מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירושין - ללא ילדיםדודו16/08/2015
אני ואשתי נשואים כ 10 שנים , לא מצליחים להביא ילדים עכב בעיית פיריון של אשתי.
אני מעוניין להתגרש מאשתי ולהכיר אשה אחרת כדי שאוכל להתחתן אתה ולהביא איתה ילדים.
הנכס היחיד שבבעלותנו הוא דירה שיש עליה משכנתא + חסכונות משותפים
שאלותי:
1 - האם אני מחוייב לאשתי בסכום שהתחייבתי בכתובה? או בכל סכום אחר?
2 - אם אני פותח תיק בבית דין רבני, האם היא יכולה לפנות לבית דין אזרחי? במקביל להתנהלות התיק בבית דין הרבני או אחרי סיום
ההתדיינות בבית דין הרבני?
3 - האם היא יכולה לעקב אותי במתן הגת בצורה כלשהיא?
4 - מה פלוס מינוס משך ההליך?
5 - האם בזמן הליך הגירושין אני יכול לצאת ולהכיר נשים אחרות ?
6 - מה המשמעות שאני בוגד בה, כלומר יוצא עם מישהי אחרת כל עוד אנחנו נשואים? ( מבחינת בית דין רבני\אזרחי)
7 – מה המשמעות שאני יוצא עם נשים אחרות כאשר אנו פרודים ? ( מבחינת בית דין רבני\אזרחי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך ייעוץ מקצועי
אבי16/08/2015היה לי מקרה די דומה לשלך והתייעצתי עם משרד עו"ד זמיר-שפירא הם מבינים גם בבית משפט וגם בבית דין רבני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דודו
לי16/10/2015אמנם לא ביקשת בפוסט דעה, אך חשוב לי לשתף כמי שהיתה במהלך טיפולי פוריות. אני לא יכולה לשפוט אותך חלילה כי לשמחתי הם צלחו ויש לי 3 ילדים, אך היתה תקופה שלא היינו בטוחים אם יהיה ילד נוסף. נרצה או לא, לא משנה אצל מי הבעיה, האישה היא שעוברת תהליך פיזי. זו לא אשמתה. מקוה שלא תכעס על שאלתי , אבל האם אתה אוהב אותה...?היה ולא היה נושא הילדים על הפרק, היא האדם שהיית רוצה לחיות איתו?הרי התחתנתם מסיבה מסוימת.אתה כרגע פונה החוצה על מנת לחפש אם לילדים, לא שותפה לחיים שתכיל גם אותך.האם שקלת את המחיר הזה שתשלם...? לא אשקר לך, הורות היא דבר מדהים והיום ישנן אלטרנטיבות , שעם בן זוג שאוהבים שווה לבדוק. ונקודה נוספת למחשבה-אם הבעיה היתה אצלך, היית מצפה שהיא תעזוב או תישאר לצידך ותמצאו פתרון חלופי..? אתה לא חייב להגיב וסליחה אם אני עונה לשאלות שלא שאלת, פשוט קצת כאב לי לקרוא את הדברים. בכל מקרה מאחלת לך בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?