גירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושין
    חנית
    29/08/2015

אני צריכה את עזרתכם בהמשך לבגידה של בעלי ולאלימות נגדי הוצא לו דרך המשטרה צו הרחקה לאחר שבוע מבחירה שלו ואני מדגישה מבחירה שלו לא חזר הביתה כרגע הוא מנהל איתי מו"מ דרך המשפחה שלו כי אני לא מוכנה לשמוע אותו או לראות אותו הוא לקח לי את הרכב בעורמה וכרגע הוא העביר אץת המשכורת שלו לבנק אחר והשאיר אותי עם המון חובות לא רוצה לשלם על כלום גם לא מזונות לילדה הוא אומר לי תמכרי את הבית תשלמי את החובות ומה שנשאר חצי חצי (יש המון חובות ואם נמכור את הדירה כמעט שלא ישאר כלום בקושי 200 אלף לכול אחד) מיותר לציין שאני מתנגדת יש לי ילדה מתחת לגיל 18 הוא עכשיו מתנה את הגט במכירת הבית אם אני לא ימכור לא אקבל גט (הוא עדין עם המאהבת שלו והיא מנווטת אותו מה לעשות) בעלי היה עושה הכול אבל אף פעם לא האמנתי שהוא יזרוק אותו ךכלבים וישאיר אותו בלי בית מחר אני פותחת תיק בבית משפט לעינייני משפחה ביקשתי גם סיוע מהמדינה לעורך דין ורק ב17/9 יש לי פגישה איתם מה עלי לעשות המצב הזה מדיר שינה מעיניי ודרך אגב אני עובדת ב2 עבודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושין

הוספת תגובה

• למרות הקושי הכלכלי,

אילן
    31/08/2015

את חייבת יעוץ משפטי מעו"ד רציני/ת עם רקורד מוכח כדי לקבל הגנה ברמה הגבוהה ביותר.
    ברור שאת ובעלך הולכים למלחמה ארוכה וכואבת, זה לא משהו שאפשר לנהל בעזרת עצות בפורום, אלא רק בעזרת יעוץ משטי מקצועי, כדי שתקבלי את המקסימום שניתן בנסיבות האלו, ולדעתי הנסיבות פועלות לטובתך, אבל זה גדול עלייך ולא ברור אם תוכלי לחכות עד שהמדינה תחליט לעזור לך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו