מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת עיצהאני04/07/2015
שלום לכולם, אני בת 23 ויש לי חבר כבר שנה, אנחנו מאוד קרובים ואוהבים אחד את השני.
הוא היה בקבע בצבא והשתחרר והחליט לצאת לטיול הגדול, אני סטודנטית ככה שלא יכלתי לסוע איתו. הוא סט למזרח למשך שלושה חודשים. ברור שזה היה קשה להיות רחוקה מימנו אבל התגברנו. שבועיים לפני שהוא חוזר הוא התקשר אליי בבכי ואמר שהוא היה שיכור לילה לפני, מישהי נישקה איתו והם התמזמזו, היא רצתה יותר אך הוא לא הסכים. הוא הביע חרטה עמוקה ובכה לי שעות בטלפון, אמר שהוא לא מאמין שהוא עשה דבר כזה וזה מאוד לא מתאים לו, זה באמת לא מתאים לו, הוא לא בחור כזה.
איך מתמודדים עם דבר כזה? אני מאוד פגועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עיצה - תגובה
יששכר רוטרי04/07/2015שלום לך,
אם לאחר כל החרטה שהוא הביע, וכל הצער על התנהגותו, ועדיין את פגועה, פירושו שהוא לא ממש שכנע אותך בדבריו, על כן קשה לך להתמודד עם דבר שאת אינך יודעת כיצד להתמודד - עם מעשיו. בדיוק בשביל זה קיים הטיפול זוגי. כפי שתרופה יודעת לרפא, כך גם הטיפול הזוגי יודע לתת לך כלים להמיר את הפגיעה בהתמודדות ולנצח...
אשמח לעזור.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות מתגמלת ולמיניות האדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיול..
דני06/07/2015שלום לך,
שחררי! חד וחלק! גבר לעניין! גם טעה, גם סיפר ובעיקר הביע חרטה! תתותח! יש לך גבר שבגברים ביד, אל תעשי מזה סיפור, הוא יכל בקלות לא לספר לך, יכל "לזרום" עם אותה בחורה..
בקיצור תלבנו את הדברים ותשכחי מזה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?