מין בזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין בזוגיות
    miko
    01/09/2015

שלום,
    שמי מייק ואני נשוי כ8 שנים.
    אנחנו משפחה דתית/חרדית ועד שהתחתנתי לא ייחסתי חשיבות אמיתית (אם בכלל) לעולם ה"מין" לאחר הנישואים גיליתי עולם שלם - מפתה, מלא תשוקה, עולם חזק מידי שמעבר ליכולתנו לעמוד מולו.
    אשתי היא לא מאוד מתה על העולם המין והסקס, היא מבחינתה הייתה מעדיפה חיים ללא התחום הזה כלל.
    וכאן הבעיה, הזוגיות שלנו טובה אנחנו מסתדרים בהרבה דברים - תמיד יש וויכוחים ואי הסכמות אבל הכל מתנהל בצורה של דיונים נכונים ובריאים ללא כל בעיה אמיתית אבל זה עד שמגיעים לתחום המין והסקס בחיינו.
    שם היא הופכת עורה ואל מוכנה לשמוע כ-ל-ו-ם.
    התחום הזה לא מעניין אותה כלל ואין לה בו כל צוורך
    יש לנו 3 ילדים והיא כן נהנת מסקס כי כשהיא כן מחליטה סוף סוף לקיין יחסים היא מאוד נהנת בהם.
    אני לעומת זאת ההיפך הגמור, אני מוצא את עצמי במצבים ממש מביכים (לא נעים לפרט...) אני אפילו לפעמים חושב על בגידה, אני אפילו מדבר איתה על זה ומצד אחד היא אומרת אני לא מוכנה שתחשוב בכלל על אישה אחרת או משהו כזה ומצד שני היא לא מבצעת את חובתה בחיי זוגיות ומין בזוגיות,

אני למעשה מחפש פיתרון לשני דברים
    א. איך להזיז מהראש מחשבות על שים אחרות - זה לא מגיע לאשתי ואל מגיע לי להגידע לדיותא תחתונה כזו
    ב. איך אני יכול לשנות את הגישה של אשתי למין וסקס בחיים הנישואין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין בזוגיות

הוספת תגובה

• מין בזוגיות - תגובה

יששכר רוטרי
    01/09/2015

שלום לך,
    א. ניתן להזיז מחשבות כאלו רק כאשר חיי המין שלכם יקבלו את התפנית שאתם זכאים לה.
    ב. אינך יכול כנראה לשנות את גישתה של אשתך לחיי המין בנישואיכם.
    ג. מאידך, אני יכול לתת לכם ייעוץ שכל זה יקרה.
    רוטרי יששכר - מומחה לזוגיות מתגמלת ולמיניות האדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה אדם די אנוכי.

אילן
    02/09/2015

שניכם באתם מעולם שעושים מין רק כדי להביא ילדים, ועכשיו אתה מצפה שאשתך תהפוך פתאום לאישה חושנית ותשוקתית? מהרקע שבאת, מה אתה יודע על איך לענג אישה? איך אתה יודע שהיא נהנית? היא אמרה לך את זה?
    לסיום, מה נראה לך ? שאם תאיים עליה שאתה מתכוון לבגוד בה, היא פתאום תרצה יותר בקרבתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו