אובססיביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובססיביות
    מורין
    01/05/2008

שלום . היתגרשתי לפני שש שנים, היה לי קשר עם שלושה גברים. רציניים, שעם השלישי אני נמצאת היום\ הסיפור שלי מורכב , הוא לא עובד אני מפרנסת יחידה . יש לו בית אבל הוא גר איתי בגלל ילדיי. אני בקשר מצויין עם משפחתו, וכל השבוע אנחנו יחד , בבית ועם חברים קרובים היחסים מקסימים, אך בכל פעם שאנחנו יוצאים לסופ"ש עם חברים, אני מרגישה כאילו הוא מדבר רק איתם, וממש באילוץ הוא מדבר איתי , אני מרגישה ריחוק, זה גורם לי בכל טיול להיות עצובה ומרירה, אני מרגישה את אותה הרגשה קשה, ובעיקר בדידות נוראית. דיברנו עשרות פעמים ניסיתי להסביר, ובכל פעם הוא טוען שהוא לא יודע מה לעשות. אני מרגישה מתוסכלת מצד אחד אני אוהבת את הגבר שנימצא איתי בבית, אבל מצד שני , כשאנחנו בטיולים עם חברים , הוא בקושי פונה אליי, למרות הישתדלותי החוזרת ונשנת.... אודה ואשמח לפתרון ללא יעוץ מקצועי, מסיבות כלכליות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובססיביות

הוספת תגובה

• אובססיביות

אילה אריאלי
    02/05/2008

נראה לי שבקשר שלכם לא הצלחתם ליצור איזון בין מרחק וקרבה. לא נראה לי שהבעיה היא בלבד הגבר שאת חיה איתו, אלא תחושותיך. את יכולה לעבוד על עצמך ולא לראות בתשומת הלב שהוא נותן לאחרים איום עליך. להיות בקשר זה גם לאפשר לבן הזוג קצת מרחק. נראה לי שיש לך בעיה עם זה ואת חשה מאוימת כאשר הוא עסוק עם חברים ולא רק איתך.תעבדי בעיקר על התפיסה ועל הרגשות שלך.

אריאלי אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו