסה לתת לך זווית נוספת.

צריך להבין איך הגדרתם את הקשר שלכם באותו זמן עד שעברתם לגור ביחד? האם שני הצדדים הבינו שמדובר על אקסקולסיביות ביחסים בכלל ובמין בפרט.

האם יכול להיות שאת הבנת משהוא אחד והוא משהוא אחר?

במידה ואכן ההבנה בניכם הייתה שאתם אקסקלוסיבים האחד לשני הרי זאת בגידה לכל דבר ועניין, אבל אם לא, יש כאן מקום לשפוט לקולה.

האמת שקשה לי מאוד להאמין שאם אכן שניכם הבנתם שאתם היחידים אחד של השני באותה התקופה והוא לא כיבד זאת (כלומר בגד) ואחרי שעברתם לגור ביחד וגם נישאתם הוא פתאום "התיישר" והפך להיות נאמן. זה לא באמת עושה שכל וייתכן מאוד שיש מצב שהוא ממשיך לבגוד בך רק דואג להסתיר את זה הרבה יותר טוב ולכן את פשוט לא יודעת.

אם אכן את בטוחה ב 200% שהוא לא בגד בך מאז ואת מוכנה לשים את זה מאחור אשרייך וטוב לך. לדעתי לא באמת תוכלי לשים את זה מאחור וזה ימשיך לנקר במוחך ולהטריד אותך בהמשך חייכם, אבל אין זה אומר שאתם צריכים להיפרד.

תחיי בדומה לנשים / גברים רבים שבן זוגם בגד בהם, הם גילו, סלחו וממשיכים לחיות ביחד. הבגידה שקרתה בעבר מעולם לא תעלם מסדר היום שלהם (לצערנו) אבל אין זה אומר שלא ניתן לחיות חיים טובים ומאושרים וזאת במידה ובן הזוג נאמן לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת

דני
    14/06/2015

שלום לך,

לצערי ולצער עוד לא מעט ממבקרי הפורום כל בקשה לחוות דעת מתורגמת מיד ל-"אני יכול לעזור לך תקבעי פגישה" ומכאן עלות של לא מעט כסף..נראה שהפורום משמש למישהו כמקור פרנסה בלעדי..
    מה הבעיה לתת כאן עצה פשוטה קצרה ויעילה?! למה כל דבר צריך להסתכם בכסף?!
    שיקול שלך האם לקבל את הפנייה, סתם מעצבן היה לקרוא..
    לגופו של עניין.. האם את חושבת שבעלך ממשיך/המשיך לאחר הנישואים לבגוד בך? האם הבגידות היו במהלך הקשר בינכם שאולי לא היה יציב והוא שמר לעצמו אופציות פתוחות? אם הכל שייך להיסטוריה ואת בטוחה שהיום הוא לא עושה טעויות לדעתי הלא מקצועית היא שקיימות בפנייך שתי אפשרויות. האחת להטיח את העובדות בפניו ולדרוש לדעת את האמת על העבר ועל ההווה ולנהל על כך שיחה לנקות את האווירה ולהשאיר הכל מאחור.
    אפשרות שניה לא להתייחס, להשאיר הכל מאחור כאילו לא היה ולא ראית דבר.

בקיצור קל מאוד לפרק חיי משפחה וזוגיות , קצת או אפילו הרבה יותר קשה לבנות חזרה אם בכלל ניתן יהיה..

מאושרת? טוב לך/לכם? כל השאר בונוס..

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני צודק בכל מילה, כל מילה זהב

נועה
    22/06/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועה..

דני
    24/06/2015

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו