מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהבה בלתי אפשרית ...אנונימית0118/06/2015
אני וחבר שלי ביחד כבר 3 שנים , בעצם הוא לימד אותי ועזר לי לבנות את האופי שלי, גדלתי איתו והאמת הוא החבר האמיתי היחיד שלי(אין לי חברות כ"כ) .
הדבר שמפריד בנינו זו הדת . שנינו באים מדתות שונות ואוהבים אחד את השני מהרגע הראשון שהכרנו .
כיום הוריו גילו על הקשר שלא מאותו דת, והם אסרו עליו להיות בקשר איתי. הוא מפחד שינתקו אותו מהמשפחה אם ינסה להילחם עלי. כל הסיטואציה הזאת מאוד מורכבת, מצד אחד אנחנו אוהבים ולא מדמיינים את חיינו בלי להיות ביחד ומצד שני המשפחות שלנו שכרגע נגד הקשר .
מאז הבריאות הנפשית שלי נפגעה אני בדיכאון בוכה כל הזמן, לא אוכלת ושותה (ירדתי במשקל והרבה) אני נעשת עייפה יותר ויותר אך לא ישנה בלילות . אנחנו בקשר כשאף אחד לא יודע , אבל זה לא משנה את המצב שנתקלנו בו.
אני לא מוכנה לאבד אותו מרגישה שאין לי כלום בלעדיו, בכל דבר שעושה הוא היה נמצא תמיד. בבקשה שמשהו יציע לי מה לעשות... האם שווה להילחם בכולם בכדאי לממש את האהבה שלנו? כדאי לי לפנות לאיש מיקצוע כדי לקבל עזרה נפשית? אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות עם עצמי ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה בלתי אפשרית ... - תגובה
יששכר רוטרי19/06/2015
לאנונימית
את זקוקה לא רק לקבל עזרה נפשית, אלא בעיקר עזרה לפתרון הבעיה בכללותה על מנת שתוכלו לממש את אהבתכם.
זה לא יהיה קל אפילו קשה!!! אך האהבה היא החשובה ביותר.
חיים ללא אהבה....אינם חיים.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות תגמלת, למיניות האדם ולאהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה בלתי אפשרית ... - תגובה
יששכר רוטרי19/06/2015
לאנונימית
את זקוקה לא רק לקבל עזרה נפשית, אלא בעיקר עזרה לפתרון הבעיה בכללותה על מנת שתוכלו לממש את אהבתכם.
זה לא יהיה קל אפילו קשה!!! אך האהבה היא החשובה ביותר.
חיים ללא אהבה....אינם חיים.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות תגמלת, למיניות האדם ולאהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?