אהבה בלתי אפשרית ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה בלתי אפשרית ...
    אנונימית01
    18/06/2015

אני וחבר שלי ביחד כבר 3 שנים , בעצם הוא לימד אותי ועזר לי לבנות את האופי שלי, גדלתי איתו והאמת הוא החבר האמיתי היחיד שלי(אין לי חברות כ"כ) .
    הדבר שמפריד בנינו זו הדת . שנינו באים מדתות שונות ואוהבים אחד את השני מהרגע הראשון שהכרנו .
    כיום הוריו גילו על הקשר שלא מאותו דת, והם אסרו עליו להיות בקשר איתי. הוא מפחד שינתקו אותו מהמשפחה אם ינסה להילחם עלי. כל הסיטואציה הזאת מאוד מורכבת, מצד אחד אנחנו אוהבים ולא מדמיינים את חיינו בלי להיות ביחד ומצד שני המשפחות שלנו שכרגע נגד הקשר .
    מאז הבריאות הנפשית שלי נפגעה אני בדיכאון בוכה כל הזמן, לא אוכלת ושותה (ירדתי במשקל והרבה) אני נעשת עייפה יותר ויותר אך לא ישנה בלילות . אנחנו בקשר כשאף אחד לא יודע , אבל זה לא משנה את המצב שנתקלנו בו.
    אני לא מוכנה לאבד אותו מרגישה שאין לי כלום בלעדיו, בכל דבר שעושה הוא היה נמצא תמיד. בבקשה שמשהו יציע לי מה לעשות... האם שווה להילחם בכולם בכדאי לממש את האהבה שלנו? כדאי לי לפנות לאיש מיקצוע כדי לקבל עזרה נפשית? אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות עם עצמי ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה בלתי אפשרית ...

הוספת תגובה

• אהבה בלתי אפשרית ... - תגובה

יששכר רוטרי
    19/06/2015

לאנונימית
    את זקוקה לא רק לקבל עזרה נפשית, אלא בעיקר עזרה לפתרון הבעיה בכללותה על מנת שתוכלו לממש את אהבתכם.
    זה לא יהיה קל אפילו קשה!!! אך האהבה היא החשובה ביותר.
    חיים ללא אהבה....אינם חיים.
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות תגמלת, למיניות האדם ולאהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה בלתי אפשרית ... - תגובה

יששכר רוטרי
    19/06/2015

לאנונימית
    את זקוקה לא רק לקבל עזרה נפשית, אלא בעיקר עזרה לפתרון הבעיה בכללותה על מנת שתוכלו לממש את אהבתכם.
    זה לא יהיה קל אפילו קשה!!! אך האהבה היא החשובה ביותר.
    חיים ללא אהבה....אינם חיים.
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות תגמלת, למיניות האדם ולאהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו