מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירושיןחנית10/08/2015
בעלי בגד בי כבר שנה שהוא בוגד נלחמתי עליו כמו לביאה לא רציתי לוותר 25 שנה ביחד לא הולך ברגל נשבע שגמר איתה היו לנו 4 חודשים טובים (ככה חשבתי זהו נצחתי) אך הוא צחק עלי ובכלל לא עזב אותה שוב פעם סיבן אותי ואמר לי זה רק שיחת טלפון התעמתתי איתה והיא אמרה לי "את חיה בסרט שאני יצא אם בעלך "קשיש היא קוראת לו מזלזלת בו ווותרתי שוב פעם אחרי חודש הבן שלי תפס אותם שוב פעם ביחד הפעם היא ניסה משהו אחר היה נפגש איתה ביום לא בלילה היה לוקח אותה איתו לעבודה שוב פעם סיבן שוב פעם האמנתי לו אבל הקש ששבר את גב הגמל היה שהוא חייג אלי בטעות ושמעתי אותם ביחד באוטו ואיך הוא מדבר אליה ועל הבנות שלה התקשרתי אליו התעממתי איתו אבל הוא מכחיש ואומר שאני מדיימנת סלקתי אותו מהבית הוא כרגע אצל ההורים שלו הילדים לצדי יש לי 3 ילדים גדולים אני מקבלת מסרים מהמשפחה שלו(אגב כולם לצידי) שהבחורה ההיא אמרה לו שיבוא אליה ושיעזוב אותי למרות שאין לו שקל בכיס היא תפנק אותו ותפרנס אותו העיקר שיעזוב אותי (שמה הולך לפניה כמפרקת משפחות ) כואב לי שהוא ויתר עלינו בקלות הוא לא מתקשר לא שואל עלינו הוא בקשר רק עם הילדה הקטנה כי הגדולים מחקו אותו מהחיים שלהם אני רוצה להתגרש אבל כואב לי שהפסדתי בקרב לאחת זולה כזאת עזרו לי אני בנקודת שבירה קשה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזבי אותך מלחמה ואגו
מאור10/08/2015מה את רוצה? שילחם עלייך יחזיר אותך ושוב יבגוד איתה?
תנסי להיעזר באנשים שיאפסו אותך כל פעם מחדש ויחזירו אותך למציאות בכל פעם שאת מתוך חולשה רוצה לחזור אליו.
מגיע לך ולילדים שלך בית בריא.
הדרך תהיה קשה אך משתלמת.
צאי לדרך חנית, צעד אחר צעד. יום אחר יום.
היא לא ניצחה כלום.
את לא הפסדת משהו שכנראה מעולם לא היה ממש שלך.
מגיע לך להיות מאושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושין
חנית10/08/2015צודק מאור עכשיו התחיל לשחק משחקים מלוכלכים הוציא את המשכורת מהבנק ויש מלא חובות רוצה למכור את הבית איך אני מתמודדת מה עלי לעשות יש לי ילדה קטנה בבית בת 12 באיזה דרכים אני יכולה להלחם עזרו לי בבקשה כוונו אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי להיות פסיבית.
מאור11/08/2015הגיע הזמן לדאוג לעצמך.
גשי למשל לנעמ"ת או לויצ"ו לייעוץ.
ישנם כמה ארגונים המסייעים לנשים ובחינם.
במידה ויש לך היכולת גשי לעו"ד המתמחה בתחום.
הוא יכול למשוך כספים ולהחזיר את המצב.
החובות שרק יגדלו ירדפו אותו פלוס מזונות.
אז קדימה חנית.. אכלת מספיק ח... ממנו תתחילי לזוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושין
חנית11/08/2015צודק אתחיל לפעול ואראה לו מאיפה הדג משתין אשאיר אותו בלי כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ברור שאת חייבת עו"ד,
אילן11/08/2015כזה שמתמחה בגירושים, או דיני משפחה איך שקוראים לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסד בקרב..
דני11/08/2015שלום לך,
את לא הפסדת כלום! ההפסד כולו של בעלך..יבוא יום ולא ירחק היום שהוא יבוא על ארבע..בהבטחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושין
חנית11/08/2015מחכה ליום הזה שאהיה כבר במקום אחר ואראה אותו מרוסק לחלוטין נראה כמה זמן היא תחזיק אותו אצלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיזבי
מאור11/08/2015אותה ואפילו אותו.
את נאחזת (באופן טבעי ומובן) בכעס הנקמה.
אם ורק אם תצליחי לשנות דיסק בראש ולהתחיל לחשוב מה טוב לך ולא מה אחרים יקל לך.
אל תעמדי מהצד עם סטופר בהמתנה למשבר שלו.
תתחילי ליצור את הדרך החדשה שלך!
ובלעדיו.
יש לי התחושה שקל יהיה לו מאוד להחזיר אותך אליו כשירצה.
תתחילי בלאהוב את עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושין
חנית12/08/2015תאמין לי מאור אתה קורא אותי כמו ספר פתוח שאפו כול מילה בסלע צודק בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנית
מאור13/08/2015מה שלומך?
איך מחזיקה מעמד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושין
חנית13/08/2015קשה קשה מאוד משחק משחקים מלוכלכים לקח לי בעורמה את הרכב הוציא את המשכורת מהבנק בנתיים פניתי לקבל עורך דין מהמדינה מחכה יש לי פגישה ב17/9 מנסה לבלבל אותי אומר שהוא לא רוצה להתגרש שהכדור בידיים שלי ושהוא עזב אותה אני יודעת שהכול שקר לא מאמינה לשום מילה שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת יוזמה
מאור13/08/2015לכי לפתוח תיק בבית דין לענייני משפחה
שיתחיל לרעוד קצת.
גם אם את לא ממש נחושה, שיחשוב שאת כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושין
חנית13/08/2015מכיר משחקי אגו הוא יעשה הכול כדי שידו תצא על העליונה אבל אני הגעתי למסקנה שדי מספיק מגיע לי מישהו שיכבד אותי ויואהב אותי מגיע לי אחרי 25 שנה להרגיש נאהבת אתחיל לפעול 1/9 שהפגרה תסתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה!
מאור14/08/2015אם לפעמים תאבדי קצת כוח תכתבי
ותמצאי אוזן קשבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?