אובססיביות המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובססיביות המשך
    מורין
    03/05/2008

אני מנסה כל הזמן לעבוד על עצמי, אני מודעת לכך שאנחנו לבד אנחנו מסתדרים מצויין, השאלה היא , אם ניסיתי לעבוד על עצמי, וזה לא הולך לי, האם עליי לפנות ליעוץ מקצועי? מאחר ואני מודעת לבעיית האובססיביות שלי אליו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובססיביות המשך

הוספת תגובה

• אובססיות

תמי אורן
    04/05/2008

שלום מורין,
    בהמשך להמלצתה של איילה לעבוד על הקשיים שלך בנושא קרבה וריחוק ולאור הקשיים שהעלת בפנייתך , אני ממליצה לפנות לייעוץ מקצועי כי מודעות אינה מספיקה להתמודדות עם אובססיות ועבודה עצמית הנה חשובה אבל צריך להיות ערים גם למגבלותיה.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרק ג' (אובסיסיביות)

מורין
    06/05/2008

מאז תחילת הקשר ידעתי שאני אובססיביות אליו, לא מזמן רציתי להעלות את סיפורי האישי, אבל נמנעתי.
    בקצרה הזוגיות הזו היא פרק ג' עבור שנינו, הוא עם משקעים, ואני במצב יותר גרוע משלו, למרות תפקידי הבכיר, ומעמדי, בגלל עצם העובדה שזה פרק ג' גרמה לי לאבד אימון בכל מה שזז, ואצלו הבעיה קשה אף יותר, תמיד ברמיזה, אומר שאין אמונה בנשים, ושהוא לא יתאהב לעולם, למרות הכל אנחנו כמעט 24 שעות יחד, מתלהבים מכל שניה (יחד עם קצת קשיים לא משמעותיים), ואז כשאנחנו יוצאים לטיולים, לארועים חברתיים ובכלל, קורה שרק אחת לעשר אני מרגישה בטוחה, אני מענה את עצמי בזה שאנני נותנת מנוח לנישמתי , עוקבת אחריו בעיניי וסובלת, למרות רצונותיי העזים להיגמל מכל זה ולהנות מהשאר בכייף, לנצל את חצי הכוס המלאה, אני מרגישה בחוץ כאילו אני לא נמצאת, לא קיימת, סתם לציון אף פעם הוא לא ניסה לשנות משהו בו. תמיד אני זו שניסיתי להשתנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו