מבקשת עיצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עיצה
    אני
    04/07/2015

שלום לכולם, אני בת 23 ויש לי חבר כבר שנה, אנחנו מאוד קרובים ואוהבים אחד את השני.
    הוא היה בקבע בצבא והשתחרר והחליט לצאת לטיול הגדול, אני סטודנטית ככה שלא יכלתי לסוע איתו. הוא סט למזרח למשך שלושה חודשים. ברור שזה היה קשה להיות רחוקה מימנו אבל התגברנו. שבועיים לפני שהוא חוזר הוא התקשר אליי בבכי ואמר שהוא היה שיכור לילה לפני, מישהי נישקה איתו והם התמזמזו, היא רצתה יותר אך הוא לא הסכים. הוא הביע חרטה עמוקה ובכה לי שעות בטלפון, אמר שהוא לא מאמין שהוא עשה דבר כזה וזה מאוד לא מתאים לו, זה באמת לא מתאים לו, הוא לא בחור כזה.
    איך מתמודדים עם דבר כזה? אני מאוד פגועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עיצה

הוספת תגובה

• מבקשת עיצה - תגובה

יששכר רוטרי
    04/07/2015

שלום לך,
    אם לאחר כל החרטה שהוא הביע, וכל הצער על התנהגותו, ועדיין את פגועה, פירושו שהוא לא ממש שכנע אותך בדבריו, על כן קשה לך להתמודד עם דבר שאת אינך יודעת כיצד להתמודד - עם מעשיו. בדיוק בשביל זה קיים הטיפול זוגי. כפי שתרופה יודעת לרפא, כך גם הטיפול הזוגי יודע לתת לך כלים להמיר את הפגיעה בהתמודדות ולנצח...
    אשמח לעזור.
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות מתגמלת ולמיניות האדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיול..

דני
    06/07/2015

שלום לך,

שחררי! חד וחלק! גבר לעניין! גם טעה, גם סיפר ובעיקר הביע חרטה! תתותח! יש לך גבר שבגברים ביד, אל תעשי מזה סיפור, הוא יכל בקלות לא לספר לך, יכל "לזרום" עם אותה בחורה..

בקיצור תלבנו את הדברים ותשכחי מזה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו